Pokušao sam na desnoj strani Tv-a na tipkama, manualno upaliti ga, no ne reagira ??
Onda ne vjerujem da je daljinski u pitanju.
Pokušao sam na desnoj strani Tv-a na tipkama, manualno upaliti ga, no ne reagira ??
to je mom tati bilo..morao je nosit na servis :/
Javi kad sve sredis da znamo sta je bilo..
Da, to sam i pomislio, jer bi ipak manualno paljenje trebalo raditi.
Kupiti ću neki jeftini univerzalni koji podržava taj Samsung pa ako opet ne pali to je to.
Svima hvala.
ne troši lovu na daljinske,ako se neda upaliti manuelno vjerojatno šteka modul od napajanja,otiđi u servis i neka ti to riješe.
Ah, utovario ja TV u auto donio ga kući, priključio i sve radi kao u radionici, pali-gasi-pali-gasi-pali-gasi, sve radi ko urica, Tv se sam popravio
Vidim da su mi postavke odn. parametri Tv-a pomiješani, kao da ga je "gazda" resetirao na nekakav način i sad je opet sve u redu, ali pošto je Tv pod garancijom nije mi htio reći kako jer mi garancija istječe za 5 mj. pa će drugi put moći naplatiti rad
Prepao se gazde i proradio..
Evo vidiš,a ti bi kupovao daljinski.Dok ima garanciju vozi na servis a tek poslije toga probati sa drugim opcijama jer je servis ipak najskuplje rješenje.
Inače, kako provjeriti da li daljinac radi, možda nekome bude korisno...
Ako imate mob (a naravno da imate) upalite kameru i uperite daljinac u njega. Sad stiskajte tipke i na mob-u gledajte da li se dioda pali-gasi.
Eto nadam se da sam nekome pomogao.