Kupi onaj televizor koji daje najdužu garanciju. Moj savjet:
1. Ne plazma (bomba u kući, moj kum ima jako loše mišljenje o plazmi, punio je već nakon mjesec dana, nepriznata garancija!!!)
2. Televozor LCD
3. Ne veliki, jer se na velikom ekranu uočavaju i velike greške (moj je po dijagonali 66cm sasvim dovoljno za dnevni boravak)
4. TV mora imati ugrađen tzv ''filmski mod'' jer se filmovi snimaju i reproduciraju u različitom broju slika u sekundi od normalnog TV programa
5. 3D Comb (filter za poboljšanje prijelaza boja i kvalitetu slike)
6. Podrška i za NTSC format, neki programi se emitiraju u tom formatu.
Slažem se s onima koji tvrde da brand imena ne stoje iza kvalitete koju bi za te novce trebali dati.
7. Kupi NOVI televizor (najbolji je novi)
8. Moraš imati puno sreće kod kupovine ne samo TV-a nego i sve ostale robe na tržištu. Najbolji su oni televizori koji traju i traju i traju. Sve ostalo je sheet.
9. Svakao spoji tv sa set-top-boxom preko hd kabela.
10. Ionako su danas svi televizori proizvedeni na dalekom istoku (kad sam kupio svoj, izvadio ga iz kutije i pročitao Made In Hong Kong, pao mi je kamen sa srca. Bojao sam se samo da nije Kineski )
Mora da se šališ?nemogu prihvatiti da si ovo mogao napisati a da nisi pri tome mislio na zajebanciju i vjerojatno uživaš u reakcijama ostalih usera.
taj je post star 2 godine...
Da,koji zaheb......