HDD pitanje

poruka: 22
|
čitano: 3.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
HDD pitanje

Ovako:

Imam 2 hdd-a u ovom racunaru ( 80 GB i 40GB),za koji dan planiram kupiti novi kompjuter pa me zanima da li ja mogu sad sa ovog glavnog hdd-a (na kojem je sistem) prebecat sve bitne stvari ( filmove,muziku,serije,dokumente) na drugi hdd koji je prazan i da ga onda ugradim u novi kompjuter,tj Da li cu sa novog kompjutera moci otvoriti sve te stvari koje sam prebacio?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD pitanje

Da , to sto si nabrojao ( filmovi , muzika... ) mozes prebacit i naravno da ce raditi !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 18:17 (Haf932).
12 godina
neaktivan

Ok hvala ti care puno raspado se trazit po netu  ;)

12 godina
HDD pitanje

Evo imam i ja jedno pitanje, naime zet si jek upio još jedan Hard Disk od 500 GB SATA II, e sad u čemu je problem, na matičnoj ima samo dva sata utora i oba su već zauzeta (Hard Disk i DVD Rom), dali postoji ikakva mogućnost da ga nekako spojim preko nekih drugih utora, dali postoji kakav adapter ili nešto...? Ili će biti vadit stari a ubacit novi Hard Disk.... Ne znam o kojoj je točno matičnoj, marka je Gigabyte, dvojezgreni AMD procesor je na njoj i ima 4 utora za rame i mislim da podržava do 8GB rama, ali čudi me da ima samo 2 utora, npr ja imam staru ASUS P5KPL-AM i na njoj imam 4 SATA utora, a ova njegova matična je novija i samo dva... {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Evo imam i ja jedno pitanje, naime zet si jek upio još jedan Hard Disk od 500 GB SATA II, e sad u čemu je problem, na matičnoj ima samo dva sata utora i oba su već zauzeta (Hard Disk i DVD Rom), dali postoji ikakva mogućnost da ga nekako spojim preko nekih drugih utora, dali postoji kakav adapter ili nešto...? Ili će biti vadit stari a ubacit novi Hard Disk.... Ne znam o kojoj je točno matičnoj, marka je Gigabyte, dvojezgreni AMD procesor je na njoj i ima 4 utora za rame i mislim da podržava do 8GB rama, ali čudi me da ima samo 2 utora, npr ja imam staru ASUS P5KPL-AM i na njoj imam 4 SATA utora, a ova njegova matična je novija i samo dva... {#}

Možeš napraviti kao i ja - SATA kontroler - na njemu imaš 2 SATA konektora unutra i jedan za vanjski priključak

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=053200035

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 17:50 (zlatkor).
12 godina
zlatkor kaže...
ibme74 kaže...

Možeš napraviti kao i ja - SATA kontroler - na njemu imaš 2 SATA konektora.

Da, i mislio sam da tako nešto postoji ali nisma bio siguran, jel to onako akrtica koaj ide u PCI utor ili?

12 godina
neaktivan
HDD pitanje

da, ide u PCI utor, ima verija i PCI x1 (takva je kod mene)

0 0 hvala 0
12 godina
zlatkor kaže...

da, ide u PCI utor, ima verija i PCI x1 (takva je kod mene)

Samo nešto sada razmišljam, taj utor je odmah ispod PCIE, zar neće onda smetat ventilatoru od grafe kada se ubode u njega {#}

14 godina
HDD pitanje

Ma šta bi smetalo, ubaci i deri.{#}

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
Valentin17 kaže...

Ma šta bi smetalo, ubaci i deri.{#}

a šta ja znam, taj utor je direk ispod venta... :)

14 godina
HDD pitanje

Nema to veze, to je sve predviđeno unaprijed, nemaš brige.

Što misliš kako se ovo hladi (slika 1).

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 20:35 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
Valentin17 kaže...

Nema to veze, to je sve predviđeno unaprijed, nemaš brige.

Što misliš kako se ovo hladi (slika 1).

{#}

15 godina
neaktivan
HDD pitanje

Nisam htio otvarat novu temu, pa ovdje pitam:) Planiram kupit (još) jedan WD Caviar black 1TB i stavit ga u RAID polje. Nikada ne bih kupio rabljeni disk, ali posto Black ima 5godina garancije, to mi se ne cini problem. Zanima me što sve uz disk trebam imati da bi garancija vrijedila? Trebam li imati racun, jer ja mislim da se ne dobiva garantni list uz disk?

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD pitanje
Ajmo radni narode Europe, zna li itko odgovor?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HDD pitanje

Dobije se račun, njega moraš imati.{#}

EDIT: Moraš imati i ambalažu (tu spadaja sve što je s diskom bilo u ambalaži) u kojoj je došao iz trgovine.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 11:57 (Valentin17).

0 0 hvala 0
16 godina
Valentin17 kaže...

Dobije se račun, njega moraš imati.{#}

EDIT: Moraš imati i ambalažu (tu spadaja sve što je s diskom bilo u ambalaži) u kojoj je došao iz trgovine.

edit, sad je OK. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
HDD pitanje

pozz,ovako: imam hard disk WD  Blue 160GB i kad uđem u Hd Tune pregledat imam li loših sektora usred skeniranja laptop mi se izgasi i ponovo upali i kad ponovo uđem u Hd Tune kaže da ima jedan loš sektor!Znate li zasto mi se ugasi?Pomoć!

pero
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 19:25 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU kaže...

pozz,ovako: imam hard disk WD  Blue 160GB i kad uđem u Hd Tune pregledat imam li loših sektora usred skeniranja laptop mi se izgasi i ponovo upali i kad ponovo uđem u Hd Tune kaže da ima jedan loš sektor!Znate li zasto mi se ugasi?Pomoć!

- Pregrijavanje, provjeri temp. sa HW Monitorom.

Valentin B. - Na kvaliteti ne štedim, kome se ne sviđa neka lupa TD, meni ne smeta.
12 godina

piše gdje je value , min i max 58 stupnjeva  sve pokazuje 58 stupnjeva!Da mi nije nesto uredu sa senzorom!Ne znam!

pero
12 godina
neaktivan
HDD pitanje

Da neotvaram novu temu pa da pitam ovdje.

Moze li se negdje u HR kupiti nosac za montazu HDD-a na mjesto gdje je inace DVD/CD?

Znaci 3.5" na 5.25" nosac adapter.

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 17:17 (Praedator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD pitanje

imaš bay rafter u linksa pa pogledaj

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Se7en kaže...

imaš bay rafter u linksa pa pogledaj

To nije to sto trazim.

Ovo je sdd na hdd adapter.

Meni treba HDD na DVD/RW adapter/nosac.

EDIT: Nasao http://www.links.hr/?naziv=disk-silencer-sharkoon-vibe-fixer-3-smanjuje-vibracije-diska&option=artikl&id_artikl=051.518.050&tab=opis

Što hladnije to bolje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 17:19 (Praedator).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice