Imam Philips 37PFL7662D LCD TV. On bi trebao biti full HD, ali kada ga se spoji na PC jedine rezolucije na kojima uredno radi (i koje su navedene u specifikacijama kao PC rezolucije) su 640x480, 800x600 i 1024x768, može mi netko objasniti zašto je to tako? Zar ne bi full HD televizor trebao moći prikazati 1920x1080 rezoluciju s PC-a? Postoji li neki način da se dobije urednih 1920x1080 s PC-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li si instalirao drivere za grafičku?
Imam Philips 37PFL7662D LCD TV. On bi trebao biti full HD, ali kada ga se spoji na PC jedine rezolucije na kojima uredno radi (i koje su navedene u specifikacijama kao PC rezolucije) su 640x480, 800x600 i 1024x768, može mi netko objasniti zašto je to tako? Zar ne bi full HD televizor trebao moći prikazati 1920x1080 rezoluciju s PC-a? Postoji li neki način da se dobije urednih 1920x1080 s PC-a?
ako ga spajas hdmi-em onda bi trebalo, vga full hd na nekim tv-ovima radi ali na većini ne, dvi bi trebao
Instalirani su novi driveri, grafička je Radeon HD4670, spojeno je HDMI-DVI kablom.
Instalirani su novi driveri, grafička je Radeon HD4670, spojeno je HDMI-DVI kablom.
trebalo bi, daj ss iz ccc-a
trebalo bi, daj ss iz ccc-a
Trenutno ne mogu, budem čim budem mogao.
Problem je u tome da se meni nudi mogućnost da stavim rezoluciju na 1920x1080 ali to nije to, slika je katastrofalna. S druge strane slika je ok ako se stavi na neku od, prema Philipsu, za PC podržanih rezolucija. Meni nije jasno, zašto on ne bi podržavao full hd rezoluciju s PC-a ako je riječ o full hd televizoru koji uredno može prikazati full hd sliku?
Po mome nije to baš grafička za full HD rezoluciju, možda griješim, ali mislim da je preslaba za to.