WD-my book essential-problem

poruka: 7
|
čitano: 3.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

hej,ljudi..ovako,svaki put kad uključim wd my book essentials u komp,tamo di mi piše za usb,tamo ga prepoznaje i čujem kako sve radi,a u my computeru ga uopće ne prepoznaje i ne otvara ga,probao sam sa drugim usb-om,mislio sam da nije do kompa,ali drugi usb prima...

kaj preporučate?

hvala na odgovorima

poz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WD-my book essential-problem
alen4430 kaže...

hej,ljudi..ovako,svaki put kad uključim wd my book essentials u komp,tamo di mi piše za usb,tamo ga prepoznaje i čujem kako sve radi,a u my computeru ga uopće ne prepoznaje i ne otvara ga,probao sam sa drugim usb-om,mislio sam da nije do kompa,ali drugi usb prima...

kaj preporučate?

hvala na odgovorima

poz

Jesi mu probao dodjeliti slovo?

14 godina

probao sam...sad sam isključio i uključio externi i opet mi neće..kaj ću svaki put morat mijenjat slovo il?

pozz

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 10:45 (alen4430).
17 godina

Imam gore navedeni hard (1 TB) i pojavio se sljedeći problem: Ne mogu pristupiti folderu s diska. Kada kliknem na folder, Windowsi izbace poruku You need to format disk in drive before you can use it.

Disk ima samo nekoliko foldera, a ovaj koji ne mogu otvoriti je najveći - cca 500 GB (tu držim sve filmove, serije i glazbu).

Zanimljivo je da npr. glazbi mogu pristupiti iz audio playera...

Disk sam skenirao antivirusnim i antimalware programima i ne pokazuje nikakve infekcije.

Inače koristim Windows Vistu (ako išta znači...) i do sada nije bilo problema (disk imam nešto više od godinu dana...)

Ako itko ima ideju što bi mogao biti problem, molim da javi jer stvarno ne bi htio ostati bez cijele kolekcije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo upravo sam pokušao i na drugom računalu i ista stvar…
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hard sam spojio i na 3. računalo (s relativno friško instaliranim Windowsima 7) i problem je isti. Dakle, isključujem grešku na mom računalu.

Ponavljam, na hardu se nalaze većinom multimedijske datoteke (audio i video) i ne mogu doći do njih preko Explorera, ali kada primjerice upalim GOM player ili Mediamonkey kroz izbornik iz tih aplikacija do datoteka mogu doći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo malo sam istražio po netu pa sam naišao na slijedeći link:

http://www.computing.net/answers/hardware/windows-asking-me-to-format-my-external-drive/71448.html

Čini mi se da ima dosta načina kako riješiti probleme vezane uz windowsove poruke o formatiranju externih HD- ova pa se nadam da će ti nešto od toga pomoći

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice