Lcd televizor .mkv?

poruka: 4
|
čitano: 2.252
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lcd televizor .mkv?

Pozdrav,

Uzimam novu telku pa malo gledam ako tko zna koja televizija, do 3500-4000 kn, ekran 82cm, sigurno čita mkv format sa eksternog harda.

Sigurno jer, npr. frend mi je uzeo neku Phillipsovu ambilight kojoj u papirima piše da čita i mkv a kad spojim hard nula bodova.

Jedino preko nekog convertera kojeg full verziju moram platiti.

Zna netko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lcd televizor .mkv?

To ti je poprilicno problematicno...

Neki od problema koje trebas imat na umu:

- Da hard disk ima dovoljno struje da se procita

- da je hard u fat32 a ne u NTFS-u

- u uputstvima vidjet koju rezoluciju TV podrzava ( u ovom slucaju mkv fajla)

- u uputstvima provjerit i koji su audio tipovi podrzani jer ti se moze dogodit da nema zvuka

Ovo je par stvari sto mi prvo padne na pamet, vjerojatno ima toga jos.

Ideja bi bila ako ides kupovat u trgovinu, odnijet usb stick za desetak video fajlova i na licu mjesta provjeriti sto podrzava a sto ne,

npr .avi fajlove, xvid tipa, sa mp3/ac3 audiom, i onda u 3verzije, 352, 720, 1080, pa vidjet sto otvara i kako izgleda i zvuci.

(istu stvar mozes i sa .mov, .wmv ili mkv fajlovima)

- obrati i paznju na stvari poput..

činjenice da npr Panasonic plazme insistiraju da reformatiraju hard disk prije koristenja istog kao DVR snimalice, sto samo posebi funkcionira glatko, jedino sto je filesystem rijedak pa je relativno komplicirano reproducirati snimljeni materijal na kompu. (izgleda da bi se moglo na Linuxu)

On uredno cita sa FAT32 video materijale i reproducira ih, tj ono sto sam pokusao - xvid .avi fajlove 650x352.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:47 (dravid).
17 godina
Lcd televizor .mkv?

Sve malo bolje i novije LG televizije ti citaju apsolutno sve formate, titlove, FAT32, NTFS eksterne diskove, stickove osim filmova sa zvukom kodiranom u DTS-u. Moja preporuka LG!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lcd televizor .mkv?

hvala obojici{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice