Spajanje TV-a na PC! Problem kod rezolucije!

poruka: 5
|
čitano: 1.741
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spajanje TV-a na PC! Problem kod rezolucije!

Pozdrav. Spojio sam pc i tv (sony kdl 48w705c model) i sliku mi normalno baca na tv kad sam na desktopu. Rezolucija monitora je podešena na 1920x1080p. Problem nasataje u igricama, tocnije radi se o Dying Lightu. Kad je rezolucija same igre podesena na 1920x1080p slika je normalna i sve radi normalno, ali kad idem mijenjat rezoluciju na 1366x768 pojavi mi se na TV-u "unsuporeted video signal, please check your output pc" ili tako nesto slicno. Ja sliku normalno vidim ali nije preko cijelog zaslona, sa svake strane su oni crni rubovi. i kad igram primjetio sam neku crtu na sredini slike. Jel to upscaling? Kako to podesit da se ne vidi? Pomagajte!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spajanje TV-a na PC! Problem kod rezolucije!
budaletina bez skole kaže...

Pozdrav. Spojio sam pc i tv (sony kdl 48w705c model) i sliku mi normalno baca na tv kad sam na desktopu. Rezolucija monitora je podešena na 1920x1080p. Problem nasataje u igricama, tocnije radi se o Dying Lightu. Kad je rezolucija same igre podesena na 1920x1080p slika je normalna i sve radi normalno, ali kad idem mijenjat rezoluciju na 1366x768 pojavi mi se na TV-u "unsuporeted video signal, please check your output pc" ili tako nesto slicno. Ja sliku normalno vidim ali nije preko cijelog zaslona, sa svake strane su oni crni rubovi. i kad igram primjetio sam neku crtu na sredini slike. Jel to upscaling? Kako to podesit da se ne vidi? Pomagajte!

Može lock!

10 godina
neaktivan
Pozdrav... Imam problema sa spajanjem PC sa UHD tv-om (LG42UF680V).Pokusavam cak na 1920 rezoluciju stavit Pro Evolution Soccer 2016, trza slika i na toj rezoluciji,a na 3800 mi se javlja jos i input lag..

Naime graficka kartica mi podrzava UHD rezoluciju(ati R9 200 series), imam novi komp 6-jezgreni, 3,8 procesor,8 Gb rama.. Mislim da bi to trebalo bit dovoljno?

Spajam se HDMI kabelom, pokusao sam izjednacit rezolucije tva i pc-a ali ni to ne pomaze.. Smanjio sam malo postavke graficke,ne pomaze takodjer.. Molim vas za savjet-dva..
16 godina

Provjeri koje rezolucije tv podržava,možda ta na koju očeš stavit nije podržana.Kabel?imaš hdmi 2.0 kabel?

10 godina
neaktivan
Stavio sam cak ovu nizu,a podrzava mi obje rezolucije.. I graficka i Tv... Mislim da nije 2.0, ali ne pise nigdje na njemu, kakva je razlika 1.4 i 2.0?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice