molim nekoga tko se razumije da mi preporuči neku dobru telku za tu lovu... nek bude 32 inča, jer gledam s udaljenosti od 3 metra... hvala
Pozz, evo ja imam philips 32"5404 i kada se uzme u obzir da je koštao 3500kn (to je model 2009), zadovoljan sam ulženo i dobiveno... Eh sad vidim da bi ti htio za nekih 4 soma ovce i novce, pa evo ukratko:
Većina novijih philipsa (pa tako i moj) ima usb utor i mogućnost reprodukcije videa, e sad kod fiće je stvar da on ne može reproducirati HD video direktno sa stika ili hard diska, vec samo standardne divix i ostale formate, ali i u tom slučaju ono dosta šteka i nekompatibilino je, znači neki video file je izrazito kockast, drugi šteka do negledljivosti, a treći je malo mutan, četvri je sve ok, zavisi kako je dvix kotiran... tako da ti ubiti negine kupnja wdtv playera ili da spojis pc sa tv. (Navodno je to kod skupljih modela fiće riješeno ali to su ovi noviji od 7 soma kuna pa nadalje)...
Nadalje vidim da malo brkaš tehničke podatke... uglavnom gotovo pa svi tv-i od 32" pa na dalje su full hd (moj nije), no to neznaći da ćeš uživati u full HD sadržaju jer na tako maloj dijagonali ti ne možeš vidjeti razliku između had ready ili full had osim ako gledaš tv sa cca 20-30 cm udaljenosti, a vjeruj mi razlika između hd ready reze nekog filma i full hd je ogromna...
Ja osobno gledam tv svog fiću od 32" na udaljenosti od cca 2.5 metra i svremenom mi je počela dijagonala biti premala, pogotovo kad gledam neki HD film, tako da cu vjerojatno starcima dati ovaj a sebi uzeti neki od 37" a to je minimum za uživanje u full HD rezi iako bi bilo recimo preporučljivo da bude od 40"
Eto toliko od mene, a sad ko ima nek s*** po meni