SimpleTech 250 GB prijenosni HDD Problem

poruka: 4
|
čitano: 1.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Imam 3.5' prijenosni disk SimpleTech 250 GB, disk mi je pao s visine 1 metar i unutarnji disk se prestao vrtjeti, odnosno počne se vrtjeti i nakon par sekundi čuje se nekakvo tuckanje i disk se prestane vrtjeti, to isto se ponovi jos jednom, nakon toga na kućistu diska pocme treperiti crvena led-ica, unutra je WD Caviar SE 250 GB, dali se disk moze spasiti, tj popraviti (podaci nisu bitni), ako nemoze, dali se u isto kuciste moze staviti neki drugi disk, jer samo kućiste nije oštećeno i normalno radi. Unaprijed hvala na savjetima

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: SimpleTech 250 GB prijenosni HDD Problem
storm.zd kaže...
Imam 3.5' prijenosni disk SimpleTech 250 GB, disk mi je pao s visine 1 metar i unutarnji disk se prestao vrtjeti, odnosno počne se vrtjeti i nakon par sekundi čuje se nekakvo tuckanje i disk se prestane vrtjeti, to isto se ponovi jos jednom, nakon toga na kućistu diska pocme treperiti crvena led-ica, unutra je WD Caviar SE 250 GB, dali se disk moze spasiti, tj popraviti (podaci nisu bitni), ako nemoze, dali se u isto kuciste moze staviti neki drugi disk, jer samo kućiste nije oštećeno i normalno radi. Unaprijed hvala na savjetima

Pozdrav,

Uvjeren sam da ti je motor zaglavio (sudeći po tome što si napisao), a kućište je najvjerovatnije potpuno ispravno.

Znam ti firmu koja ima alate za deblokiranje motora. (DataSector) Odnesi na dijagnostiku koja je besplatna

pa ćeš imati više informacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 13:46 (EvilKanevil).
15 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru, koliko bi me to doslo, tj da li se to uopce isplati, jer podaci na disku mi nisu bitni, a sama vrijednost diska isto nije velika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel mi jos tko moze pomoći, molim vas

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice