Popravak kamere

poruka: 4
|
čitano: 7.800
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Popravak kamere

Imam sony videokameru i ne radi mi maleni ekran. Aj to ne bi bio problem da nemam touchscreen...ne mogu ništa radit, niti prebacivat na komp ništa jer mi taj ekrančić ne radi a taj ekrančić mi je touchscreen...

Di da odnesem to na popravak? Garancija mi je istekla... Ja sam iz slavonije, i ko bi mi to mogao popravit i za koliko para otprilike?

Hvala!

Najbolji Hrvatski portal o domu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Popravak kamere
Moj Dom kaže...

Imam sony videokameru i ne radi mi maleni ekran. Aj to ne bi bio problem da nemam touchscreen...ne mogu ništa radit, niti prebacivat na komp ništa jer mi taj ekrančić ne radi a taj ekrančić mi je touchscreen...

Di da odnesem to na popravak? Garancija mi je istekla... Ja sam iz slavonije, i ko bi mi to mogao popravit i za koliko para otprilike?

Hvala!

Odneses negdje na servis pa nek vide sta je i koliko kosta popravak, valjda ima neki servis u slavoniji... {#}

16 godina
Popravak kamere

Ja sam u Silnica.hr nosio od šogora Panasonic-ovu kameru.

Za početak uzeli su 123 kn za pregled/utvrđivanje kvara.

A za promjenu lcd-a tj. mikroprekidača na preklopu (lcd je gubio kontakt tj. nije se palio u određenim položajima) su tražili cca. 650 kn.

Ovo je ovlašteni servis u Osijeku, pa vidi kod njih...

ELEKTRO RADIO TV SERVIS Vukovarska 222, 31000 Osijek Telefon/fax: +385 (0)31 501 000
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Popravak kamere
Matozan kaže...

Ja sam u Silnica.hr nosio od šogora Panasonic-ovu kameru.

Za početak uzeli su 123 kn za pregled/utvrđivanje kvara.

A za promjenu lcd-a tj. mikroprekidača na preklopu (lcd je gubio kontakt tj. nije se palio u određenim položajima) su tražili cca. 650 kn.

Ovo je ovlašteni servis u Osijeku, pa vidi kod njih...

ELEKTRO RADIO TV SERVIS Vukovarska 222, 31000 Osijek Telefon/fax: +385 (0)31 501 000

123 + 650 = 773kn, jbt to mi je skoro pa pola nove kamere...ne isplati mi se tak, vidit ću ako mi to neko može napravit za recimo 300- 400 kn max.

Hvala, pozdrav!

Najbolji Hrvatski portal o domu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice