Audio pjesme

poruka: 4
|
čitano: 10.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Audio pjesme

Pozdrav... imam jedno jednostavno pitanje koje neznam , pa bih molio gospodu koja je upoznata sa time da mi odg. :D

ovako .. koliko (cca) "audio" pjesama moze stati na obicni CD ili na DvD cd , eto neki orijentir da Mp3 pjesma tezi 6 mb u mp3 formatu...treba mi za auto ,imam šanžer a idu samo audio pjesme , crnjak :D

i isto tako pitanje to sve Nero odradi jel tako ???

:P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Audio pjesme

nero to sve riješi da, ali ako snimaš audio CD, onda je nebitna veličina datoteke, već njeno trajanje, pošto na običan audio CD stane 80minuta glazbe

..errando discimus
16 godina
neaktivan

super, hvala kralju :))

EDIT : samo da pitam jos , jel mogu audio pjesme na DVD cd i da to čita pleyer(changer) u autu..???? jer ovako mi stane 25-30 pjesama sa rezanjem , a na DVd bi moglo preko 150 garant ???

:P
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 17:43 (Dr_JaXe).
15 godina
neaktivan

"audio DVD" kao takav ne postoji, dakle, čim glazbu snimaš na dvd, ona u tom slučaju zauzima prostor (a ne kao na audio CD-u minute), ako ti player podržava mp3, onda rokneš glazbu na dvd i s Nerom snimiš kao Data DVD i player će ti to očitavati bez problema.. ovisno o bitrate-u pjesama, stat će ti velika količina (800+ pjesama) na dvd, tako da nemaš problema oko toga :D

..errando discimus
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice