Ghosting kod LCD TV-a

poruka: 3
|
čitano: 1.817
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ghosting kod LCD TV-a

Nisam siguran ali mislim da se to ghosting naziva,uglavnom filmove (divx) gledam preko telke preko USB sticka (znaci usb stick stavim u usb utor na dvd-playeru koji je ugraden u telki) i usb stick lijepo prenosi,tj taj dvd-player uredno prenosi sliku i zvuk bez kasnjenja,jedino se nekad javlja taj "ghosting" koji uzasno iritira,znaci ono primjer : ako lik trci ko da ostavlja trag koji izgleda kao duh iza njega :) ,npr kao mouse pointer,kad stavite u options mouse ono da vam ostavlja pointer trag kad povlacite tako nesto slicno..

e sad jedino sto mi pada na pamet je da (a i imam par potvrda) da je moguce da je taj firmware za dvd-player jako los i mozda dobro podrzava divx1 itd itd ali divx5 nece tako dobro,ili kako to vec ide,pa ako netko zna rjesenje ovog slucaja bio bih zahvalan...

p.s. - telka ima HDMI ulaz,ali to je kompliciranije,jer imam usb stick od 16gb preko kojeg gledam filmove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ghosting kod LCD TV-a
jesi probao upiknuti usb direkt u TV?
updataj firmware na playeru
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ghosting kod LCD TV-a

usb stick je upiknut direktno u telku na usb utor,a to je utor od dvd playera koji je u telki...to je grunding marka,pokusavao sam na njihovom sajtu,ali oni bas i nemaju firmware za tu seriju,neki bolji i noviji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice