Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.843
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
grimyHR kaže...

ala koji si ti lovac...ja ne mogu vjerovati, bas si me dobro nasmijao sada, hvala

Kao što ti mene cijeli dan.

Ali vidi, ja se neću hvaliti sa nečim što ne znam i nemam kao ti {#} 

To što sam rekao je istina, pa si ti misli što hoćeš.

15 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

de lol, čitajući ove postove čovjek bi pomislio da je fejsbuk osnovao dr. evil -.-

inače, evo jedno zlodjelo marka z.

treba ga u zatvor poslat!

http://www.nytimes.com/2010/09/23/education/23newark.html

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...
a facebook je samo djelic price ovdje inace....

Nemoj mi reći da je zavjera dublja no što mislimo...

kakva zavjera, napad na facebook je samo mali djelic toga sto anonymus poduzima i sto ce se dogadati...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Meni je jako zanimljiva ta antisec borba. Borba protiv korporacija, za slobodu interneta, privatnost....

A onda je još zanimljivje kad oni objave imena, prezimena, brojeve kreditnih kartica i social ID na internet. Primjerice policajaca koji rade u nekoliko američkih država.

Kako licemjerno.

Nadprosječni, kako to komentiraš? Jesu li ti policajci zaslužili da ih se ovako tretira na internetu? Ili i njih treba izbrisati pa neka vlada anarhija?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 0:39 (Bypass).

2 2 hvala 0
16 godina
protjeran

1. Oni se vole igrati ;), a mislim da je anonymous dokazao da mogu puno toga (PSN)..
2. Moguće,i znamo da je nemoguće da unište facebook, ali sve to ostavlja veliku štetu...

E,da i na internetu možeš biti dosta maskiran,nekad više nego u RL...

Straight Edge
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 0:40 (netko,netkovic).
14 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

1. Oni se vole igrati ;), a mislim da je anonymous dokazao da mogu puno toga (PSN)..
2. Moguće,i znamo da je nemoguće da unište facebook, ali sve to ostavlja veliku štetu...

E,da i na internetu možeš biti dosta maskiran,nekad više nego u RL...

Ekšuali PSN je imao smeće od sigurnosti i hakiranje toga nije neka posebna mudrost bila. Develpere koji su napravili network treba u zatvor poslati za tako lošu aplikaciju za koju se nisu pridržavali sigurnosnih standarda. Sve što je anonymous do sada napravio su low profile napadi. NCCIC (national cybersecurity and communication integration center) ih je nazvao skrip kiddie-ima, doslovno tim riječima.

14 godina
neaktivan

Evo da se i ja pridružim raspravi !

Dakle, kao što ste i naveli, Facebook ima svojih prednosti i nedostataka, ja ga osobno koristim oko 3 godine, i u te 3 godine se nagledao svega i svačega... Od loodacha, idiotizma od statusa itd... Nitko vas ne sili da vi napravite account na FB-u, ako ga i imate, opet vas nitko ne sili da vi morate biti stalno na njemu !

Ja sam prosječno svaki dan oko 2 sata na FB-u, čujem se sa frendovima koji su iz drugih gradova,županija, pa čak i npr nekima iz grada, ako sam im nešto zaboravio reći ili slično !

Uglavnom, znam par frendova a i frendica, koji su na tom FB-u cijeli dan i noć !

Pa oke, nisam ni ja puno bolji, i ja sam oko 2 sata na njemu, ako ne i više, sve ovisi o raznim faktorima....

A recimo neki koji ne žele FB kao kolega originalEXE, to je čovjekovo pravo na njegov stav o FB-u, makar bi mu savjetovao da ga napravi. Dođe kad hoćeš,odeš kad hoćeš, blokiraš one koji smetaju, živciraju, napadaju te, !

Uštedio sam prilično na SMS-ima i pozivima, kad sam imao dogovor za trening, za feštu neku, išta, sve smo dogovarali preko fejsa, a završnu potvrdu obavljali telefonski...

On topic : Ovaj napad ima teoretsku šansu, ali realno gledajući, sama korporacija FB-a nije neka stranica koja vrti neke sitnije pare, oni koliko zarađuju na reklamama, i općenito cijeli prihod, najbolje bi bilo da nemaju neki hebeni sistem obrane.... Makar bi bio i sretan da im uspije i da se FB više ne vrati, nebi mi nedostajao, jer danas ljudi previše krivo shvačaju sve, nema se privatnosti, sa nekim pričaš, a onda sljedeči dan te netko napadne da si nekome nešto krivo pisao... Ali ajmo realni biti, napad ako se i desi, teško će im poći za rukom, koliko god oni najavljuju ranije napad, toliko smatram da im i nije prejak, u usporedbi, kao da gađaš teretni vlak pri punoj brzini plastičnim pištoljom sa onim plastičnim metcima {#}

Jack Daniels is the way to go !

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Točno to, da sam poslao tolko smsova koliko sam poruka poslao na Facebooku sada nebi imao za kruh. Ja još nisam dobio neki validan argument osim "Privatnost mi je uništena, Facebook zna kada sam rođen i koje mi je ime, iako sam i to mogao lažirati." Facebook nije savršen, daleko od toga. Ali reći da nije koristan je jednostavno glupo.

14 godina
protjeran

Nisam previše u toku, ali nešto mi nije jasno...

Ljudi DOBROVOLJNO koriste Facebook, nitko ih ne tjera da imaju account. I nitko ih ne tjera da objavljaju svoje podatke... jel tako?

I zašto sad Annon napada Facebook ?!

Po kojoj logici? Meni tu nešto smrdi. To nije bunt, nije borba za slobodu niti je itko rob jer Facebook postoji  , besplatan je i svatko moze napravit account.

Ako Facebook dila s podacima, pa šta.. dal' su ukrali te podatke?!   Ili im ih je netko dobrovoljno poklonio? A ako nekom to smeta - pff, sam si je kriv.

Ako Facebook krši zakon... postoje institucije koje se bave time, njima prijavit il' poslat inkriminirajuće dokaze - a ne pravdu uzimat u svoje ruke.

Osobno ne koristim navedeni servis - jednostavno nemam potrebe. Mobitel, email i skype - i to mi je nekad previše. Sve zgasim i uživam u miru. A za društveni kontakt postoji birc, roštiljada, sport, kino ...

... ako si desetak ljudi razbije glabu s jednim čekićem.. dal je sad problem u tom čekuću ili u ljudima? očemo uništit čekić jer je nekom razbio glavu?

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Povreda privatnosti, znači, to je kao da ti se preseliš u neku drugu državu, i oni ti sve informacije koje si ti dao njima i koje su prikupili promatrajuči tebe, daju nekome koji ih onda koristi u neku svoju svrhu...Ti si ipak pristao na sve kad si se selio u tu državu,ali opet ono što oni čine nije u redu...

Facebook navodno krši zakon s onima koji te zakone provode,pa nemreš nikoga tužit,jer to je izgubljena bitka...

Straight Edge
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

de lol, čitajući ove postove čovjek bi pomislio da je fejsbuk osnovao dr. evil -.-

inače, evo jedno zlodjelo marka z.

treba ga u zatvor poslat!

http://www.nytimes.com/2010/09/23/education/23newark.html

odma na stolicu!

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
15 godina
neaktivan

grimyHR=Anonymous

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
no tengo dinero kaže...

grimyHR=Anonymous

Ma je drek, samo je malo ufuran u šprehe sa NWO, te borbom protiv vladajuće klase iz fotelje. Proći će ga kad malo naraste, završi fakultet, nađe curu, počnu živjeti zajedno, dobiju djecu.

Rambo Amadeus je taj njegov stav ovjekovječio u legendarnim stihovima za predzadnjeg albuma, u pjesmi "Biologija, neurofiziologija":

Anarhija je cool

because nothing to lose

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
M_dipl. kaže...
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...

Daj grimyHR reci, je li zavjera još dublja? How deep the rabbit hole goes?

Čeka li nas sudbina gora od smrti? (što za tebe nije teško postići, samo netko ugrozi nečiju privatnost)

Sta se nismo odrekli prava na privatnost osobnih podataka kad smo se prijavili na Google account, Facebook i slicno?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
M_dipl. kaže...
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...

Daj grimyHR reci, je li zavjera još dublja? How deep the rabbit hole goes?

Čeka li nas sudbina gora od smrti? (što za tebe nije teško postići, samo netko ugrozi nečiju privatnost)

Sta se nismo odrekli prava na privatnost osobnih podataka kad smo se prijavili na Google account, Facebook i slicno?

ti se ne mozes odreci prava na privatnost. nemas to pravo.

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

Kako? Ako sam potpisao (odnosno prihvatio pravila u uvjete) da dozvoljavam firmi d.d. da moze moje privatne podatke koristiti u ove i one svrhe, kako ih se nisam odrekao?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

Kako? Ako sam potpisao (odnosno prihvatio pravila u uvjete) da dozvoljavam firmi d.d. da moze moje privatne podatke koristiti u ove i one svrhe, kako ih se nisam odrekao?

1. di si ti sto potpisao?

2. ugovor se moze raskinuti, nitko te ne moze prisiliti da se trajno odreknes svojih podataka

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

2. ugovor se moze raskinuti, nitko te ne moze prisiliti da se trajno odreknes svojih podataka

Kada si se regao na google account ili na facebook.

Uvijek mozes ugasit account ili na FB ili na Googleu.

Anonymousi nisu nikakvi borci za pravdu jer ih nitko nije trazio ni zvao. Oni su samoprozvani moderni Robin Hoodovi kojima se dize cuna kada opale bot napad na neciju mrezu, a znaju da su relativno sigurni jer se na internetu lako sakrit.

Mene vise brinu klinci i budale kao sto si ti koji ih podrzaju jer oni kao imaju "posten" cilj, a zapravo ne vide u dubinu i ne kuze da ti wannabe hakeri ne rade nista pozitivno, vec samo stetu.

14 godina
protjeran

Ajmo ponovno o anonymous-u i njohovoj vrloj borbi za pravdu:

1. Hakirali su PSN zbog onog klinca Gehota (kao radi njega). Borba za pravdu.

Nakon toga objavljuju podatke milijuna ljudi, dakle imena, prezimena, passowrde, kreditne kartice itd itd.

Vrlo pravedno!

2. Lulzsec (koji jest anonymous) hakira neku smješnu stranicu napravljenu još valjda 90'ih na kojoj korisnici izmjenjuju dojmove o knjigama, mjenjaju knjige, kupuju itd.

Lulzec objavljuje privatne podatke, dakle, e-mail-ove, passworde i slično.

Lulzsec potiče ljude da isprobaju te passworde u kombinaciji sa emailovima na facebook-u, paypal-u, amazonu i slično.

Cijeli twitter bruji, ljudi pišu kako skidaju novce sa računa, upadaju u facebook račune, e-mailove i slično. Rade sranja.

Vrlo pravedno! Borba dostojna Robin Hood-a.

3. Anonymous cijele dane traži rupe u stranicama policijski postaja u malim gradovima diljem amerike i svijeta.

Anonymous, nalazi ranjive stranice i jednostavnim metodama "upadaju" unutra i kradu podatke.

Anonymous objavljuje podatke policijski službenika, od email-a, imena do social ID-eva.

Vrlo pravedno!

Dakle, grimmyHR, prestani fanazirati i biti opijen običnim kriminalcima koji se skrivaju iza tzv "demokracije unutar njih". Ovo gore pokazuje koliko su pravedni.

Zanimljiv članak:

http://www.wired.com/threatlevel/2011/08/defcon-anonymous-panel/

Zanimljiv izvještaj:

http://msisac.cisecurity.org/documents/A-0010-NCCIC-160020110719.pdf

4 0 hvala 1
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...

Kada si se regao na google account ili na facebook.

Uvijek mozes ugasit account ili na FB ili na Googleu.

Anonymousi nisu nikakvi borci za pravdu jer ih nitko nije trazio ni zvao. Oni su samoprozvani moderni Robin Hoodovi kojima se dize cuna kada opale bot napad na neciju mrezu, a znaju da su relativno sigurni jer se na internetu lako sakrit.

Mene vise brinu klinci i budale kao sto si ti koji ih podrzaju jer oni kao imaju "posten" cilj, a zapravo ne vide u dubinu i ne kuze da ti wannabe hakeri ne rade nista pozitivno, vec samo stetu.

eto vidis kakve gluposti pricas, sve sto jednom stavis na facebook ne mozes obrisati, sve cuvaju, to vrijedi i za cijeli account, ne moze se trajno obrisati

17 godina
grimyHR kaže...

eto vidis kakve gluposti pricas, sve sto jednom stavis na facebook ne mozes obrisati, sve cuvaju, to vrijedi i za cijeli account, ne moze se trajno obrisati

Nisam upucen. Meni je svakako glupost stavljati svu svoju privatnost na nekakav web servis. Facebook sam otvorio radi Texas Holdema i to je to. Ali i da imam milijun slika i ostalih djidji na Facebooku, tko su Anonymousi da me brane od njega? Jesam li ja to trazio? Ne.

15 godina
grimyHR kaže...

KLIK

Može se izbrisat i trajno, a može i deaktivirat i opet nakon nekog vremena aktivirat sa istim podatcima.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
protjeran
sirka666 kaže...
grimyHR kaže...

KLIK

Može se izbrisat i trajno, a može i deaktivirat i opet nakon nekog vremena aktivirat sa istim podatcima.

evo napravio sam acc i stisnuo to da ga obrisem i nakon toga jos uvjek nije obrisan, zamisli ti to...

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

evo napravio sam acc i stisnuo to da ga obrisem i nakon toga jos uvjek nije obrisan, zamisli ti to...

A sad zamisli ovo.. Da si pročitao bolje znao bi da se nakon 2 tjedna obriše.

Zamisli ti to..samo treba čitati.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
grimyHR kaže...

KLIK

Svejedno, tvoji podatci ostanu spremljeni i mogu biti 'povraćeni' u bilo koje vrijeme. Nemoguće je izbrisati acc.

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
15 godina
grimyHR kaže...

Kad se registriraš na facebook ti automatski moraš pristati na određene uvjete, a jedan od njih da facebook ima pravo čuvati tvoje osobne podatke nakon što izbrišeš account. Sve to lijepo piše u licenci koju rijetko tko čita.

http://www.facebook.com/policy.php

capttawish@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 10:51 (captain_soap_McTawish).
15 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Svejedno, tvoji podatci ostanu spremljeni i mogu biti 'povraćeni' u bilo koje vrijeme. Nemoguće je izbrisati acc.

Pa možeš prije toga ako si baš mazohist ić brisat objavu po objavu, i sve slike, prijatelje, i tek onda izbrisat acc...

grimmy, nisan siguran ali mislin da triba oko tjedan-dva max da ti ga obrišu...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
protjeran
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Nije istina. Ne smiješ imati nikakve aktivnosti na računu kroz period od 14 dana. Nakon toga tvoj accoun je trajno obrisan. Barem s tvoje strane. Obrisao sam ih 3 dosad.

14 godina
neaktivan

da, nemoguce je izbrisati acc na fb...

EDIT: mislim moze ali kao sto rece kolega iznad ostaju podaci trajno, i moguce ga je povratiti kada god zelis...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 10:51 (stone).

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice