Toshiba Camileo P10

poruka: 100
|
čitano: 91.207
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Toshiba Camileo P10
Bugzapper kaže...
tinchy199 kaže...

pokušao sam promjeniti firmware ali sada se kamera neće upaliti..što da radim???

Nakon mnogo izgubljenog vremena za pronalaskom rjesenja na raznoraznim forumima itd. moja je ipak zavrsila u smecu.

Ustedite si zivce i vrijeme....

14 godina
odjavljen
Toshiba Camileo P10

Jel postoji neka wide ili fish eye leća za ovu kameru?

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Stavio sam kameru sad na punjenje i počela je pokazivati znakove života.Crveno svijetlo titra,ali kad stisnem tipku Power upali se zeleno svijetlo,ali samo na trenutak te se onda kamera ugasi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Toshiba Camileo P10

Evo još 1 pitanje. Ovaj firmware je na svakoj kameri na kraju B04? I kada se update-a sa N04 onda bude N04 na kraju?

Kupio sam kameru, zasad sve radi, nisam je još stavio na punjenje, pa me zanima ovo gore, da ne riskiram?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:55 (footballer).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Toshiba Camileo P10

Jel mi može netko pomoć?

Kada držim return i idem gore sa onom kontrolom za zoom, piše mi:

7020A93336L-B03

D28T-Toshiba-7L-PAL

A2S-SDK331-090508.0616

090717 16:21:52

D:1

Kamera još uvijek normalno radi, znači pali se normalno sa baterijom i već sam je stavio na punjenje i upali se kad ju maknem sa punjača.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 10:43 (footballer).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Toshiba Camileo P10

Itko?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Došla mi je kamera sa popravka,ali imam još jedan problem.Kamera nekad ne prepoznaje SD karticu,prepoznaje je samo u slućaju kad mi se na ekranu pojavi opcija "Firmware update " i ako onda stisnem "No".Ako stisnem "Yes" kamera ne želi slikati i piše "Memory full".
Problem je što ako mi ne ponudi opciju "Firmware update" onda je isti slućaj kao kad stisnem "Yes"..Nadam se da ste me skužili{#}..Dakle,kako mogu napraviti rućno da mi kamera ponudi opciju hoću li apdejtati firmware ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 16:52 (warhed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
warhed kaže...

Došla mi je kamera sa popravka,ali imam još jedan problem.Kamera nekad ne prepoznaje SD karticu,prepoznaje je samo u slućaju kad mi se na ekranu pojavi opcija "Firmware update " i ako onda stisnem "No".Ako stisnem "Yes" kamera ne želi slikati i piše "Memory full".
Problem je što ako mi ne ponudi opciju "Firmware update" onda je isti slućaj kao kad stisnem "Yes"..Nadam se da ste me skužili{#}..Dakle,kako mogu napraviti rućno da mi kamera ponudi opciju hoću li apdejtati firmware ? 

Kažeš da ti je stigla s popravka - neispravna. Vrati je natrag u servis!

Nije mi zapravo jasno zašto te pitat za update firmawarea - na kartici držiš firmware? Formatiraj memorijsku karticu. Također, probaj koristiti drugu memorijsku karticu - ako ti ne radi s drugom memorijskom karticu, onda je jasno da nešto nije u redu sa samom kamerom.

16 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Napravio sam kameru,trebalo je zamjeniti SD karticu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

dakle,imam navedenu kameru kojoj sam vec najmanje 3 puta mjenjao bateriju ali uvjek crkne želio bi updatat firmware ali nemogu saznat firmware verziju jer kameru nezeli nista pokazat osim kada je na punjaču,znate li sta da sad radim ili moram kupiti novu bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
damodar kaže...

dakle,imam navedenu kameru kojoj sam vec najmanje 3 puta mjenjao bateriju ali uvjek crkne želio bi updatat firmware ali nemogu saznat firmware verziju jer kameru nezeli nista pokazat osim kada je na punjaču,znate li sta da sad radim ili moram kupiti novu bateriju?

Evo upute, ja sam tako napravio i radi super .

http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/OPT09030U0000R01.htm

14 godina
neaktivan

hvala,sve baterije su proradile nakon updatea!

13 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Naime, isto sam dobio ovu kameru besplato preko T-com-a, radila je prva dva dana i nakon toga se ugasila nije se htjela upaliti osim ako nije spojena u struju! I stala je u kutiji dvije godine i prije dva-tri tjedna mi je trebala za nesto i sjetio sam se da neradi! I sad me zanima dali će meni ovi u servisu napraviti taj firmware? Mislin također da mi je istekla garancija koliko košta popravak? I kako ću ja sam napraviti farmware?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni nece da se upalu a kad je na punjacu samo mi lampa crvena ledica. Sta da napravim?
12 godina
neaktivan

Dali postoji nova nadogradnja....sve napravim po uputama aliii kad umetnem karticu onda mi se sa CRVENOG prebaci na ZELENU lampicu i nemogu upalit kameru NIKAKO......

17 godina

Tako je i kod mene, apsolutno nema šanse da nadogradim firmware...

12 godina
neaktivan
Povoljno popravljam kamere i ako je u pitanju da se nemoze nikako upaliti ili ih odkupljujem za 50kn
16 godina
Toshiba Camileo P10

Bumpam staru temu, ali uspio sam popraviti svoju. Bila je potpuno mrtva, bez ikakvih lampica i sl.(flashao sam krivi FW), ali uspio sam je popraviti. Prvo je potreban ovaj file(u njemu su driveri, upute i program), a treba koristiti ovaj firmware. I bitno je to da ne radi na Windows 7 x64(32bit nisam probao), ja sam uspio samo na XPu.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Ova tema je čisto zlato. Imam dvije ovakve doma i jednu sam upravo uspio oživjet. Uglavnom, zezale su baterije. Preko USB-a na Windows 7 32-bit

0 0 hvala 0
15 godina
Toshiba Camileo P10

cudno kako prije nisam vidio tu temu haha. kratko receno. mozda je vec receno ali boo.

Onima kojima se ne zeli upalit jednostavno izvadite bateriju. i uzmite lemilicu malo lema i brusni papir. prvo s papirom malo ocistite kontakte na bateriji. i onda sa lemilicom i lemom navucite tanki sloj lema gore...

od onda stignem napunit karticu od 4gb.

jedino sta mi je prije 3mj pala i puko ekran ali i dalje snima :))samo za moje potrebe je bila preslaba pa sam dobio polovnu sony dcr-dvd310 hibrida na karticu snima i na cd pa ja zadovoljan. ima puno ljepsu i kvalitetniju sliku. iako ima samo 1MP naprema toshibi koja "ima" 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

Moja se kamera nece nikako upali. Uspio sam je nadograditi, ali kad je na punjacu samo crveno svjetlo blica, ima tko kakav savjet sto to znaci. Nemam lemilicu da napravim ovo iz prethodnog posta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

UKOLIKO netko želi riješenje neka mi se javi...uz SINBOLIČNU UPLATU RIJEŠAVAM PROBLEM PUTEM INTERNETA...

CIJENA : 50.00KN

Dakle PROBLEM JE U NADOGRADNJI ...BATERIJA JE OK i ona ce se punit ubuduce..dakle nemojte kupovat NOVE baterije....

pozdrav

pošaljite pm

12 godina
neaktivan
Toshiba Camileo P10

može netko negdje staviti firmware za tu kameru ili poslati na mail, više ga nigdje ne mogu skinuti s Toshibinih stranica {#}

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
14 godina
Toshiba Camileo P10

Zna li neko kako upaliti ovu kameru ? Kada je stavim na punjac samo crveno svjetlo titra, update softwarea nikako ne mogu napraviti jer se ekran ne pali. {#}

Riješeno pomoću metode koju je gore naveo power_user. Morao sam instalirati windowse xp, ali isplatilo se {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 1:54 (nanek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Toshiba Camileo P10

DALI NEKO ZNA KAKO STAVITI UPDATE SA WINDOWS 7 64 BIT NA KAMERU TOSHIBA CAMILEO P10 ZNAČI KAMERA RADI NA PUNJAČU ŽMIGA CRVENA LAMPICA ALI NE PUNI BATERIJU BIO BI ZAHVALAN NA KRATKOM OBJAŠNJENJU UNAPRED HVALA                                                                                           ZNAČI STAVLJAO SAM UPDATE KAKO JE OBJASNIO GORE POWER USER I SADA UOPČE NEMOGU VIŠE KAMERU UPALITI NIKAKO NI NA PUNJČU NI BEZ NEGA I NIKAKVE LAMPICE VIŠE NE GORE AKO NEKO ZNA REŠENJE IMA PIVO OD MENE UNAPRED HVALA ONOME KO POMOGNE

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 1:35 (Pero 7777).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Jesi izvadio bateriju pa je ponovno vratio? Ima kamera kakav reset gumb (možda skriven)? Ako to ne pomogne, moguće je da nadogradnja nije prošla, odnosno da ti je kamera postala cigla.

14 godina
Toshiba Camileo P10

Sorry šta dižem prastaru temu, ali možda mi netko može pomoći. Izvukao sam ovu kameru iz naftalina, flešao novi firmware prema uputama (thx!), ali imam jedan drugi problem. Kad slikam, sve je ok, a kad snimam i kad snimljeni video prebacim na komp, nekako je splitan screen od videa. Tj. s lijeve polovice imam cijelu sliku, a s desne polovice imam još lijevi dio slike. Napravio sam screenshot za primjer, da li netko zna ako se to moze nekako riješit ili da ga bacam u smeće :D

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ako fajl iz kamere (s memorijske kartice, bez obrade) uploadaš na YouTube - je li i dalje isti problem?

Nisi probao snimati prije nadogradnje firmwarea? Mislim, je li uzrok taj firmware koji si instalirao? Postoji li još koji firmware (pa makar neki stariji) i možeš li ga instalirati? Ako nije firmware, onda je u pitanju hardverski problem pa ti ne gine servis ako je želiš spasiti (mada ne vjerujem da ti se to isplati nositi na servis).

14 godina
Toshiba Camileo P10

Ne, firmware nije uzrok, to je postojalo i prije. Mislim da je nastalo nakon što sam snimao na jednom glazbenom festivalu, da li glasna glazba moze biti uzrok tome?

Da,  i meni se čini da cu ga bacit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 13:38 (marijanooo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice