Evo narode imam jedan problem sa HDD-om. Jucer sam kupio sve nove komponente osim HDD kojeg sam uzeo prije nekih 4 mjeseca. Kad sam sve spojio bilo je sve uredu, ali danas je nesto poceo zezati HDD. Non stop radi i crvena lampica na prednjem panelu stalno blinka. Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem. Dijelove (MBO) mozete pogledati pod Moj PC.
Problem sa HDD WD CB
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.205
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako je sve novo probaj provjeriti kontakte i kablove
Napravi defragmentaciju ak nisi.
Otkrio sam u cemu je bio problem. Sugavi ventilator je bio sje... i on je ometao rad HDD-a. Sad kad sam iskljucio vent radi super i boota winse jako brzo ali i dalje zna malo stekat kad radim u windowsima, cini mi se da bio mogla biti radna memorija. Izgleda da ne pase sa AMD-ovim procom imam G.Skill radnu.
Otkrio sam u cemu je bio problem. Sugavi ventilator je bio sje... i on je ometao rad HDD-a. Sad kad sam iskljucio vent radi super i boota winse jako brzo ali i dalje zna malo stekat kad radim u windowsima, cini mi se da bio mogla biti radna memorija. Izgleda da ne pase sa AMD-ovim procom imam G.Skill radnu.
Ja imam AMD i G.Skill i sve uredno radi
Da ali ta radna je preporucena za tu maticnu plocu. Ja sam jucer otisao na Gigabyte-ovu stranicu i nasao svoju maticnu i otisao na Memory suported i tamo nisam nasao ovu svoju memoriju koja je unutra, ali ta koju ti imas je preporucena. Jel to onda koja kosta 240 kuna? Ja sam vidio takvu i Links-u i htio uzet, a zenska koja je radila tamo kaze ma ova ti je bolja.