Novi programi do Božića

poruka: 13
|
čitano: 6.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi programi do Božića

evo pojavlljuju se dva nova programa do Božića, dobili su ih Nova  i RTl, te će se zvati Doma TV (Nova TV) i RTL2 (RTL).

o svemu više, pročitajte u linku.

zanimljivost je i to da kapital network nije dobio koncesiju te se po svemu sudeći, gasi....

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/09/13/0413006.html?pos=n0

1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Novi programi do Božića

Imam i ovako dosta programa, neka daju nesto HD vise

The ONE and ONLY!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi programi do Božića
mikica1 kaže...

evo pojavlljuju se dva nova programa do Božića, dobili su ih Nova  i RTl, te će se zvati Doma TV (Nova TV) i RTL2 (RTL).

o svemu više, pročitajte u linku.

zanimljivost je i to da kapital network nije dobio koncesiju te se po svemu sudeći, gasi....

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/09/13/0413006.html?pos=n0

Morali su naći neko rješenje da utrpaju još više reklama .

Neka onda taj novi bude za reklame , a na ovim programima koji su sad lijepo filmovi i serije od 0-24 .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
neaktivan
Novi programi do Božića

Eto ti Big Brothera, HTZ-ova i ostalih shranja...

I sense distrubance in the force...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 13:35 (Smooth Operator).

4 0 hvala 0
16 godina
Novi programi do Božića

Samo mi je falia još jedan rtl i novaViče

Only the brave
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Novi programi do Božića

RTL?!?! Pa oni već na postojećoj televiziji repriziraju program zadnjih 5 godina (ono šta ide popodne vrti se već 88888808000 put i onda se to opet vrti u jutarnjem trerminu)!! Oni su totalni trash od televizije!! Šta će sada na RTL2 dan poslije reprizirat program od dana prije sa RTL televizije. Manite se ćorava posla jazavci!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 12:57 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi programi do Božića

Zapravo će to biti 3. program RTL-a u Hrvatskoj .

Korisnici MAX-TV-a mogu gledat RTL+ na kojem se reprizira shrot koji je star vec skoro 3-4 godine !!

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I biti se sa svima vama slažem, jer imam dojam da su programi jako nekvalitetni i da je jako puno ponavljanja, jako jako, i onda me to nerviral uvijek me nervira kako jednom zauvijek ne odluče pratti vanjske trendove, i otkupljivati nove serije. sad je neka šeherezada, nova neka sapunica na rtl-u i svi su poludili za njom, da je navodno odlična. nemam pojma, ali je osvjeenje očito kada je odziv toliko velik, navodno jer je u prime time-u u 2o sati, da je potukla sve.

što meni to govori,i baš me znaima jel se vi s time slažete?

da je ljudima više dosta varanja.

evo meni neki dan frend pita jedno zanimljivo pitanje:

kažem plaćam uredno pretplatu za htv, no ima i max adsl na kojem također ima sva ova četiri, odnsono s KN 5 programa, i kaže, zašto mora tako puno plaćati pretplatu kad na max adsl može gledati sve to i još i to u najosnovnijem paketu i brdo programa preko tih svih.

i kaže, pa tko je tu lud.

eto, zanimljiva su nejgova razmišljanja, i mislim da bi zajednički nazivnik trebao biti da je nužno osigurati kvalutetu progrma, pratiti trendove, pa makar to bile i nove sapunice

17 godina
Novi programi do Božića

Po novome ne plaćaš pretplatu, nego to šta imaš TV!!!! DAMN!!! A pare od toga ubire hrt....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

LOL šta će im 2. program? To se najviše odnosi na RTL..

Vjerojatno žele opet reprizirat Dadilju a nemaju gdje ugurat u program..

Trying is the first step towards failure.
16 godina
odjavljen
Novi programi do Božića

vauv! jos sranja na shitoviziji- ajde bar ce pomoci onome ko ima zatvor, da ne kupuje bez veze donat MG (a on je jako dobar)..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
nontryer kaže...

LOL šta će im 2. program? To se najviše odnosi na RTL..

Vjerojatno žele opet reprizirat Dadilju a nemaju gdje ugurat u program..

Plus da Policijsku akademiju vrte dok im netko ne uleti u prostorije sa bombom....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Novi programi do Božića

pa i mi na bnetu imamo rtl +, kad samo vidim sta se na njemu prikazuje..mogu mislit sta ce se prikazivat na rtl2 Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice