USB 8 gb problem

poruka: 17
|
čitano: 3.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB 8 gb problem

evo ovako...imam usb od 8 gb koji je do sad fino radio...

jucer ga gurem u komp i ne ocitava mi autoplay...

ja odem u my computer, i tamo otvorim removable disk g...i javi mi se poruka nesto tipa ''ubacite cd''ili removable disk g je prazan.

nemoze se otvoriti niti nesto staviti na njega.u cemu je problem??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: USB 8 gb problem

ja imam isti problem.

DD
15 godina
neaktivan
USB 8 gb problem

jel imas nesto vrijedno  na njemu ako nemas pokusaj sa formatiranjem

0 0 hvala 0
15 godina
USB 8 gb problem

Ja sam probao sa 4 različita komada... Jednog mi je uspio očitat i to samo jednom. Rušio sam Windowse samo zbog toga... Da sreća bude veća, sve kaj spojim na usb portove radi - 2 miša, tipkovinica, gamepad, printer.

Ali, čim stavim bilo koji flash, niš od toga... Koji inače normalno rade kod ljudi koji su mi ih posudili... Kad ih vadim van, vidim da se svi griju...

U device manageru, nema nikakvih problema, da neki usb port nije prepoznat...

Lud sam više, komp mi jednostavno ne doživljava nijedan flash...

Help...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
USB 8 gb problem

moguce je da i virus brlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rušio sam sistem prije 2 dana, tako da je sve fino i friško...

Ne vjerujem stoga da je virus....

17 godina
protjeran
USB 8 gb problem

uglavnom se ti kvarovi elektronike dešavaju kod jeftinih stickova.

klonite se prejeftinih stickova, jer imaju lošu elektroniku, i ako ih ne vadite sistemom eject ili safely remove hardware, već ih čupate, vrlo lako rikne elektronika.

drugi način je pokušati na drugom računalu ili drugom OS-u. no, i to može samo privremeno riješiti problem jer je taj stick već "popio" negdje, pa nikad više od njega pouzdanog USB sticka.

samo formatiranje ne rješava osnovni problem čipa.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Godinama sam koristio flash voyager, sad kad je on vrisnuo, guram ostale stickove... Svi su noname, samo kapacitet... Koristim eject oduvijek, tako da zasigurno nije to...

Nije mi jasno zakaj sve ostalo prepoznaje bez ikakavih problema, mislim na ostalu periferiju, te zašto se stickovi griju?

17 godina
Kvod kaže...

Rušio sam sistem prije 2 dana, tako da je sve fino i friško...

Ne vjerujem stoga da je virus....

virus na usb-u

provjeri na drugom računalu jel radi

stickovi se griju kao i sve druge memorije

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 12:44 (igy).
15 godina
neaktivan
USB 8 gb problem

Mislim da formatiranje sticka rješava problem

0 0 hvala 1
15 godina

Budem još pogledao na drugom kompu, ali poanta je da su radili kad sam ih dobio... frendovi su mi prebacili neke stvari na njih i dali da ih pogledam... Dođem doma i 0 bodova, ne mogu ih uoće otvorit...

15 godina

Drage volje bih formatirao, da ih uopće mogu otvorit...

15 godina
Znam da se trabaju grijat, ali mislim da je ovo too much... Ostavim ih par minuta u nadi a će proradit, pa kad ih idem izvadit, full su tople... brijem da negdje struja probija, napon ili...
17 godina
protjeran
Kvod kaže...
Znam da se trabaju grijat, ali mislim da je ovo too much... Ostavim ih par minuta u nadi a će proradit, pa kad ih idem izvadit, full su tople... brijem da negdje struja probija, napon ili...

jesi li ih probao ubosti na stražnje USB-ove ?

ovi na front panelu znaju zbog lošeg prijenosa struje propucati.

imam 2 transcend harda i ne pada mi na pamet ih ubadati u prednje USB-ulaze jer nemam povjerenja u stabilnost struje.

ako ti kod prijatelja rade ok, morali bi i kod tebe. griju li se i kod njih toliko kao kod tebe ?

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
neaktivan
USB 8 gb problem

Ja imama isti problem sa ex. diskom. Samo je kod mene problem veći: meni neće nigdje očitat hard disk, a neznam kako spasiti podatke s njega jer je puno vrijednog na tome hardu. Ima preko 20GB fotografija.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam da su ovi na prednjem panelu u banani, tu držim samo za mišonju... Nema rupe u kojoj nisam bio - sa stražnje strane...

Kod njih su radili, a kod mene banana... baš sam se sad čuo s kolegom, veli da se njemu grije, ali očito ne toliko kao meni... Mislim da ih struja probija, kao da ih skurim...

Lud sam totalno...

15 godina

Bio konačno kod prijatelja, ipak je nekakav napon tj. struja... Skurio sam i njegov stick koji mi je posudio, tj. i onaj drugi koji sam imao sa sobom.... Mrtvi su i jedana i drugi... U međuvremenu sam i burazu uspio skurit stick... Sve ostalo radi bez pol frke, kaj god da prikopčam na usb... Rušio sam i istem u nadi da će stvar profunkcionirat...

Uglavnom, ne usudim se više stavit nikakav stick u komp, da ga ne bi skurio...

Tako da sma totalno lud, po tom pitanju...

help...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice