1.)npr. u ovom mjesecu sam napisao poruku u nespavalicama, ali je ne želim pratiti. hoću namjestiti da mi tu temu ne provjerava. znam da je nekak bez minimalizma, ali probajte ak znate.
2.)pod ekspresno brzo mislite ovo? stavite provjeru na pola minute i onda za tih pola minute pregledava, a to vrijeme dok pregledava je brže? ak je to, onda sam ja krivo mislio :)
Ja tebe niš ne kužim..
Pa osvježe se teme u manje od sekunde...
1.) pa na forumu makni onu kvačicu kod prati ovu temu i stvar rješena..
a teme u kojima sudjelujem?

"Ekspresno brzo" se odnosi na samo osvjezavanje ("Provjeri poruke sada", koje ide svakih pola minute, minutu, dvije... kako si vec podesis), a ne na razmake izmedju osvjezavanja. Prije je na sporijoj vezi/racunalima (nagadjam - ne znam tocno koliko je koji faktor odgovoran za to) to trajalo mozda pola sekunde, cetvrtinu sekunde - sad jedva da stignes vidjeti onaj kruzni "ajax-loader".
 Prioritet je jos par mogucnosti za dodati, onda optimizirati i srediti kod da bude skoro potpuno OOP, te mozda srediti jos kakve sitnice. Add-on je pri kraju - nema se tu sto vise pametnoga za dodati. Napravit cu jos jednu mikro-ikonu koja ce mijenjati sve tri ikone u statusbaru, dodati mogucnost da si korisnik iskljuci pojedine ikone u statusbaru, dodati mogucnost da se sakrije Bug Online izbornik, dodati mogucnost da si korisnik odabere zeli li ikone u taskbaru s lijeve ili desne strane (ostalo znam kako cu srediti, ovo zadnje ne znam - zapravo, mogu zaobilaznim putem, ali mi se to rjesenje ne svidja).

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...

.
.