Treba mi televizor od 106cm.
Zanima me koja je razlika između LCD-a, LED-a i plazme? Šta je najbolje kupiti.
I koji su najbolji proizvođači televizora, philips, lg, samsung ??
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš forum HD televizije i tamo češ nači sve što te zanima,isto tako pročitaj postove ovdje prije tvoje teme,ima dosta korisnih mišljenja i savjeta.
1.<-Zanima me koja je razlika između LCD-a, LED-a i plazme?Šta je najbolje kupiti.
2.<I koji su najbolji proizvođači televizora, philips, lg, samsung ??
Hvala
1. Izvoli, ovo ce ti pomoći:
http://www.buzzle.com/articles/lcd-vs-led-vs-plasma.html
Nadam se da znas engleski.
Vrlo teško će ljudsko oko primijetiti razliku u kvaliteti slike između LCD-a i LED-a. Veoma je važna i frekvencija, no to su sve vrlo sitne razlike.
Jedino plazmu u današnje vrijeme (doba LCD-a i LED-a) svakako zaobiđi jer prilično zaostaje za njima, kako u kvaliteti slike, tako i u svim ostalim aspektima.
2. To je vrlo relativno, ne može se na taj način govoriti o tome koja je najbolja marka.
Zanima me koja je razlika između LCD-a, LED-a i plazme? Šta je najbolje kupiti.
I koji su najbolji proizvođači televizora, philips, lg, samsung ??
Hvala
3 Pitanja.
Sa koje udaljenosti planiras gledat TV?
Za sta ga primarno kupujes, Conzole, PC monitor, TV signal, Gledanje HD Filmova preko conzole ili laptopa?
1.<-Zanima me koja je razlika između LCD-a, LED-a i plazme?Šta je najbolje kupiti.
2.<I koji su najbolji proizvođači televizora, philips, lg, samsung ??
Hvala
1. Izvoli, ovo ce ti pomoći:
http://www.buzzle.com/articles/lcd-vs-led-vs-plasma.html
Nadam se da znas engleski.
Vrlo teško će ljudsko oko primijetiti razliku u kvaliteti slike između LCD-a i LED-a. Veoma je važna i frekvencija, no to su sve vrlo sitne razlike.
Jedino plazmu u današnje vrijeme (doba LCD-a i LED-a) svakako zaobiđi jer prilično zaostaje za njima, kako u kvaliteti slike, tako i u svim ostalim aspektima.
2. To je vrlo relativno, ne može se na taj način govoriti o tome koja je najbolja marka.
Zapravo je bas suprotno sto se tice kvalitete slike Plasma je najbolji izbor, LCD i LED (koji nisu pravi LED vec samo pozadinsko LED osvjetljenje naspram LCD koji koristi neonke)
Procitaj si malo na HDtelevizija ili neku bolju englesku stranicu
Ako nemaš razloga i nemaš argumenata za tvrdnje koje ovdje pišeš, ne piši onda glupsti, i ne širi dezinformacije,nego lijepo si daj vremena i prouči tematiku o LED,LCD i plazma tehnologiji.