Htio sam kupiti LG C4 OLED 65", ali mi je želja splasnula vidjevši da je nedavno prošao rok za 2+3 garanciju. Bi li kupili ovaj TV s 2 godine garancije?
Alternativa koja se nabacuje - S90D QD-OLED 65". Garancija 2+3 još uvijek traje, do 13. 07. 2025. Uh!
Moram, jelte, brzo odlučiti. Cijenio bih kad bi mi razriješili barem neke od dilema. Moguće je da su moji TV interesi možda prespecifični, pa je neophodno da ih izložim. Naime, želim TV koji je ok, dobar, u svim standardnim elementima, no glavna bi mi stvar bila HDMI povezivanje s PC-om i gledanje bluray filmova. Ne kažem da ne gledam moderne vizualno atraktivne filmove, ali ih gledam u znatno manjoj mjeri od klasika. Iako je vizualna kvaliteta bitna, nimalo ne patim od perfekcije. Mogu dodati da ne pratim streaming servise i sl. Figurativno predočeno, od 50 filmova, 10 su od 2010. pa nadalje, a 40 iz prijašnjih perioda, uključujući one najstarije, koji mi nisu uvijek 4k. Imam gomilu 1080p filmova (drame, klasici, kultni... tipa Kurosawini, 70-e, vesterni, noiri, Bergman...), pa pitanje glasi: Kako S90D 65", znači 4k TV, prikazuje 1080p bluray filmove i titlove? Solidno ili užasno?
Neću previše načinjati Dolby Vision polemiku, no nije li DV beskoristan ako moj GPU (AMD 7900 GRE) ionako nije kompatibilan s njime?
Iako mi nije presudno, usputno bih pitao kako djeluju domaći programi na ovom TV-u? You Tube 1080p60+?
Buđet mi je 1400 Eura. Ne vidim išta treće za razmotriti. Ili ima nešto? Odustati od OLED-a, nakon što sam se najušio, bilo bi poput pada s konja na magarca, valjda. Valja reći da sam donedavno razmatrao Hisense u8n, ali me loši kut gledanja prilično plaši.
Najrađe bih C4, ili je ovaj Samsung savim ok? Jel čekanjem išta dobijam?