Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.867
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
sirka666 kaže...

Vi se toliko veselite šta će ljudi izgubit poslove, neće imat para za prehranit svoje obitelji.

E pa neka se i vama tako dogodi, onda će te tek vidit da se ne treba veselit tuđoj nesreći...

http://en.wikipedia.org/wiki/Collateral_damage

16 godina
protjeran
Somniume kaže...
grimyHR kaže...
ph3nom_gamer kaže...

de prestanite svršavat više. ako i uspiju srušit (ne vjerujem, šanse su realno jako male) svi će prijeći na g+ i eto vam isti ku*ac

pojedninci se ponašaju ko da im je FB ubio pola familije hebote

srusiti mogu bez problema, imaju hrpu ljudi koji ce ako treba brute ddos-at, a u razvoju je i novi alat jer je radi loic-a dosta ljudi zavrsilo u zatvoru

Facebook sigurno radi backup svakih 6-12 sati, super oni su ga srušili i šta onda? Facebook će se vratiti za par sati a oni će završiti u zatvoru jer je to protuzakonito. Ako ne unište servere fizički neće ništa biti Facebooku, garantiram.

ne vidim uopce sto je nezakonito u ddos-u? ako server ne moze procesuirati tolike kolicine zahtjeva to nije problem ljudi koji salju te zahtjeve nego vlasnika servera...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
neaktivan
rpicinic kaže...

Nek se hitna i policija pripreme - bit će samoubojstava {#}

Hahaha, to znaš iz prve ruke, a? {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
16 godina
neaktivan
borna666 kaže...

Slušaj.

Gledaj to sa strane razuma.

Zar misliš da likovi koji objave na you tubu da će "napasti" FB

tri mjeseca ranije nisu "obrazovani" i sposobni da

Ne da su nesposobni, vec su totalno glupi. Pravi haker sigurno nece na youtube dat video di obzanjuje šta,kako i kada će napasti.

To je kao da Ameri sada kažu da će poslati koju TermoNuklearnu bombu na Moskvu i očekuju da Rusija neče ništa poduzeti potom pitanju.

Dakle moguca su dva scenarija

1. Ovo je cista muljaža i nikakvog napada nece biti

2. Napast ce i nakon toga ce ih pohapsit, strpat u čuzu, a facebook će za 24h ponovno proradit.

I'll be back
14 godina
microman kaže...
borna666 kaže...

Slušaj.

Gledaj to sa strane razuma.

Zar misliš da likovi koji objave na you tubu da će "napasti" FB

tri mjeseca ranije nisu "obrazovani" i sposobni da

Ne da su nesposobni, vec su totalno glupi. Pravi haker sigurno nece na youtube dat video di obzanjuje šta,kako i kada će napasti.

To je kao da Ameri sada kažu da će poslati koju TermoNuklearnu bombu na Moskvu i očekuju da Rusija neče ništa poduzeti potom pitanju.

Dakle moguca su dva scenarija

1. Ovo je cista muljaža i nikakvog napada nece biti

2. Napast ce i nakon toga ce ih pohapsit, strpat u čuzu, a facebook će za 24h ponovno proradit.

U tvom primjeru Rusija može nešto poduzeti jer zna lokaciju Amerike pa mogu i oni lansirati nuklearku. Facebook zna samo gdje si ti, ali ne i gdje su pripadnici Anonymous-a.

16 godina
BugHacker kaže...

fala kur*cu više,nekazem da je face lose imat,al brate imam tolko prijatelja,koji su ovisni o njemu,da ne zele vise ni izlazit samnom zbog njega.
Dabog da Google+ zaživio,makar ga ne koristim...

Dao bog da nepostoje više društvene mreže ni blogovi.

Samo tražilice, portali, konferencijski programi i forumi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
neaktivan
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

awwyeah :D

one guy who lold

0 0 hvala 0
16 godina
IvoZetich kaže...

awwyeah :D

Jos bolje :

da vise ne postoje fiksni razgovori nego da su svi prisiljeni koristit besplatni voip...tada cemo napokon imat normalne brzine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
protjeran

Napokon nekome doslo iz guzice u glavu.Oni se bore mozgom,a neko se bori oruzjem,a neko uvjek ostaje donji(kao vecina).Nisu svi ovce da samo sute i cekaju da ih se osisa.Volio bih da mogu preuzeti kontorlu nad nuklarnim silosima.Pa nek osveta krene.   Dok nekom ne smrkne,drugom ne svane.  Kome nije jasno neka pogleda film VfV:  http://tinyurl.com/3m48tul

Bože čuvaj nas gladi, kuge i Hrvata

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
ti ovdje pokazujes totalno neznanje kako anonymus grupa uopce funkcionira, kako je struktuirana, koji su joj ciljevi, kako odabire mete itd, prvo to prouci prije nego lupas besmislice
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

U tvom primjeru Rusija može nešto poduzeti jer zna lokaciju Amerike pa mogu i oni lansirati nuklearku. Facebook zna samo gdje si ti, ali ne i gdje su pripadnici Anonymous-a.

Nisi skužio bit, a bit je da nitko pametan nece javno obzanit što,kako,zašto i kad misli napasti. Ukratko ova smijurdija je totalni FAIL.

Nadalje zna i google gdi si ti, pa ajmo da i njega sruše. Štoviše nije ni tajnim službama problem saznati di si ti. Hebemu ni Telekomunikacijskim operaterima nije problem saznat di si ti, samo te lipo lociraju preko mobitela. Pa ajmo onda sve njih uništit. LOL

I'll be back
17 godina

kaže ovako..

pri samoj registraciji na facebook sve sto "MORAŠ" ostaviti od "svojih" podataka je "ime i prezime", spol, "datum rođenja". odakle oni znaju da si ti marko marić ak si stavio ime pero perić??

facebook nije glup, vec su glupi ljudi koji ga koriste. NIGDJE NEPIŠE da ti moraš ostaviti SVE podatke, niti da moraš ostaviti PRAVE podatke!!

osobno nema ništa moje na facebooku, ni ime ni ništa, sve je izmišljeno.

a što se tiče kurvica i toga, pun ku*ac ljudi je registrirano, šta ste očekivali, da će svi biti fini i dobri?? ako vam one smetaju nemojte biti prijatelj sa njima..

šta serete koji ku*ac

PS: osobno nisam za "rušenje" facebooka, ali ako se to i desi, neće trebati duže od 24h da se to vrati "na svoje"

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ti ovdje pokazujes totalno neznanje kako anonymus grupa uopce funkcionira, kako je struktuirana, koji su joj ciljevi, kako odabire mete itd, prvo to prouci prije nego lupas besmislice

Predpostavljamo da ti to znaš. Mislim ipak imaš iznad prosjecno velik IQ pa ni netrebaš biti član te kvazi "hakerske" grupe da bi skužio kako funkcioniraju.

A ko zna možda jesi član, ipak im dobro dođe čovik sa takvim IQ-om.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:57 (microman).
14 godina
neaktivan

A da se mi lijepo tehnološki vratimo u kameno doba kad svi toliko mrzite Facebook, G+, Twitter, etc.

Facebook je meni koristan, potrošio bi višestruko više novaca da ga nema, ovako samo obavim nekoliko poziva i par sms-ova i to samo kada kontaktiram s ljudima koji nemaju Facebook. 

Stavite se u kožu vlasnika Facebooka, netko vam prijeti da će vam uništiti glavni dio prinosa koji vam donosi milijarde i milijarde. Šta bi napravili? Rekli bi fuck it i odustali od najveće društvene mreže? Ne nego bi napravili sve što možete (a možete puno) da se taj napad ili spriječi, ili da u što kraćem roku budete ponovo online.

Dajte mi nekoliko argumenata zašto je Facebook toliko loš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:59 (Somniume).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
grimyHR kaže...

Predpostavljamo da ti to znaš. Mislim ipak imaš iznad prosjecno velik IQ pa ni netrebaš biti član te kvazi "hakerske" grupe da bi skužio kako funkcioniraju.

vec sam napisao kako funkcioniraju ali eto da ti ponovim posto vidim da si malo sporiji...

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/anonymous-facebook-biti-unisten-5-11-2011/110872.aspx?page=9&jumpto=2167105&sort=asc&view=flat

tu se ne radi o par hakera, tu se radi o ogromnoj masi ljudi i svatko se moze ukljuciti

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 0:03 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

grimyHR kaže...
microman kaže...
grimyHR kaže...

vec sam napisao kako funkcioniraju ali eto da ti ponovim posto vidim da si malo sporiji...

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/anonymous-facebook-biti-unisten-5-11-2011/110872.aspx?page=9&jumpto=2167105&sort=asc&view=flat

tu se ne radi o par hakera, tu se radi o ogromnoj masi ljudi i svatko se moze ukljuciti

Tu piše samo na koji način izvrše napad, ništa više ništa manje.

I'll be back
16 godina
AIX 2.0 kaže...

Napokon nekome doslo iz guzice u glavu.Oni se bore mozgom,a neko se bori oruzjem,a neko uvjek ostaje donji(kao vecina).Nisu svi ovce da samo sute i cekaju da ih se osisa.Volio bih da mogu preuzeti kontorlu nad nuklarnim silosima.Pa nek osveta krene.   Dok nekom ne smrkne,drugom ne svane.  Kome nije jasno neka pogleda film VfV

hmmm daj izbrisi taj link rade kao sto sam ja u citatu ;)

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

ne vidim uopce sto je nezakonito u ddos-u? ako server ne moze procesuirati tolike kolicine zahtjeva to nije problem ljudi koji salju te zahtjeve nego vlasnika servera...

Naravno da ne vidiš.

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

Ni ti ne znaš kako funkcionira, zato ne soli ljudima tu pamet.

Ono što piše na njihovim stranicama itd je daleko od istine. Da se razumijemo.

16 godina
protjeran
Bypass kaže...
grimyHR kaže...

Naravno da ne vidiš.

uf sta si ovo objasnio i argumentirao. bravo

15 godina
neaktivan

We are anonymous

We are legion

We are the borg haha.

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Bypass kaže...
grimyHR kaže...

Ni ti ne znaš kako funkcionira, zato ne soli ljudima tu pamet.

Ono što piše na njihovim stranicama itd je daleko od istine. Da se razumijemo.

ovo si isto jako dobro argumentirao, svaka ti cast

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

uf sta si ovo objasnio i argumentirao. bravo

Ni ne trebam, jer it je stran pojam zakona i računalnog kriminala.

Moram li tebi tako inteligentnom sve crtati? Ajde, googlaj, ili bingaj (ipak je google zlo koje te prati u stopu) svejedno. Valjda jesi toliko sposoban?

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

Ni ne trebam. Ja poznajem ljude koji imaju malo bolji uvid u situaciju i ljude upletene u to.

16 godina
protjeran
grimyHR kaže...

Jesil to ti u knjigama cito kako oni rade i kako odabiru ciljeve.

@Mitch sta fali linku,da nije ovakvih ko Anonymusa nebi bio u prilici da stavim link nego bi morao kapitalisti izvaliti 500$ za film.

Bože čuvaj nas gladi, kuge i Hrvata
14 godina
neaktivan

Možda on nije argumentirao svoj post, ali niti jedan hater do sada nije rekao neki normalan razlog zašto bi Facebook trebalo uništiti.

Idemo u krug polako.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Somniume kaže...

Možda on nije argumentirao svoj post, ali niti jedan hater do sada nije rekao neki normalan razlog zašto bi Facebook trebalo uništiti.

Idemo u krug polako.

Ma jesu, a to ide nekako ovako:

zaposlenici u facebook-u i facebook kao takav su kao narkokarteli i zaslužili su svi da budu uništeni.

privatnost na internet-u je iznad ubojstva.

Nekoliko primjera što je anonymous:

robin hood

branitelji

borci u francuskoj revoluciji

Pa si ti sad misli.

16 godina
protjeran
Somniume kaže...

Idemo u krug polako.

razlozi su receni:

zadiranje privatnosit

djeljenje podataka koji nisu njihovo vlasnistvo okolo

nemogucnost brisanja acc-a

svaki od tih je dovoljan i sam, a kamoli zajedno

a facebook je samo djelic price ovdje inace....

16 godina
protjeran
Bypass kaže...
grimyHR kaže...

Ni ne trebam. Ja poznajem ljude koji imaju malo bolji uvid u situaciju i ljude upletene u to.

ala koji si ti lovac...ja ne mogu vjerovati, bas si me dobro nasmijao sada, hvala

16 godina
nista ne fali linku, nego bi ti pokupio kartoncic tople crvene boje..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice