Ovako, ne razumijem se u te recievere, a zelio bi sljedece, posto vec moram kupiti reciever, jer se uskoro gasi signal, glupo mi da kupim neki obicni zemaljski reciever, opet cu imati samo hrt1,2, rtl i novu, sad bi htio da kupim neko combo, npr nytrobox combo 6000+, al sam cuo da nije dobar, slika zeza, cuo sam za neki Hischam(ako se tako pise), al ovako, jeli postoji neki osim sto cu imati hrt1,2, rtl i novu, da mogu primati i satelitske programe, npr. discovery channel, dmsat, pink, animal planet, i sve te ostale programe, imam vec satelitsku antenu i univerzalni LNB, sad neki kazu da mogu sa nytroboxom to sve, neki kazu da ne, jer discovery i ti ostali su kodirani, kako onda neki mogu hvatat to sa satelitskim reciverom a ja kao ne bi mogao, a nista se ne razumijem u to, kako i sta trebam kupiti, uraditi, da bi mogao hvatati navedene programe?...:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me jel NytroBox NB-6000 Combo+ može spojit na internet da mi sam skida ključeve za nove programe?
zanima me jel NytroBox NB-6000 Combo+ može spojit na internet da mi sam skida ključeve za nove programe?
imam ga doma, al mislim da ne, nema nista iza..
Ne moze, jer nema ethernet prikljucak.
pogledaj DreamBox recivere..