Spajanje LCD sa PC

poruka: 33
|
čitano: 20.435
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Spajanje LCD sa PC

Imam ja jedan problem.

Kad spojim komp i lcd  preko hdmi kabla sve suepr ali nema zvuka ?

I još 2 pitanje nevezano baš uz temu.

Kad idem preko usb 2 sučelja spojiti tv i prijenosni i pokušavam pokrenuti avi format ali nema zvuka, u knjzi ljepo piše da podržava i onda ja preko Foramt Factorya konveram avi  u avi i onda radi, besmisleno jel neko zna kaj tu smrdi:)?

Koja jre razlika izmađu mpeg 4 i mp4?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 14:33 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Spajanje LCD sa PC

Ako imas Windows xp za zvuk neznan a, ako imas Windows7 onda ajde na system tray ikonu( Doli desno u obliku zvućnika), pretisni desni klik i ajde na "playback devices", onda kad ti se pojavi prozor ides pretisnes na onu ikonu TV-a i stisnes "Set as defoult" i onda imas zvuk, a ako ne onda mozda kabel... A ovo ostalo u vezi konvertanja, mp3 ti treba biti zvuk, što je u tvon slućaju prije konvertanja nije negoje nešto poput ac3 tako nešto, onda moraš konvertati a automatski na FF konverta zvuk filma u mp3 jer je tako na defoult...

16 godina
neaktivan
Spajanje LCD sa PC

Pozz, imam jedan "problemčić" ali ne sa zvukom nego sa slikom :)

Monitor je Samsung P2370HD i spojen je sa PC preko DVI priključka.

Grafička je ATI 5830

LCD je Philips (full HD) spojen sa PC preko HDMI priključka

Problem je sljedeći, kad su spojena oba monitora (monitor od PC i TV) slika se prikazuje samo na TV-u.

Kad isključim HDMI (TV) kabel slika se uredno prikazuje na monitoru. Ja bih htio da se u isto vrijeme slika prikazuje na oba monitora

Na koji način to postići??

Hvala unaprijed 

Riješeno! ATI Catalyst....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 18:48 (marko227).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice