Dakle ako se sjećate best buy popularne kutijice "WD TV LIVE" od prije ... pa podosta godina (7 mislim)
od prije koji tjedan youtube je javio da uređaj više nije podržan. Zadnji firmware je od 2013 (yea, right)
tako da je očito da je ovaj player što se tiče proizvođača spreman za otpad.
Da li je možda tko svjestan workarounda za ovaj problem ili možda još bolje, dajte neku preporuku
za alternativni best buy player, da mogu ugodno i lako na njemu gledat YT i poneki skinuti film, da se
lako umreži u lokalnu žičanu mrežu ... hdd nije potreban.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle ako se sjećate best buy popularne kutijice "WD TV LIVE" od prije ... pa podosta godina (7 mislim)
od prije koji tjedan youtube je javio da uređaj više nije podržan. Zadnji firmware je od 2013 (yea, right)
tako da je očito da je ovaj player što se tiče proizvođača spreman za otpad.
Da li je možda tko svjestan workarounda za ovaj problem ili možda još bolje, dajte neku preporuku
za alternativni best buy player, da mogu ugodno i lako na njemu gledat YT i poneki skinuti film, da se
lako umreži u lokalnu žičanu mrežu ... hdd nije potreban.
Prestaje raditi samo youtube?
Pa bilo koji android box je alternativa.... Recimo huawei mi box.....Ja ga gledam ali nemam problem koji bi mi on rijesio ali je odlican uredjaj....
huawei xiaomi mi box....
Mali ispravak
Meni nikada youtube nije radio sa njime kako spada. Znao se jednostavno smrznuti. Znam da mi i zadnji firmware nije radio kako spada, pa sam vratio na onaj prije njega.
Nazalost u selidbi sam izgubio daljinski i nemam pojma gdje je. No, koristio sam ga samo za gledanje filmova/serija. Danas, utaknem usb u tv i sve radi bez problema.
Nazalost, kazem, jer bi mi dobro dosao za pustanje crtica na drugom tv uredjaju.
huawei xiaomi mi box....
Mali ispravak
hehehehe huawei mi se uvukao pod kozu :)
Čitam malo preporuke i druge postove, xiaomi mi box se čini dobar no 700 kn ...
stvar služi malome za YT 90%, možda ipak onaj nedavno linkani X96 ANDROID BOX 2/16 GB
500 kn a ima
- SoC – Amlogic S905X quad core ARM Cortex-A53 @ up to 1.5GHz/2.0GHz with penta-core Mali-450MP GPU @ 750 MHz.
- System Memory – 1GB DDR3 (option: 2GB)
- Storage – 8GB eMMC flash (option: 16GB) + micro SD card slot up to 64GB.
Na oko izgleda dobro za te pare? Ako netko ima što bolje za 500kn (U HR, neću čekat da stigne iz Kine...)
inače ću naručit sutra
TIA