Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.860
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Monopol kaže...
Kakvi jazavci, kaj čekaju...

5.11 je bila velika revolucija u filmu V for Vendetta, a oni se dosta furaju na revoluciju i taj film, pa mora to biti sa stilom.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
grimyHR kaže...

ako si ga od doma napravio znaju tvoju lokaciju, i onda kad pocnes objavljivati nepozeljne stvari zna se gdje si

Kakva lokacija. Daj nebudi smijesan.

Zbilja sam mislio da si zreliji od ovoga. I svaki put ko da se trudis razuvjerit me. Koliko uopce imas godina?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
14 godina
neaktivan
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011
Kakve veze ima kaj neko zna di sam?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
grimyHR kaže...

ako si ga od doma napravio znaju tvoju lokaciju, i onda kad pocnes objavljivati nepozeljne stvari zna se gdje si

Reci mi koji to servis nezna? Pa i bug forum zna od kuda pišeš pa šta sada? Pa ćim si uštekao kabel od neta t-com ili koji već internet provider zna di se nalaziš...ne razumijem te...

Pisati na faceu treba gledati kao da se dereš na ulici. Ajde izađi na ulicu i deri se kako planiraš podvaliti bombu u vlak ili nešto, pa da vidim koliko dugo ćeš se derati prije nego te policija uhvati i odvede na ispitivanje...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 11:24 (Stoja).
15 godina
Monopol kaže...
Kakve veze ima kaj neko zna di sam?

da kolko znam adrese ljudi su ionako javne

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
14 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Kakva lokacija. Daj nebudi smijesan.

Zbilja sam mislio da si zreliji od ovoga. I svaki put ko da se trudis razuvjerit me. Koliko uopce imas godina?

To sam i ja pitao, odnosno pretpostavio da budem iskren, pa mi se počeo hvaliti da ima IQ od 145.

E sad....

14 godina
Bypass kaže...
sirka666 kaže...

Jeste li korisnik neke banke? A vjerujem da jeste, budući da ste skoro svi stariji od mene i zaposleni... Kako znate gdje provizija koju banke uzimaju odlazi? Gdje vaši podaci iz te banke idu, vaš PIN, ime, prezime, godina rođenja...

Izvrstan primjer!

Banke imaju sve. I dilaju podatke. Odeš u crveni minus u jednoj banci za jednu lipu i na crnoj listi si u svim bankama 3 godine. (da za jednu lipu)

Pa onda još i prosljeđuju podatke fini, koja te blokira na zahtjev, a kad odeš u finu pitati ne moraš predočiti ni jedan dokument da bi saznao tko zašto i kako. Dakle tvoji podaci su javno dosutpuni.

Ne branim banku, sve je to kriminal, ali samo jedna slika {#}

Facebook going down ^.^ jadne loodache
15 godina
OriginalEXE kaže...

Slažem se u potpunosti, facebook nema nikakvu veliku korisnost, dok s druge strane banka te može puno više oštetit nego facebook. Oduzet ti novac, kuću koju si uzea na kredit, auto...

Što facebook može? Podijelit tvoje ime sa drugima?

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
Bypass kaže...
sirka666 kaže...

Jeste li korisnik neke banke? A vjerujem da jeste, budući da ste skoro svi stariji od mene i zaposleni... Kako znate gdje provizija koju banke uzimaju odlazi? Gdje vaši podaci iz te banke idu, vaš PIN, ime, prezime, godina rođenja...

Izvrstan primjer!

Banke imaju sve. I dilaju podatke. Odeš u crveni minus u jednoj banci za jednu lipu i na crnoj listi si u svim bankama 3 godine. (da za jednu lipu)

Pa onda još i prosljeđuju podatke fini, koja te blokira na zahtjev, a kad odeš u finu pitati ne moraš predočiti ni jedan dokument da bi saznao tko zašto i kako. Dakle tvoji podaci su javno dosutpuni.

Ne branim banku, sve je to kriminal, ali samo jedna slika  {#}

ma daj, bankovni karteli su napravili vise stete nego sav ostali kriminal+facebook zajedno

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

Slažem se u potpunosti, facebook nema nikakvu veliku korisnost, dok s druge strane banka te može puno više oštetit nego facebook. Oduzet ti novac, kuću koju si uzea na kredit, auto...

Sa bankom si ti potpisao ugovor da će tako biti, sa Facebook-om nisi! Facebook zarađuje na tebi prodajući okolo tvoje podatke, što ti se sviđa, što ne, gdje i kada izlaziš, s kim se družiš, znaju te bolje nego što se ti sam znaš, i možda to sad ne izgleda strašno, baš te bloi, neka znaju. Ali kada jednom to okrenu protiv tebe (ne moraš biti ti, može biti bilo tko).

Neki ovdje ne shvačaju koliko se može izmanipulirati ljudima kada ih dobro poznajete...

16 godina
nestat ce fb :) ionako ce se nac neka zamjena za to,nista posebno se nece promjenit,ljudi ce se zakacit za nesto novo...
...potpis nije potreban...
16 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

Ne branim banku, sve je to kriminal, ali samo jedna slika  {#}

Sa bankom si ti potpisao ugovor da će tako biti, sa Facebook-om nisi! Facebook zarađuje na tebi prodajući okolo tvoje podatke, što ti se sviđa, što ne, gdje i kada izlaziš, s kim se družiš, znaju te bolje nego što se ti sam znaš, i možda to sad ne izgleda strašno, baš te bloi, neka znaju. Ali kada jednom to okrenu protiv tebe (ne moraš biti ti, može biti bilo tko).

Neki ovdje ne shvačaju koliko se može izmanipulirati ljudima kada ih dobro poznajete...

nisam ja s bankom potpisao da se moja drzava moze svako malo par milijardi dolara zaduziti

da ne pricam o tome kako je placanje kamata banci stvaranje novca iz nicega, to dovodi do inflacije i multiplikacije novca bez da iza njega stoji ikakva stvarna vrijednost, cijeli taj koncept treba srusiti ili smo svi propali

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

To su si sami krivi, sta stavljaju svoje podatke na facebook. 

I uopće dali postoje negdje dokazi da facebook prodaje podatke korisnika?

14 godina
grimyHR kaže...
OriginalEXE kaže...
sirka666 kaže...
OriginalEXE kaže...

nisam ja s bankom potpisao da se moja drzava moze svako malo par milijardi dolara zaduziti

da ne pricam o tome kako je placanje kamata banci stvaranje novca iz nicega, to dovodi do inflacije i multiplikacije novca bez da iza njega stoji ikakva stvarna vrijednost, cijeli taj koncept treba srusiti ili smo svi propali

Nisam niti rekao da jesi, znam da je sve kriminal danas. Moj je odgovor na njegovo konkretno pitanje u vezi oduzimanja novca, auta, kuće itd.

17 godina
grimyHR kaže...

Tko ce ga srusiti kad ne poznajem osobu bez kredita

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Tko ce ga srusiti kad ne poznajem osobu bez kredita

pa trebali bi ljudi, svi zajedno, nasilno ako treba

14 godina
neaktivan

Grimy....stvarno si previse zatucan u nekim stavovima koji jedino imaju "potvrdu" u conspiracy theory filmovima/dokumentarcima. Ovim tempom nestati ce ti conspiracy ideja :)

BTW, nekako sam siguran da Anonymusa nebi bilo da ti momci imaju cure/decke sa kojima bi mogli jelte, khm...kvalitetno provoditi vrijeme i ispuhati svoje frustracije :)

Kao osoba koja se svakodnevno susrece sa idiotarijama koje ti ili neki drugi klinci rade, vjeruj mi, nema nista herojsko ili "hi-tech" u tome, tj. u nacinu na koji oni "hakiraju" , kao sto je vec receno - script kiddyi sa puno srece da su naletili na sustave velikih korporacija koje su bilo jako lose zasticene ( isti passwordi na par mjesta, lose aplikacije, ne updateane aplikacije,  itd... )

Odrasti, nadji curu, zenu, osnuj neku obitelj, pa cu te onda pitati da li ces ovako isto razmisljati; nemoj me krivo shvatiti, ja sam bio isti kao ti kada sam imao 15-16 godina, ali kako odrastas ( mentalno, ne fizicki ) , shvacas neke stvari, te si počnes određivati prioritete u zivotu, a vjeruj mi, borba za neku "pravdu" ti nece biti prioritet, pogotovo jer to sto anonymus radi nije borba, nego cisti terorizam.

16 godina
protjeran
Alesandro kaže...

Grimy....stvarno si previse zatucan u nekim stavovima koji jedino imaju "potvrdu" u conspiracy theory filmovima/dokumentarcima. Ovim tempom nestati ce ti conspiracy ideja :)

BTW, nekako sam siguran da Anonymusa nebi bilo da ti momci imaju cure/decke sa kojima bi mogli jelte, khm...kvalitetno provoditi vrijeme i ispuhati svoje frustracije :)

Kao osoba koja se svakodnevno susrece sa idiotarijama koje ti ili neki drugi klinci rade, vjeruj mi, nema nista herojsko ili "hi-tech" u tome, tj. u nacinu na koji oni "hakiraju" , kao sto je vec receno - script kiddyi sa puno srece da su naletili na sustave velikih korporacija koje su bilo jako lose zasticene ( isti passwordi na par mjesta, lose aplikacije, ne updateane aplikacije,  itd... )

Odrasti, nadji curu, zenu, osnuj neku obitelj, pa cu te onda pitati da li ces ovako isto razmisljati; nemoj me krivo shvatiti, ja sam bio isti kao ti kada sam imao 15-16 godina, ali kako odrastas ( mentalno, ne fizicki ) , shvacas neke stvari, te si počnes određivati prioritete u zivotu, a vjeruj mi, borba za neku "pravdu" ti nece biti prioritet, pogotovo jer to sto anonymus radi nije borba, nego cisti terorizam.

ddosat mozes bilo koga bez obzira na zastitu i to nejjednostavnijim bruteforceom, samo treba dovoljan bandeith, tj dovoljno ljudi/botova

a borba za neku pravdu ne smije nikada prestati biti prioritet, zalosno ako tebi nije ali to je tvoj problem, vi penzici ste i krivi sto smo u ovakvom sranju, ja nemam niti cu imati kredita, niti cu kao vi buduce generacije ostavljati u sve vecim dugovima

i ovo sto anonymus radi su mirna rjesenja, protest u neku ruku, a nikako terorizam

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:17 (grimyHR).
14 godina
neaktivan

Kao kolega prije tebe, ne citas moje postove sa razumijevanjem - pod "neku pravdu" mislim na ovo sto anonymus radi, to nije pravda. Po tebi je pravedno da miljuni korisnika PSN-a nemaju uslugu koju su platili?  Da li su oni tuzili Geohota ili sam Sony? Ah, da oni su samo kolatelarne zrtve..kao sto su tisuce ljudi u WTC-u bili  ( nemoj mi jos pocinjati i sa tom conspiracy teorijom jer cu dobiti proliv ), kao deseci u Oslu?

BTW, sa 26 godina, tesko da sam penzic. Nemoj zaboraviti da sam ja sam taj koji tvojoj baki i djedu placa penziju i tebi zdravstveno ( po ponasanju bi rekao da si jos maloljetan i bez posla )

Zbog ljudi kao sto si ti ( koji samo "prde", a nista ne rade (pod raditi mislim da posao koji donosi drzavi i drustvu neke doprinose ) smo tu di jesmo, ne zbog penzica.

BTW..vidim da znas Zeitgeista napamet..well done! <- satira

EDIT: Da li znas na koji nacin su oni skupili botnet koji si prije spomenuo? Zarazenim racunalima, tj. sa malicioznim softverom koji je zamisli...ILEGALAN ...ali oni su moderni Robin Hood...oni to smiju, posto je to samo "protest"...

Zbog cega zakon pravi razliku izmedju mirnog protesta ( to ti je ono kada ljudi sa znakovima i zvizdaljkama idu po gradu i deru se ) i nasilja? ZAMISLI...nasilje je ILEGALNO!

Da li znas koliko stete napravi taj tvoj jedan "mirni" Ddos napad?

EDIT 2 :

Evo ti definicija terorizma:

"Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. Terorizam je tu praktički od kada civilizacija pamti početke društvenopolitičkih uređenja, pa do danas. Izraz teror je prvi put upotrijebljen tijekom francuske građanske revolucije kako bi se ukazalo na opće stanje straha koje je namjerno stvoreno u političke svrhe.

Osam glavnih odrednica koje određuju pojam terorizam su:

nasilje, primjena sile; politički; strah, teror; prijetnja; psihološki učinci i očekivane reakcije; nejasna povezanost ciljeva i žrtava; namjerna, planirana, sustavna, organizirana akcija; način borbe; strategija, taktika."

Sada mi reci da u ovoj definiciji ne vidis ponasanje Anonymusa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:34 (Alesandro).
16 godina
protjeran
Alesandro kaže...

Kao kolega prije tebe, ne citas moje postove sa razumijevanjem - pod "neku pravdu" mislim na ovo sto anonymus radi, to nije pravda. Po tebi je pravedno da miljuni korisnika PSN-a nemaju uslugu koju su platili?  Da li su oni tuzili Geohota ili sam Sony? Ah, da oni su samo kolatelarne zrtve..kao sto su tisuce ljudi u WTC-u bili  ( nemoj mi jos pocinjati i sa tom conspiracy teorijom jer cu dobiti proliv ), kao deseci u Oslu?

BTW, sa 26 godina, tesko da sam penzic. Nemoj zaboraviti da sam ja sam taj koji tvojoj baki i djedu placa penziju i tebi zdravstveno ( po ponasanju bi rekao da si jos maloljetan i bez posla )

Zbog ljudi kao sto si ti ( koji samo "prde", a nista ne rade (pod raditi mislim da posao koji donosi drzavi i drustvu neke doprinose ) smo tu di jesmo, ne zbog penzica.

BTW..vidim da znas Zeitgeista napamet..well done! <- satira

EDIT: Da li znas na koji nacin su oni skupili botnet koji si prije spomenuo? Zarazenim racunalima, tj. sa malicioznim softverom koji je zamisli...ILEGALAN ...ali oni su moderni Robin Hood...oni to smiju, posto je to samo "protest"...

Zbog cega zakon pravi razliku izmedju mirnog protesta ( to ti je ono kada ljudi sa znakovima i zvizdaljkama idu po gradu i deru se ) i nasilja? ZAMISLI...nasilje je ILEGALNO!

Da li znas koliko stete napravi taj tvoj jedan "mirni" Ddos napad?

vis da bas nisi pametan, anonymus ima dobrovoljnu botnet mrezu, tak da meljes gluposti

i opet raspravu pri nedostatku argumenata pretvaras u osobni napad na mene maleni covjece, radis tu neke pretpostavke a nemas pojma o meni, tko sam i sto radim

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 12:36 (grimyHR).
17 godina
grimyHR kaže...

vis da bas nisi pametan, anonymus ima dobrovoljnu botnet mrezu, tak da meljes gluposti

i opet raspravu pri nedostatku argumenata pretvaras u osobni napad na mene maleni covjece, radis tu neke pretpostavke a nemas pojma o meni, tko sam i sto radim

Mos mislit sta sa dobrovoljnom botnet mrezom mos odvalit npr sony :) Koliko ih ima, 100, 200, 2000? Nes ti broja. 

14 godina
neaktivan

Pa ti si taj koji je poceo sa osobnim napadom, da te podsjetim:

"a borba za neku pravdu ne smije nikada prestati biti prioritet, zalosno ako tebi nije ali to je tvoj problem, vi penzici ste i krivi sto smo u ovakvom sranju, ja nemam niti cu imati kredita, niti cu kao vi buduce generacije ostavljati u sve vecim dugovima"

Nema ni toliko veze kakva je botnet mreza, bila dobrovoljna ili kreirana na ilegalan nacin, to sto rade sa tom botnet mrezom je ilegalno.

BTW, koliko vidim, ti si taj koji nema argumente, ne ja.

P.S

Editirao sam prijasnji post sa jos malo argumenata.

17 godina
grimyHR kaže...

ddosat mozes bilo koga bez obzira na zastitu i to nejjednostavnijim bruteforceom, samo treba dovoljan bandeith, tj dovoljno ljudi/botova

a borba za neku pravdu ne smije nikada prestati biti prioritet, zalosno ako tebi nije ali to je tvoj problem, vi penzici ste i krivi sto smo u ovakvom sranju, ja nemam niti cu imati kredita, niti cu kao vi buduce generacije ostavljati u sve vecim dugovima

i ovo sto anonymus radi su mirna rjesenja, protest u neku ruku, a nikako terorizam

Griješiš. I to jako. Postavljaš stvari kao da su počele od tvojih roditelja, koji su vjerojanto moja generacija. Što se kredita i dugova tiče, živi bili pa vidjeli, no bojim se da ih nećeš moći izbjeći.

Mirno rješenje i protest se radi drugačije, izlaskom na ulicu, marširanjem, dizanjem transparenata, no nikako ne kamenovanjem izloga i spaljivanjem poslovnice banke, a to je analog onome što ti divljaci žele napraviti.

Problem u tvom gledištu je nedostatak pravog životnog iskustva. Nisi radio osam ili više sati dnevno, te plaćao režije i hranu sa novcima od tog posla. Nisi se brinuo o sebi jedno dulje vrijeme, tako da imaš prilično iskrivljenu sliku u svijetu koja ti dolazi kroz dvije leće, jednu tvojih roditelja, drugu tvojih vršnjaka, koji također imaju iskrivljenu sliku o svijetu. Mišljenje ti je kao kad se konju stavi ular, pa da gleda samo ispred sebe i ništa sa strane ne vidi. Vrlo jednostrano i jednosmjerno. Reci, jesi li uopće promislio o tom problemu, pristupio mu sa više strana? Jesi li uopće ikad razmislio o tome da su ljudi prigrlili Facebook zato jer im takva usluga treba? Da ih nitko ne prisiljava imati profil na facebooku?

I što sad, kaznio biš te iste ljude jer su u prosjeku glupi, ne znaju čitati licence agreement s razumijevanjem, pa se čude kao pura d*eku kada shvate da su stvari drugačije nego što su si oni to zamislili?

Gdje je sada nestala borba za slobodu informacija? Imam pravo dijeliti na Facebooku što god poželim, to je sloboda govora. Svi koji ga koriste imaju pravo dijeliti informacije na fejsu.

Mali drkoš koji je nadrapao zbog pape nije pazio koga sve ima dodanog kao frenda, dečko je malo zabrijao da je popio svu pamet svijeta, pa je popušio to što je popušio. Malo pameti nikad nije naodmet. Facebook je, kao i ovaj forum ili cesta, javni medij, i ti odgovaraš za ono što si rekao - TO je sloboda govora. Reci što god poželiš, ali imaj na umu da te netko zbog toga može prozvati, u tom slučaju stani iza toga što si rekao. Kao i na facebooku, ako na cesti izvališ neku glupost i ljudi te čuju, prenijet će to što si rekao dalje. Ako si rekao nešto protiv države, a policajac te čuje - vjerojatno će te prvo opomenuti, ako ćeš se bahatiti, privest će te. E sad ti meni reci - po čemu je to različito od prenošenja tvoje pisane riječi dalje, što na forumu, što na Facebooku? Osobno ne vidim nikakvu razliku, ali vidim problem - a to je da nemaš kontrolu nad time. E taj dio je fašistoidan - kontrolirati tko sve prenosi ono što si rekao. Da li to želiš?

Želiš li zapravo kontrolirati tko sve prenosi poruke u javnom mediju?

Razumiješ li uopće pojam javnog medija?

Facebook NIJE privatna pričaonica, pa da sad ti tu imaš nekakva prava privatnosti. Zapamti taj dio, pa će ti razumijevanje svrhe facebooka biti puno, puno jasnije. Razmisli malo o tome, prestani tako jednostrano razmišljati.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Mos mislit sta sa dobrovoljnom botnet mrezom mos odvalit npr sony :) Koliko ih ima, 100, 200, 2000? Nes ti broja.

mozda ces se razocarati, ali si promasio koji red velicine...u stvari, nisam se ni na jednom stranom it forumu susreo s toliko animoziteta prema njima koliko u ovoj temi...nije ni cudo sto je hrvatska toliko zaostala kad joj je narod takav

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

Malo da ja tebe ispravim kad smo kod gluposti.

Anonymous nema dobrovoljnu botnet mrežu. Nadam se da razumiješ pojam botnet-a.

Imaju simpatizere sa ddsos alatima (obično onaj jadni loic), a to NIJE botnet mreža.

14 godina
neaktivan

Grimy, skoro sam siguran da imas puno, puno manje znanja od tnakira u ovim stvarima.

Tnakir, da fulao si, njih je 10, 20, 200....ne 100, 200, 2000 :D

Mozda je na ovom forumu vise animoziteta, posto ljudi koriste svoj mozak i nisu kao ovce da trce za anonymusom.

Ovo je vec drugi post u kojem si poceo vrijeđati sudionike rasprave bez ikakvih argumenata. Daj se malo kontroliraj, a ako ne mozes, napusti raspravu i odi na te tvoje strane it forume i sa njima komentiraj kako smo mi zaostali.

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

mozda ces se razocarati, ali si promasio koji red velicine...u stvari, nisam se ni na jednom stranom it forumu susreo s toliko animoziteta prema njima koliko u ovoj temi...nije ni cudo sto je hrvatska toliko zaostala kad joj je narod takav

Normalno da nisi kad se motaš po script kiddie forumima.

Svatko iole pametan vidi da su to najobičniji kriminalci.

Što sam ti i pokazao na primjerima koje si odlučio ignorirati.

Dakle ponavljam:

Gdje je pravda u otrkivanju privatnih podataka milijuna korisnika PSN mreže?

Gdje je pravda u krađi podataka s jedne beznačajne stranice, što je dovelo do krađe novaca, mailova i slično?

Gdje je pravda u objavljivanju privatnih podataka policajaca diljem svijeta? I ne samo njih?

To nije kriminal???

Već mi je pomalo smješno čitati te tvoje dječačke vlažne snove o idealnom društvu i virtualnim borcima za pravdu koji su sve samo to ne.

17 godina
Alesandro kaže...

Grimy, skoro sam siguran da imas puno, puno manje znanja od tnakira u ovim stvarima.

Tnakir, da fulao si, njih je 10, 20, 200....ne 100, 200, 2000 :D

Mozda je na ovom forumu vise animoziteta, posto ljudi koriste svoj mozak i nisu kao ovce da trce za anonymusom.

Ovo je vec drugi post u kojem si poceo vrijeđati sudionike rasprave bez ikakvih argumenata. Daj se malo kontroliraj, a ako ne mozes, napusti raspravu i odi na te tvoje strane it forume i sa njima komentiraj kako smo mi zaostali.

Ma da ih je 20 000, mislis da bi to bio problem Sony-evoj mrezi?

14 godina
neaktivan

hmm...mogli bi ja i tnakir pocet ddosat irc servere od anonymusa kada oni pocnu napadati Facebook :) Skupili bi oko 20-30 Gbita, jelda? :D Jos kupimo na amazonu 20-30 virtulkica na par sati i udri :D

Da li bi se to onda svidilo anonymusu? Kada bi ih se napalo sa njihovim oruzjem i njih onemogucilo u radu?

17 godina
Alesandro kaže...

hmm...mogli bi ja i tnakir pocet ddosat irc servere od anonymusa kada oni pocnu napadati Facebook :) Skupili bi oko 20-30 Gbita, jelda? :D Jos kupimo na amazonu 20-30 virtulkica na par sati i udri :D

Da li bi se to onda svidilo anonymusu? Kada bi ih se napalo sa njihovim oruzjem i njih onemogucilo u radu?

Trosit bandwidth i vrijeme na djecje igre? Ajmo mi na pivu umjesto toga :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice