TV će se koristiti za obiteljsko gledanje svega i svačega u sobi sa dosta danjeg svjetla na daljini od 2 do max. 4 metra te okvirne cijene od oko 5000 kn. Šta se tiče marki razmišljam o Panasonicu, Sonyu i Samsungu te Vas molim da navedete iskustva i neke modele koji su "best buy". Unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TV će se koristiti za obiteljsko gledanje svega i svačega u sobi sa dosta danjeg svjetla na daljini od 2 do max. 4 metra te okvirne cijene od oko 5000 kn. Šta se tiče marki razmišljam o Panasonicu, Sonyu i Samsungu te Vas molim da navedete iskustva i neke modele koji su "best buy". Unaprijed hvala!
Hvala, to je šta se tiče plazme i Panasonica, taj model mi je uži izbor ali s obzirom da mi je dnevni boravak izložen danjem svjetlu i TV će ujedno služit za igranje Play Stationa bolji izbor bi bio LCD stoga mi se plazma tu ne uklapa. Sve me vuče na LCD te bi volio neku preporuku! Čujem da su Sony i Samsung u vrhu te kako Panasonic kotira u LCD-u?
ali s obzirom da mi je dnevni boravak izložen danjem svjetlu
Neznam za ostale, no ja imam S20 isto u dnevnom boravku koji je izložen danjem svjetlu, iako zna ujutro bit dosta svjetla, navikneš se. Po meni S30 je najbolji izbor (4600 kn u Telebitu?). Tj, gledaj da ima 5 godina garanciju jer mi je fkt žao što nisam pričekao prošle godine kad su davali dulje jamstvo. No što se tiče igra, puno bolje mi se vidi na plazmi nego na monitoru od kompa, nekako je puno ljepše za gledat, a i veće. :) Sad neznam kolko je S30 kompatibilan sa svim da se spoji na sve živo i da je povezan u multimedijalni centar sa svim uređajima (HDD, komp, PS3, Hi-Fi, Android mob, WLAN, itd...) ko npr od mog šogora Samsung c7000 plazma 50'' 3D (dobro taj tv je druga priča). Po meni se isplati dat pare za S30, al neznam kako će svjetlo utjecat na gledanje TV-a, meni ne bi smetalo. Ti odluči. ;)
Vidim da nisi baš detaljno proučio recenziju :D
http://hdtelevizija.com/2011/05/11/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42s30e-107-cm/5/
Na ovoj stranici ti piše da je površina ekrana matirana i da jako dobro otklanja refleksiju. Svake godine rade pomake na tom polju.
Hvala svim na odgovorima! Panasonic P42S30E mi je definitivno bio u užem izboru i sve je bilo dobro dok nisam ušao u "Tehnomarket" u kojem me prodavač totalno zaludio Samsungovom plazmom PS-43D490 koja je navodno "mega best buy", te sadrži odličan media player! Pa sada mene zanima Vaše mišljenje o tom modelu i koja je razlika između PS-43D450 (3600kn) i PS-43D490 (4800kn)? Da li je razlika samo o 3D procesoru? Hvala!