Nemoj kupovati LG plazmu, oni ne rade dobre plazme.
Preporuka je Panasonic
I nemoj kupovat Marlboro cigarete, oni ne rade dobre cigarete... Kakav je ovo odgovor? Čitao sam recenzije nekih LG plazmi u kojima su jako dobre ocjene dobivale, tako da ti ovo nema apsolutno nikakvog smisla...
Panasonic trenutno, nakon odlaska Pioneera, ima najbolje plazme na tržištu, ali čovjek vjerojatno tako i tako nema novaca za top modele tako da je to nebitno.
Istina je da LG plazme imaju malo više problema s Image retentionom od ostalih ali... Mislim da sam baš ovaj model vidio na akciji za 3800kn u nekom dućanu... Za toliko novaca se baš i ne da ništa bolje naći...
Btw, only gamer, za preporuke... Kolika bi trebala biti cijena plazme? A razlika između rezolucija... Sa kolike bi udaljenosti gledao TV?
Daj sad procitaj sto si napisao covjece !
Kao da si rekoa joj super kupio sam jako brz auto, ali nema veza sto ce mi se brzo raspasti, ipak je to dobar auto :)
Da LG ima problema s image retentionom i burnin-om jer ne znaju to riješiti kako spada !
Što misliš kakvih će tek problema imati njihov najjeftiniji model. Baš si genijalac !
Pa rađe ne bih kupio nista nego bacio 3800 Kn na nesto s cime cu samo imati problema.
I u cjenovnom ranku do 5000 Kn se da svasta naci. Ni jedan od takvih tv-a nema ne znam kakvu sliku ali ostali barem nemaju ovakvih problema kao LG.