Koji tv kupiti?

poruka: 76
|
čitano: 59.200
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Koju tv uzeti?
cuspajz kaže...
honda_zg kaže...
Kalea kaže...

Kupi onaj televizor koji daje najdužu garanciju. Moj savjet:

1. Ne plazma (bomba u kući, moj kum ima jako loše mišljenje o plazmi, punio je već nakon mjesec dana, nepriznata garancija!!!)

2. Televozor LCD

3. Ne veliki, jer se na velikom ekranu uočavaju i velike greške (moj je po dijagonali 66cm sasvim dovoljno za dnevni boravak)

4. TV mora imati ugrađen tzv ''filmski mod'' jer se filmovi snimaju i reproduciraju u različitom broju slika u sekundi od normalnog TV programa

5. 3D Comb (filter za poboljšanje prijelaza boja i kvalitetu slike)

6. Podrška i za NTSC format, neki programi se emitiraju u tom formatu.

Slažem se s onima koji tvrde da brand imena ne stoje iza kvalitete koju bi za te novce trebali dati.

7. Kupi NOVI televizor (najbolji je novi)

8. Moraš imati puno sreće kod kupovine ne samo TV-a nego i sve ostale robe na tržištu. Najbolji su oni televizori koji traju i traju i traju. Sve ostalo je sheet.

9. Svakao spoji tv sa set-top-boxom preko hd kabela.

10. Ionako su danas svi televizori proizvedeni na dalekom istoku (kad sam kupio svoj, izvadio ga iz kutije i pročitao Made In Hong Kong, pao mi je kamen sa srca. Bojao sam se samo da nije Kineski Osmijeh )

Mora da se šališ?nemogu prihvatiti da si ovo mogao napisati a da nisi pri tome mislio na zajebanciju i vjerojatno uživaš u reakcijama ostalih usera.{#}

taj je post star 2 godine...

Da,koji zaheb......{#}

13 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

Koji bi tv preporučili za kupnju:

lcd tv sony bravia kdl-32ex310

lcd tv sony bravia kdl-32bx420

lcd tv lg 32lk330

lcd tv lg 32lv2500

lcd tv philips 32 pfl3606h

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji tv kupiti?
Manvir kaže...

Koji bi tv preporučili za kupnju:

lcd tv sony bravia kdl-32ex310

lcd tv sony bravia kdl-32bx420

lcd tv lg 32lk330

lcd tv lg 32lv2500

lcd tv philips 32 pfl3606h

16 godina
Koji tv kupiti?

Od tih Sony ex420 ili jeftini Lg, ovisi za šta trebaš tv. Ako možeš idi na Samsung 32D550 za tu lovu (do 3000 i lcd).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?
autorov komentar

Koja je razlika između SAMSUNG LE-32D550 i Samsung 32D550 ili je to jedan te isti model?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tv kupiti?

Da, isti model, samo puna oznaka na prvom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 0:19 (steeleye).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?
autorov komentar

Taj je najbolji do 2500 kuna ili ima neki bolji?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 6:42 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tv kupiti?

Da, taj je dobar za 2500 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Koji tv kupiti?

Idući mjesec ću kupit TV, pa me zanima da li bi ovaj bio dobar izbor:

http://www.ekupi.hr/VIVAX-IMAGO-LED-TV-22LE11-FullHD-DVB-T-MPEG4MKV-189714.aspx

Hvala na odgovorima! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?
autorov komentar
Ima li što bolje od Samsunga D550 za 2500 kn?
Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
David87 kaže...

Hvala na odgovorima! {#}

Mene isto interesira vrijedi li što taj LCD...

15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Ima li što bolje od Samsunga D550 za 2500 kn?

Ne bas iskreno...

16 godina
tintin kaže...
David87 kaže...

Hvala na odgovorima! {#}

Mene isto interesira vrijedi li što taj LCD...

Vrijedi ga izbjeći... šalim se, ali ako novac nije neka prepreka pogledajte nešto od Samsunga ili LG-ja...

13 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

Ni Panasonici nisu loši, isplate se njihove plazme, evo svijet medija opet daje 5 godina garancije: http://www.facebook.com/pages/Svijet-Medija/252777051459223

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

Ekipo, da ne otvaram novu temu - kupujem tv, dijagonale 60-ak cm, treba imat usb, čitat divx, hdmi ulaz i da ima ok kut gledljivosti, s obzirom da će ići na zid i biti gledan iz ležećeg položaja... bilo bi super da je to do 2500 kn ...preporuke?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:14 (Lokjutus).

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tv kupiti?

novih modela u tako maloj dijagonali nema, mozes potrazit u nekim manje poznatim ducanima za stare modele, to uopce nije dobra kupnja jer su 82 cm modeli malo skuplji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

Dal se osjeti razlika kod LCD tv a 32' između 50 hz i 100 hz-a kod spajanja na pc i igranja igrica (recimo fifa 12)? Gledam cijene i vidim da je razlika oko 1500 kn između nekog solidnog lcd a sa 50 hza i tva od 100hza.. Naravno nije razlika samo u hz ima, al neznam dal se isplati dati oko 3800 kn za tv , a recimo da nema neke velike razlike od tva koji košta recimo 2800 kn..? Što više to proučavam sve sam neodlučniji oa molim neku preporuku dobrog tva za igranje i naravno gledanje filmova..

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tv kupiti?
Gle razlike ima ali vrijedne 1500 kn ne. Samo cu ti rec da ti ovi televizori sto kostaju oko 2500-3000 kn jako kasne s prikazom slike s pc-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napisao sam 60-ak cm čisto radi toga jer mislim da veći niti ne stane na taj zid gdje ga planiram. morat ću izmjerit, ali moguće je da stane i 80. jel može sad preporuka? :)

16 godina
Koji tv kupiti?

Samsung 32D550 2500 kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
steeleye kaže...

Samsung 32D550 2500 kuna.

izgleda zanimljivo, jedino ne mogu nać da igdje piše dal čita divx i mkv?

14 godina
neaktivan

Koji onda uzet? Jer jako mi je bitno da mi (konkretno fifa 12 ) slika bude odlična, bez da su kockasti likovi , da nema trzanja itd.. Čak sam spreman dat oko 3500kn,al neznam kaj da uzmem, zato sam tu.. A i opet razmišljam da neću vjerojatno mjenjat tv bar 5 godina tak da.. Uh, ni sam neznam..

Ovaj mi se Samsungov čini dobar http://www.prosat.hr/Default.aspx?pid=446 kao prvi izbor ,al zbunjuje me zašto je ovaj lg http://lcd.hr/lcd/tv-lcd-lg-32lk530/ tolko jeftiniji , a vrijeme odaziva je 2,4 , ima 100 hz-a .. Možda zbog kontrasta? Dal se to osjeti? Jer čitao sam da proizvođaći ionako ne daju precizne brojke kod kontrasta..

13 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

molim pomoć! prvi put kupujem neki lcd ili plazmu, pa nisam bas upućen u prednosti i nedostatke lcd-a ili plazme. naime, našao sam jedan   LG televizor 37LV4500, 37", 94cm, LCD/LED  na nabava.net. budžet mi je max. do 4100 kn., a ovaj model mi se dosta sviđa jer radi na 100 hz i ima kontrast 4 000 000:1. ne znam koliko je to od iznimne važnosti za kvalitetu slike, jer većinom bi gledao tv program i ponekad kakav film sa dvd-a ili preko kompa. isplati li se platiti više za veću hercažu i kontrast i koliko je to zapravo bitno? malo sam gledao i plazme i vidim da za ovaj iznos mogu nabaviti neke koje rade na 600 hz i imaju isto tako jako dobar kontrast, ali nisam baš siguran u njihovu pouzdanost po pričama nekih ljudi....

... još nešto, udaljenost sa koje bi gledao plazmu ili lcd je 3m, pa ne znam da li bi mogao uzeti veći od 94cm a da ne bude prevelik za tu udaljenost.   također mi nije jasno koliko je razlika između običnog lcd ili lcd led-a i da li se isplati plaćati cca 500kn za led?

ako netko ima kakav prijedlog i dobro se kuži u lcd i plazme, bio bih mu jako zahvalan! hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne :D...Vivax nije bas nesto ...izaberi si samsunga ,lg-a nisu nesto skupi a nisu losi

17 godina
Koji tv kupiti?

da ne otvaram novi post kupujem tv za 5500-6000kn netreba imat 3D sam da je HD (led) i da je dijagonala 92-110, iz zagreba sam i ak nije problem preporučit di je najbolje otić to pogledat i naravno da ima garanciju što dužu...

hvala!!!

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

da ne otvaram novi post kupujem tv za 5500-6000kn netreba imat 3D sam da je HD (led) i da je dijagonala 92-110, iz zagreba sam i ak nije problem preporučit di je najbolje otić to pogledat i naravno da ima garanciju što dužu...

hvala!!!

Evo:

LG LED TV 42LW5500

Kalko1212 ingame
17 godina
kalko1212 kaže...
mrakky kaže...

hvala!!!

Evo:

LG LED TV 42LW5500

neče otvorit, al išel sam googlat taj tv i kolko sam skužil ima 3D, a ja ne želim 3D...svejedno tnx

mrakky
13 godina
neaktivan
Koji tv kupiti?

Što mislite o ovom TV-u: http://www.protis.hr/products/details/televizor-samsung-le32d400-lcd/47198

I da li imate kakvu preporuku ? Trebao bih kupiti televizor, a nemam baš previše para. 2000 kn je maksimum, eventualno 100-200 kn više..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mrakky , ako kupuješ televizor od 6k kn, velika je šansa da će imat 3D, pošto tako nešto polako postaje standard.

http://www.preporucamo.com/recenzija-samsung-ue32d6000/2011/05/19/

http://www.jeftinije.hr/audio-video/televizori/lcd-tv-40---50/samsung-lcd-televizor-40-ue40d6000twxxh_-_CX00192B5A

E sada ovisi koliko ti je bitno "surfat internetom sa tv-om", ako jest uzmi jači model D6500.

Ljudi dosta hvale i LG LW650s model, ali nisam osobno imao priliku ga koristit. 

Hrvojeee kaže...

Što mislite o ovom TV-u: http://www.protis.hr/products/details/televizor-samsung-le32d400-lcd/47198

I da li imate kakvu preporuku ? Trebao bih kupiti televizor, a nemam baš previše para. 2000 kn je maksimum, eventualno 100-200 kn više..

Koliko sam čitao, neki minimum bi bio http://www.protis.hr/products/details/televizor-samsung-le32d550-lcd/45514 ; sve ostalo je više manje loše. D400 nije FULL HD; dakle kupuješ televizor koji je u startu star 4 godine, pa i više. 

Svakako je svima preporuka da se strpe sa kupovinom novog TV-a do EURO-a u nogometu, jer par tjedana prije dolaze akcije ( tako je barem uvijek pred takva prvenstva ).

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 2:23 (Leglo).
13 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Svakako je svima preporuka da se strpe sa kupovinom novog TV-a do EURO-a u nogometu, jer par tjedana prije dolaze akcije ( tako je barem uvijek pred takva prvenstva ).

Misliš da bi i u protisu i sličnim trgovinama bile akcije ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice