TV preporuka, 2500-3500kn

poruka: 15
|
čitano: 4.865
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav momci (i cure?:P),

Procitao sam sve slicne teme do sada, ali evo posto je bi ovo trebao biti moj prvi "tanki" TV, ipak sam odlucio dignuti novu temu.

Iz mostara sam, i ne poznam puno ljudi koji imaju bilo koji "tanki" TV (lcd, led, plazma), pa stvarno nisam siguran sta trazim, ili mi cak nije ni bitno.

Sadasnji CRT me sluzio dobro, ono, TV ko TV, nista specijalno, ali evo kraju je, otice za koji dan, pa mi treba zamjena.

Dakle, trazim bilo kakav "tanki" TV, dijagonala mi nije ni vazna, ali eto, nebi neki "maleni", mozda 32' ??

Uz to da napomenem, da cesto gledam filmove/serije preko USB, ali to trenutno radim na DVD-u, hardcoded subs.

U nas (u bih), je malo teza financijska situacija, pa takodjer nebi volio da bas uzmem nesto na gornjoj granici budgeta, :P

Hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TV preporuka, 2500-3500kn

S obzirom da ti je cijena bitna, onda ti je najbolja opcija da kod svih modela 32" TV-a gledaš seriju 3.

Izbor je višestruk:

SAM 32C350                    2590,00 KN

LG 32LD320                     2599,00 KN

PHI 32PFL3605H             2799,00 KN

Garancija je 24 mj.

možeš pogledati preko par webova: salonatech.com, segar.hr, konikom.hr i sl.

16 godina
neaktivan

Ovaj LG 32LD465 mi je nekako zapao za oci, jeste malo skulji od 320 modela, al cini mi se da vrijedi, zar ne? . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

taj LG nije loš tv u toj cijeni imaš i samsung 32c530

17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Ovaj LG 32LD465 mi je nekako zapao za oci, jeste malo skulji od 320 modela, al cini mi se da vrijedi, zar ne? . .

Ja sam ga kupio prije mjesec dana i prezadovoljan sam, pogotovo time da usb cita i mkv.

16 godina
neaktivan
komax kaže...
rulF kaže...

Ja sam ga kupio prije mjesec dana i prezadovoljan sam, pogotovo time da usb cita i mkv.

E, a mozes li mi reci dal ti je velicina ekrana mala?, sa koje udaljenosti inace gledas TV? . .

U prostoriji u koju bi ga ja stavio najdalja tocna gledanja je oko 3metra . . za 3 metra po nekom pravilu bi trebao 37-42', ali nemam novaca za takvo nesto a da bude kvalitetan (bar ja tako mislim?) . .

15 godina
neaktivan

LG 32ld465 je serija više, znači neki srednji razred. oštrija slika, bolji odziv i sl. Svaki broj koji je prema gore je bolja i TV.

15 godina
neaktivan
ja isto tražim neki tv, i naišo sam na Panasonic TX-P42X20E za 3599 kn, mene zanima iplatili se pošto je ono dosta velkie diagonale, a ne košta puno, kvaliteta, dodaci, ima li ono da ima youtube i to? i kakava je uopče taj tv ufaljenost gledanja je 2.80 - 3m
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
ja isto tražim neki tv, i naišo sam na Panasonic TX-P42X20E za 3599 kn, mene zanima iplatili se pošto je ono dosta velkie diagonale, a ne košta puno, kvaliteta, dodaci, ima li ono da ima youtube i to? i kakava je uopče taj tv ufaljenost gledanja je 2.80 - 3m

to je plazma . . .

imas i lcd 

Panasonic TX-L42D25E

15 godina
neaktivan
rulF kaže...
Zvjerkan kaže...

to je plazma . . .

imas i lcd 

Panasonic TX-L42D25E

da znam da je plazma, a el to dobar tv.... spram lcd-a i plazmi za tu cijenu...?

17 godina
neaktivan

Ja ga gledam sa udaljenosti od oko 3 metra i nije mi mali ekran, prije njega sam imao crt slične veličine pa sam se navikao na tu dijagonalu. Mozda bi mogao biti i malo veci, ali mislim da za tu udaljenost ne bi smio biti preko 37'. Sve u svemu meni nije mali, ali ja inace i nisam megaloman.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 11:47 (komax).
17 godina
protjeran

Trebao bih ubrzo uzet koji LCD TV. Gledao sam taj LG 32LD465, ali mi je nekako bolji, a i malo skuplji Samsung LE-32C530. Što mislite o tom Samsung-u?

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam za istu udaljenost imao 37' i bio mi je mali, sad je 50' taman. Ukusi se razlikuju :)

Volim jabuke :)
17 godina
komax kaže...

Ja ga gledam sa udaljenosti od oko 3 metra i nije mi mali ekran, prije njega sam imao crt slične veličine pa sam se navikao na tu dijagonalu. Mozda bi mogao biti i malo veci, ali mislim da za tu udaljenost ne bi smio biti preko 37'. Sve u svemu meni nije mali, ali ja inace i nisam megaloman.

ja gledam tv sa max 2 m imao sam do jucer 32" i bio mi je premali..

jucer uzeo 47" i taman mi je..

inace technomarket ima velike popuste npr..

ja sam taj lg lcd 47" platio 5000kn dok najjeftiniji na nabavi net košta 6500kn u ronis.hr

ugl otidite do technomarketa ako ste u mogucnosti stvarno imaju velike popuste i super cijene..

npr za 3500kn mozes uzet plazmu 42" ili lcd 37"

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU)
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice