EXCEL se pokvario?

poruka: 14
|
čitano: 11.968
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
EXCEL se pokvario?

Kad želim direktno otvoriti neki excel file, windows mi javlja grešku da nemože pronači navedenu datoteku i otvara mi se prazan exell bez tablice?

Inače kad istu datoteku otvaram tako da prvo pokrenem excel pa zatim potražim istu datoteku nema problema.

Molim pomoč jer zbilja zna biti zamorno raditi na ovaj način.

Excel je 2007, probao sam i reinstalaciju Ofice ali bez uspjeha, do prošlog tjedna je sve bilo OK

probao sam deinstalirati office

pokrenuo oporavak viste

deinstalirao sam specijaliziranim alatom za brisanje registra za office

instalirao cijeli office ponovno

napravio i "sugestije" za .xls extenziju na excell

ništa od navedenog nije pomoglo, kad pokušam direkto otvoriti neku excel tablicu neide javlja mi grešku da nemože pronači putanju navedene tabele.

Kad istu tablicu otvaram direktno iz excella nama problema sve uredno radi, ali me zamara ovaj način otvaranja...(slika je u prilogu)

traži se još pokoji savjet više, reinstalacija sustava ne dolazi u obzir

HP 6830s

Protect Trend Micro INternet securiti 2010

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 18:15 (soner).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: EXCEL se pokvario?
soner kaže...

Kad želim direktno otvoriti neki excel file, windows mi javlja grešku 

Vjerojatno je problem u samim Windowsima tj. postavkom asocijacije za postavljanje programa koji će otvoriti datoteku sa tom extenzijom. Probaj ići DTM na datoteku a potom nešto kao "Open With" => "Choice program..." pa pronađi Excel i čekiraj opciju da uvijek otvara dotičnim programom. ( možda ti ovo riješi problem, tko zna ;-)

poz

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 22:11 (IvanC).
16 godina
neaktivan

Kad prvi put klikneš direktno na excel file neće otvoriti , zatvori i ponovo pokušaj ---trebalo bi otvoriti.Riješenje kojem sam ja pribjegao je reinstalacija Offica .

Private
16 godina
EXCEL se pokvario?

Probao sam i asocijacije za navedenu extenziju, reinstaliarao sam i cijeli office ali bez uspjeha, ostali office dokumeti se otvaraju bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EXCEL se pokvario?

Mozda se nesto u registryju poremetilo. Na ovoj stranici imas uninstaler za Office 2007 pa probaj sa njim pobrisat instalaciju i nanovo reinstalirat.

PP iskljucen zbog bezobraznih pojedinaca. Zalbe na moje moderiranje podnesite na pisma@bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 12:23 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
EXCEL se pokvario?

pronašao taj file za deinstalaciju ali kad ga raram nema exe filea samo ini datoteka, zbilja čudno

0 0 hvala 0
16 godina
EXCEL se pokvario?

odrarar sam ga :) antivirusni program je blokirao taj postupak a sad da vidim kaj bum sa officeom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
soner kaže...

odrarar sam ga :) antivirusni program je blokirao taj postupak a sad da vidim kaj bum sa officeom

Nije nikakav virus. Ja sam koristio taj program na par racunala kad nisam mogao deinstalirati Office 2007 preko add-remove programs.

PP iskljucen zbog bezobraznih pojedinaca. Zalbe na moje moderiranje podnesite na pisma@bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 15:34 (F1-IVO).
16 godina
EXCEL se pokvario?

probao sam i uninstal sa navedenim programom koji briše sve registre office 2007, ali bez učinka

0 0 hvala 0
16 godina
EXCEL se pokvario?

zbilja neznam kaj da više napravim

prilog slika prilog slika
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 18:17 (soner).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EXCEL se pokvario?

nova instalacija prozora?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EXCEL se pokvario?

Probaj s ovim:

(vidim da ti je office na hrvatskom, ako ne možeš pronaći nešto iz uputa probaj ga privremeno prebaciti na engleski)

1. Otvori Excel

2. Pritisni Office Button i onda Excel Options

3. Pritisni na Advanced

4. Skrolaj skroz dolje do General

5. Makni kvačicu sa Ignore other applications that use Dynamic Data Excange (DDE)

To bi trebalo riješiti problem!!! Namigiva

Maknuta kvačica Maknuta kvačica
0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EXCEL se pokvario?

hvala majstore, to je bio pun pogodak ovog problema

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EXCEL se pokvario?

mislim da nepostoji drugi problem rušenja sustava to je problem u samima windowsima a inače ak imas vistu ona je sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice