Ne znam koje serije i filmove gledas , ali u mom slucaju kako rekoh već , u velikoj slucajeva ima hr titl preko opensub ( i to dobar i kvalitetan ) , a nije mi ni problem ni eng , tako da ne vidim scenario da im plaćam .... dodatni razlog je jer se kite tuđim perjem i naplacuju nesto za sto nisu ulozili trud osim ovog addona . Opet ponavljam , govorim u svoje ime , ne moras se složiti sa mnom :)
Čitam i ne vjerujem. Prvo, klošarima je previše dati 10 eura godišnje zato jer to ide za održavanje stranica, najam, izradu addon-a i onda seru da su oni koji rade prervode zakinuti, kao najednom autorska prava su im bitna ??? Halo, mangupi, ajde na netflix i druge servise koji se naplaćuju pa gledajte filmove i serije te svojom prertplatom potpomažete filmsku industriju, glumce, statiste i prervoditelje koju su radili prevode za za njih. Ajd odj... onda od stremia, kodia i besplatnih servisa koji nisu legalni i ne glumite tu lažne moraliste. Ja plaćam 10 eura jer mi se neda guzica dići i ručno skidat titlove, a open subtitles i slično nisu im do koljena po pitanju kvalitete.
Lijepi pozdrav klošari.
kako je do sada moglo biti besplatno?
Kako misliš do sada? To je novi dodatak koji postoji, čini mi se, malo više od šest mjeseci i kojeg su odlučili, nakon mjesec - dva probe, naplaćivati. Kome to ne odgovara, neka skida titlove besplatno kao i do sada ili neka koristi opensubtitles. Ali očekivati da netko napravi nešto i to MORA ponuditi besplatno, je malo naivno. Meni ne odgovara, ne plaćam i to je to. A da su mogli stavit besplatno s dobrovoljnim donacijama - mogli su, definitivno. Često puta doniram za nešto što mislim da vrijedi, makar je u osnovi besplatno.
ili prvo doktoru ako treba recept
Nije buraz, nema južine kod mene. Za smirenje drmnem pivce i susjedu kad je muž na poslu tak da sem ok sa živcima :)
ili prvo doktoru ako treba recept
Što glumite velike inelektualce. Ajde biseri glumite do kraja i ponudite nešto što ste vi odradili, utrošili vrijeme i sredstva bespaltno zajednici. Ajde manfred dečec tebi je problem, vjerojatno te još starci financiraju. Odi spat, pogledaj crtić i u krpe.
Za Kodi preporucam a4ksubtitles
Ima li neki addon za titlove koji prevede i synca titl? Tipa, uzme embed titl i prevede ga na HR
Pazi da ne budeš slomljeni mirko ako muz sazna, mada čisto sumnjam , nema jebaca od hvalisavca nikad u životu:D
Čitam i ne vjerujem. Prvo, klošarima je previše dati 10 eura godišnje zato jer to ide za održavanje stranica, najam, izradu addon-a i onda seru da su oni koji rade prervode zakinuti, kao najednom autorska prava su im bitna ??? Halo, mangupi, ajde na netflix i druge servise koji se naplaćuju pa gledajte filmove i serije te svojom prertplatom potpomažete filmsku industriju, glumce, statiste i prervoditelje koju su radili prevode za za njih. Ajd odj... onda od stremia, kodia i besplatnih servisa koji nisu legalni i ne glumite tu lažne moraliste. Ja plaćam 10 eura jer mi se neda guzica dići i ručno skidat titlove, a open subtitles i slično nisu im do koljena po pitanju kvalitete.
Lijepi pozdrav klošari.
Nije stvar klošarenja jer su svi ovde svjesni da je skoro sve na Stremiu ilegalno i nitko ne prodaje lažno moraliziranje, ali gurat nekakve pretplate na svaku stvar, je stvar koja meni ide na k.... Radije im platim 30 eur i to važi zavujek nego da moram svaku godinu plačat 10 eur. I iza tih pretplata se sakriva guljenje svega i svih do unedogled i to je potez papaka. Na ogromno sličnih stranica/servisa sa veseljem doniram i tako pomognem ali preptlatu ne plačam - onda radije platim Netflixu i napravim bar djelomično dobru stvar.
P.S. Open subtitles je više nego dovoljno dobar za 99% titlova ali još više me zbunjuje kako ti znaš da na OpenS ne valjaju ako ih ne koristiš jer ovima plačaš?
Da doktore, bravo za tebe, drago mi je da osim medicinskih forume posjećuješ i ostale, vidi se da ti je obrazovanje važno.
Pazi da ne budeš slomljeni mirko ako muz sazna, mada čisto sumnjam , nema jebaca od hvalisavca nikad u životu:D
Nutricionista vjerojatno kad mi preporučuješ da pojedem jabuku i da se smirim. Ne hvalim se da hebem kojih 4 sata i da imam udava, odgovorio sam ti samo što ja radim da se smirim. Ti samo pojedi jabuku i obriši usta pa sa smiruj na taj način koji si meni preporučio.
Kolko vidim iz vaših komentara vas dvojica ste neke medicinske struke, ali niste odgovorili da li svoj rad naplaćujete ili radite gratis ? Ako cijeli život radite gratis onda ću se posuti pepelom i zamoliti vas za oprost, čak štoviše spreman sam svima u ovom topicu platiti zajedničko druženje uz klopu i cugu. Ako ne želite platiti tih 10 eura godišnje to je vaše pravo i nitko vas ne krivi zbog toga, ali koji jurac serete što ljudi žele naplatiti svoj rad ? Kolko me mozak služi skoro sve se naplaćuje, ništa nije besplatno. Uglavnom, ne da mi se više raspravljati. Ponuda vrijedi za cijelu ekipu u topicu cuga i jelo na moj račun ako priložite dokaz da radite sve đabalesku, a ako ne lagano razguzite.
P.S. :)
-nije sramote priznati da nemate 10 eura, naći će se neka dobra duša da vam uzme godinu dana :)
EOD
Znas ono kad 99 ljudi govori jedno, a jedna osoba govori suprotno.
100% je ta jedna osoba upravu :)
Ne znam, ja sam platio tih 10€.
U moru svih kretenarija koje sam plaćao nekako mi je najmanje žao dati za ovako nešto.
Više me muči šta Stremio/Firestick ne radi fallback u HDR10/HDR10+ pa moram pikati linkove kod ne nađem neki koji radi. Mislim nije to problem meni, nego starcima.
Pokušavam minimizirati bilo kakve dodatne zajebancije s njihove strane, samo da upale prve linkove, odaberu titlove i bok. Jebiga, nekome se to čini smiješno.
Od jučer mi nece učitati ni jedan film niti seriju...
Od jučer mi nece učitati ni jedan film niti seriju...
Takoder, jedino mrtvog "Supermana" hoce pokrenit :/
Nema druge nego se vratit na Plex.
Torrentio je down, zato ne radi. Jel ima neki drugi addon koji mogu povezati s RD?
kod mene je mediafusion - elfhosted povezan na RD ako torrentio padne.
Torrentio je down, zato ne radi. Jel ima neki drugi addon koji mogu povezati s RD?
Nije mi sad jasno, kaj više neću moć na Stremiu koristit niti jedan addon za subove ili samo određene? Ne treba mi hrvatski, ionak je uvijek bilo jebanja s pronalaskom pogotovo kod serija tak da gledam engleske. Imam subdl addon i on mi radi ok.

Nije mi sad jasno, kaj više neću moć na Stremiu koristit niti jedan addon za subove ili samo određene? Ne treba mi hrvatski, ionak je uvijek bilo jebanja s pronalaskom pogotovo kod serija tak da gledam engleske. Imam subdl addon i on mi radi ok.
ne citas sa razumijevanjem....samo titlovi stranica su uveli naplatu na svoj addon, drugi ti ostaju i dalje free
TorrentioRD ne radi. Ako nije povezan s RD onda radi.
Osposobio Comet tako da imam zamjenu.
Dal comet ima izvore sa istih stranica ko i torrentio rd (pirstebay,1337x,yts... )?
zakaj n nekim torrentima na cometu ne pise kolko seedera ima?
Da li je neko odrzavanje, kad ce proraditi?

I meni radi