HDMI pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.691
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HDMI pitanje

Dakle vidim da HDMI sučelje ima razne verzije od 1.0 pa do 1.3a(b1).

E sad me zanima što se tiče kablova, da li se i oni mjenjaju kako se mijenja specifikacija?

Znači ako imam PS3 i HDTV sa HDMI-jem verzije 1.3 da li moram baš kupit kabal na kojemu piše da je on 1.3 ili to nema veze? Dakle ne mislim sad tu na kvatitetu kabla, već na verziju, tj. da li je to uopće bitno?

Hvala!

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox (Frank Jaeger)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDMI pitanje

Pa nije vrag da nitko ne zna ovo?Belji se

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HDMI pitanje
17 godina
neaktivan
RE: HDMI pitanje
DylanDog kaže...

Hvala, pomoglo je!:-)
Znači ne moram kupovat kabal po 300 kn koji je HDMi 1.3 ready i podržava 1080pOsmijeh Svi kablovi su isti (možda ne po kvaliteti), a već HDMI v1.0 podržava 1080p. Opet taj marketnig:-D
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox (Frank Jaeger)
17 godina
HDMI pitanje

Evo još jedan link s objašnjenjem za HDMI i verzije http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

MojPortal.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 13:27 (Robi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice