Lg televizija HITNO

poruka: 6
|
čitano: 1.733
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Lg televizija HITNO
Pozdrav, imam LG Led smart tv (model ako treba).
I jedno jutro idem upalit, cuje se zvuk nema slike. Televizija stara 2 godine i 2 mjeseca (garancija 2 godine).

Dobro, odnesem u Robota na dijagnostiku, platim 100kn, kaze otislo je par led lampica ili sta ti ja znam strucno kako se kaze. Kaze on mozete cijeli panel promjenit po cijeni 1100kn, ili da vam promjenim tih 5 komada za 500kn.

Ja kazem mijenjaj cijeli panel, al daj garanciju brate bar pola godine.
Nema, samo 3 mjeseca.
Sta cu onda mu kazem promjeni tih par i amen....

I zove jutros napokon gotovo, lik nad@kan od jutra do sutra, i dodjem ja upali on tv, kad ono na 3 mjesta na ekranu se bas vide svjetleci krugovi...
Pa u pm, necu gledat ko budala drugcije kontraste na 3 mjesta. Ja kazem sta je ovo, kaze on pa to je normalno, zato ste tribali promijeniti cili panel...kako da ne. I sav musav kaze, ako vam nepase ja tu nemogu nista. Nakon prijetnji, ostavit ce kao pa vidit sta moze napravit....

E sad, ako je rekao 5 ledica svaka 100kn, zasto su samo tri kruga svijetleca na ekranu? Predpostavimo da je isa zamuljat.

E sad zna li iko REALNU CIJENU tih 5 ledica, pa da vidin za kolko me odrao? Neznam sta da radim. Necu dat 500kn da imam svijetlece krugove po ekranu... mislim da je uzeo te ledice s neke druge lg televizije, kojoj je mijenjao cijeli panel i isao uvalit ih... ocito nisu iste jacine....

Molim vas savjet do ponedjeljka kad iden vidit kako je ti napravija.

Hvala pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lg televizija HITNO

Logično da nećeš platiti nečiji fuš. Ako je rekao 500kn, onda očekuješ da se ne vidi razlika. Uzmi svoj tv i pravac drugi servis.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
8 godina
neaktivan
Jos je to OVLASTENI SERVISER... nemam rijeci, napokon dodjem po tv, em je rekao 5 ledica, a na ekranu 3 kruga drugcije boje svjetlije, bas se vidi....

0 0 hvala 0
17 godina
Lg televizija HITNO

Reci covjeku neka ti promijeni cijelu rasvjetu, to krpanje i tako nije dugotrajno riješenje. Zatraži da ti vrati tvoje dijelove da bi bio siguran. Ako ih je sad otišlo 5, to znači da su ostale "načete" te je samo pitanje vremena kad će neka druga crknuti (hebiga, to su dvije godine grijanja).

Sigurno ti nije naplatio svaku ledicu 100kn, nego je sveukupan rad 500kn, što je IMO realno jer se izgubi vremena.

Nakon zamjene nemoj više pozadinsku rasvjetu držat na 100% nego je smanji i trebala bi potrajati duže nego ova. Ako je sve novo, onda ni garancija od godinu dana ti ne znači puno jer je velika šansa da neće crknut u prvoj godini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jbg sad ce napravit ovako zamjenit tih 5 (iako su 3 kruga svjetla haha) i nedaje djelove koje izvadi, zanimljivo.
17 godina
Lg televizija HITNO

Nema ti šta ni dati, mora skinuti te ledice sa postojeće trake a one su velike par milimetara + obično se raspadnu dok ih skidaš...

Ja bih ti i dalje savjetovao da daš još 600kn pa promjeniš komplet rasvjetu, jer ovo će vjerojatno opet kad-tad crknut pa će serviser biti kriv 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 11:12 (tiki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice