skinuo sam par 3d filmova . problem je što mi tv ne prepoznaje 3d video već ga pusta kao dvije slične, vertikalnom crtom odvojene slike; kao da ste upalili isti film dva puta, u dva prozora, i stavili ga jedan pored drugog.
kako riješiti problem
skinuo sam par 3d filmova . problem je što mi tv ne prepoznaje 3d video već ga pusta kao dvije slične, vertikalnom crtom odvojene slike; kao da ste upalili isti film dva puta, u dva prozora, i stavili ga jedan pored drugog.
kako riješiti problem
imas dobar tv, ja imam seriju 6000, to su ti sbs filmovi znači da se slika u prvotnom stanju prokazuje svaka slika za svako oko, kad ti se tako prikaze samo na daljinskom upravljacu pritisni tipku 3D...i sve je rješeno...normalno moras imati naočale
upravo kao sto je rekao forumas gore. ubacis usb i upalis funkciju na tv-u da spoji te slike. nego sto nije neko reko da ti televizori ne citaju dts zvuk pa onda nema zvuka? planiram kupit taj tv pa me zanima to.
ovaj negovori ništa, jel uspio ili nije...kakav problem sa zvukom??? ggdje to vidiš?
aha, pa ja to nisam ni gledao do sada, jel moj tv podrzava ili ne...skinio sam film od 30GB ali ga nisam ni pokrenio, moram pogledati jel sam ga obrisao ili ne, vecinom su mi filmovi od 6-10GB, to su valjda half SBS???
ja jos nisam rjesio svoj problem, preko USB-a normalno gledam filmove ali preko PC-a nemogu naočale upaliti...imam onaj program cyberlink power dvd 12....
nigdje na forumu nisam našao rješenje...poslao sam upit BUG-ovcima, lai ništa neodgovoaraju.... :(((
na torentu ti obicno uz ime filma pise ili sbs ili half sbs, znaci ako ne pise half onda je full.
uspio sam pokrenuti 3d film. ali moj tv podrzava samo half sbs. tako da pustam samo half sbs filmove. imam sada drugi problem. kako staviti titlove u taj 3d film?
upravo kao sto je rekao forumas gore. ubacis usb i upalis funkciju na tv-u da spoji te slike. nego sto nije neko reko da ti televizori ne citaju dts zvuk pa onda nema zvuka? planiram kupit taj tv pa me zanima to.
Jeli u tom slučaju moguće stvar zaobići tako da se kupi napr. neki media player koji podržava DTS zvuk i ima USB in. Pa onda recimo filmček sa eksternog HDD na media player, zatim preko HDMI na telkač? Koji takav media player bi bio za preporučiti (po mogućnosti da ima i Wi-Fi i DLNA)?
...edit: ...recimo ovakav: http://www.lg.com/au/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-player-BD570.jsp