Panasonic plazma g25 model

poruka: 8
|
čitano: 3.798
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me imali kod nas (u Hrvatskoj ili BiH) nabavit ovaj model plazma tv-a

Panasonic TC-P42G25

Ako ga netko ima može napisat i koju rečenicu o njemu, dali se isplati nabavit i kakav je.

Gledao sam malo po netu i svidio mi se taj dotični model, samo nemogu vidit da ga ima negdje u nas nabavit.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U nas se zove TX-P42G20E za crni i TX-P42G20ES za srebreni, nije baš isto kao ti američki modeli. Ako se ne varam Ronis puka cijenu 13000kn dok je u EU preporučena 1250 eura.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Onda mi nema druge nego naručit preko neta pa nek mi puknu sve troškove, svakako je to TV pa neće se svako malo mijenjat.

Provjerit ću te model koji si naveo na netu, hvala na informaciji.

PS. Izgleda da se cijena kreće oko 7800-8000 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 8:34 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U BiH preko VT Comerca je mislim nešto jeftiniji. Ovo sa cijenom samo nešto zabrlja, mislija sam na novu 3D plazmu TX-P42GT20E.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo sam tražio po netu i izgleda da je jedina razlika između g25 i g20 serije samo izostanak podrške za neku sigurnosnu Panasonic kameru u g20 seriji. Drugim riječima sve je isto. Otići ću u subotu u VT Commerce pa vidit dotični model, mada mislim da bi mi najbolje odgovara 46" a ne 42" jer će mi udaljenost monitora bit oko 3,9 do 4 metra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Panasonic plazma g25 model
Vakaka kaže...

Malo sam tražio po netu i izgleda da je jedina razlika između g25 i g20 serije samo izostanak podrške za neku sigurnosnu Panasonic kameru u g20 seriji. Drugim riječima sve je isto. Otići ću u subotu u VT Commerce pa vidit dotični model, mada mislim da bi mi najbolje odgovara 46" a ne 42" jer će mi udaljenost monitora bit oko 3,9 do 4 metra.

G25 serija je u SAD-u, G20 u EU i to ti je sva razlika, a na obe moš spojit Panasonicovu kameru za Skype ako na to misliš. Tebi bi najbolje odgovarala 50''.

16 godina
neaktivan

I kake su cijene u VTcomercu???

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Panasonic plazma g25 model
sportline kaže...

I kake su cijene u VTcomercu???

Uspoređujući sa ostalim trgovinama po HRV i BiH, cijene su im odlične odnosno najniže. Ako se nevaram čak je od 230 do 300KM (ne kuna) jeftinije nego recimo u HRV, uspoređujući ovi 46" model plasme. Druge modele nisam ni gledao jer mi manji model nije pasao samo P46G20.

Najjeftiniji, gledajući nabava.net, model P46G20 u HRV izađe oko 2.770 do 2.800 KM (1KM = 3.75 kuna), dok je u VT Commercu  2.475 KM, a o trgovinama po BiH neću ni pričat jer su preskupi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 8:29 (Vakaka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice