Pozdrav,
u novom BUG-u, odnosno od mjeseca prosinca postoji objašnjenje jednog problema a vezano je za prostor na disku. Naime, jedan čitatelj je iznio problem a koji imam i ja. naime, gledajući properties na jednoj od particija stoji da mi je zazuzeće puno manje nego što mi pokazuje fizički prostor. Odnosno, pojeden mi je prostor na hardu a da nemam toliko dokumenata.
Čitatelju je odgovoreno da mora pogledati jeli mu uključen system restore i da se pogleda ima li točke vraćanja. , i ako postoje da ih treba obrisati. U mene za tu particviju ne postoje točke vraćanja. Dalje se navodiu tekstu da ako to ne pobriše datoteke da ih se treba ručno pobrisati pomoću Windowsog explorera. E, mene zanima, jer se to ne navodi u tekstu, koje su to datoteke koje bi trebalo pobrisati.
Naime, koristim uredno ccleaner i do toga nije, nije ni do system restore. Imam particiju od 700 GB, stoji da mije zauzeće 690, a stvarnih dokumena, agledajući properties imam oko 350 GB. I sad mene zanima gdje je nestalo ostalih 340 GB.
Zahvalajuje, unaprijed na svakoj pomoći.