Kupio sam novi disk prije dva mjeseca. ( Seagate Barracuda 7200.9, 160 GB, 8MB, SATA) Sve je bilo ok do nedavno kad je počeo zujiti kao ventilator kad crkava. Onda sam ga restartao i nije mi htio dići windowse xp nego kaže neki hardverski problem i windowsi su ugašeni da se ne bi oštetili. Nakon toga sam formatirao disk iznova, kreirao dvije particije i stavio ponovo windowse xp. Sve je bilo ok. Onda sam skidao automatic updates za windowse i odjednom mi se sve srušilo. Ponovo sam ušao u windowse, pokrenuo tune up utilities 2008 da skenira disk, morao sam restartati komp da to napravi, što i jesam i kad je došao negdje do 16 % u skeniranju fileova se srušio windows setup i komp se sam restarta. Kad sam opet ušao u te windowse isto se dogodilo. U skeniranju se srušio. Pokrenio sam windowse sa drugog starog (ali dobrog) diska. Sve je bilo ok, i ošo ja skenirati opet taj nesretni novi disk. Budući da sam nisam koristio taj novi disk, nije bilo potrebe da ga windows setup skenira. I negdje na 10 kvadratiću u čitanju fileova mi se opet srušio.
E sad ljudi molim vas da mi pomognete ako ikako mogu nešto učiniti da opet normalno radi. Ako nema spasa ima on garanciju, ali mi se iskreno ne ide na servis.