GoPro Hero 4 Silver - gdje kupiti?
- poruka: 47
- |
- čitano: 46.517
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
ja inace snimam iz zraka sa gopro kamerama i probo sam ih do sad sve ovako stvari stoje po mom videnju, ako neko razmislja kupit hero 4 silver, bolje neka ide na varijantu 3+ black i posebno kupi ekran dobit ce bolje snimke i slike, bar su meni bolje znatno
a dok je sa hero black 4 video daleko bolji a slike nesto malo bolje po mracnijim uvjetima(od hero 3+ black)... sad sam se na kraju prebacio na canon fotic za slike a gopro 3+ black za snimanje
prva slika je sa gopro hero 3+ silver a druga sa hero 3+ black
treca slika sa gopro hero 3+ black a zadnja sa canon sx260hs
eto malo za usporedbu da se vidi, nazalost hero 4 nisam u mogucnosti podic u zrak jel nemam odgovarajuci nosac za multicopter
Ne znam kako je tebi tako ispalo ali gdje god sam citao pise da su oba Hero 4 za bolji u snimkama nego stari 3+ model. Ali uzimat stari 3+ i dodatni ekran koji ne moze stat u kuciste mislim da je suludo kada postoli 4 Silver, pogotovo jer je 3+ isto para.
za ocekivat je da 4 silver bude bolja od 3+ black, novi je proizvod ali eto ja probao kod prijatelja pa usporedili, na papiru je jedno a stvarnosti drugo...
Isto nema nekakva traka prozirno crne ili bijele boje kao sto ima u iMovie na iPhonu, pa jel im to tako tesko napravit nego dali samo slova kao u Wordu ? Ili ja nisam nasao ?
Tnx
Pozdrav. Ovako, namjeravam kupiti GoPro Hero 4, a ne mogu se odlučiti dal da uzmem Silver Edition ili Black Edition.
Znam da je Black skuplja za nekih 100€ al opet nema LCD i baterija joj je slabija.
Možete mi reči neka svoja mišljenja i iskustva? Hvala :)
Pozdrav, kupio sam danas gopro4 black, i uzeo memorijsku karticu Kingston. pkusam snimiti 4k video i nakon 15-20 sekundi mi zablokira i izbaci mi gresku Sd error, a kad snimam na slabijoj kvaliteti ne izbacuje gresku, da li mozda netko zna do cega bi moglo biti?
Pozdrav, kupio sam danas gopro4 black, i uzeo memorijsku karticu Kingston. pkusam snimiti 4k video i nakon 15-20 sekundi mi zablokira i izbaci mi gresku Sd error, a kad snimam na slabijoj kvaliteti ne izbacuje gresku, da li mozda netko zna do cega bi moglo biti?
Napiši TOČNO koju karticu si kupio. Ili još bolje, poslikaj.
Možda nije klasa 10..?
EDIT: A možda je kartica neispravna :)
klasa 4, znači sporija.
Vjerovatno je onda to problem! :(
Zanima me vasa iskustva sa stapovima za gorpo, koji je najbolje uzeti?
I zanima me ovo sto dode uz gopro ova ljepljiva postolja, da li su ona jednokratna ili se mogu premjestati?
Vjerovatno je onda to problem! :(
Zanima me vasa iskustva sa stapovima za gorpo, koji je najbolje uzeti?
I zanima me ovo sto dode uz gopro ova ljepljiva postolja, da li su ona jednokratna ili se mogu premjestati?
Prespora kartica.. :(
Iskustva sa štapovima: 0.
Jednokratna. http://gopro.com/support/articles/how-to-apply-and-remove-adhesive-mounts
Hvala na pomoci!
Pozdrav, planiram si uzeti kameru, znači idem kroz par dana u Njemačku pa me zanima ima li smisla tamo ju uzeti, radi garancije ili tako nešto? A niti ne znam cijene koje su razlike. Te imaju li oni neku stranicu tipa nabava.net?
Pozdrav, planiram si uzeti kameru, znači idem kroz par dana u Njemačku pa me zanima ima li smisla tamo ju uzeti, radi garancije ili tako nešto? A niti ne znam cijene koje su razlike. Te imaju li oni neku stranicu tipa nabava.net?
Naravno, vidi na www.idealo.de
Da li je netko pokušao integrirati GPS modul s Gopro kamerama?
Treba mi za snimanje iz automobila.
Ne mogu nikako fotke dodat, da li netko zna nešto o tome?