Nije čudo što nisam vidio ovu temu kada je napravljena u 5 mjesecu u petom mjesecu.
Ja se isto razumijem u to područje , ali sam rank niži od vas jer još nisam uspio napraviti igru.
Ja se uglavno obazirem na OS i napredne prezentacije za školu.
Nije čudo što nisam vidio ovu temu kada je napravljena u 5 mjesecu u petom mjesecu.
Ja se isto razumijem u to područje , ali sam rank niži od vas jer još nisam uspio napraviti igru.
Ja se uglavno obazirem na OS i napredne prezentacije za školu.
Kakvu igru radite vas dvojica.
Informatika u skolama je jako losa.. i da, nazalost, pobjeduju i prezentacije jer nema interesa..
tako da, napravi neki programcic sa malo koda i na drzavnom si sigurno, ako si osnovna skola.. a ako napravis nesto sto moze imati svoju primjenu, imas 1. mjesto.. ne mora cak ni biti inovativno..
nažalost to je točno, žiri se "pali" na lijepe prezentacije, sam program im je potpuno nebitan... prije godinu - dvije su pohvaljeni programi koji imaju 2-3 linije koda (uglavnom za startanje novih forma i za izlaz iz programa)
napravio sam jednu igru u pp-u ,ali nije nis posebno samo tam trebas klikat da nesto pogodis s pistoljem
napravio sam jednu igru u pp-u ,ali nije nis posebno samo tam trebas klikat da nesto pogodis s pistoljem
na you tubu imate genije s tim ono predobro rade na ppu
na you tubu imate genije s tim ono predobro rade na ppu