HRT pretplata

poruka: 6
|
čitano: 5.308
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HRT pretplata

Situacija je ovakva, student sam i podstanar u jednoj zgradi, te mi je danas na vrata pokucao čiko iz hrt-a reka da moram prijaviti tv, mi smo rekli da ne znamo ništa te da ćemo reći gazdi pa je on samo ostavio broj.

Znam da masu ljudi ne plaća tu pristojbu, zanima me da li oni mogu ikakvu kaznu ili prijavu napraviti na temelju nečega ili jednostavno da oni sami prijave na tv i počne nam stizati račun? imaju li kakav dokaz da imamo tv u kući (nešto pomoću signala ili sl.)?

p.s. tv nam nije spojen preko digitalnog receivera, već zgrada ima neki svoj satelit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HRT pretplata
Electroroll kaže...

Situacija je ovakva, student sam i podstanar u jednoj zgradi, te mi je danas na vrata pokucao čiko iz hrt-a reka da moram prijaviti tv, mi smo rekli da ne znamo ništa te da ćemo reći gazdi pa je on samo ostavio broj.

Znam da masu ljudi ne plaća tu pristojbu, zanima me da li oni mogu ikakvu kaznu ili prijavu napraviti na temelju nečega ili jednostavno da oni sami prijave na tv i počne nam stizati račun? imaju li kakav dokaz da imamo tv u kući (nešto pomoću signala ili sl.)?

p.s. tv nam nije spojen preko digitalnog receivera, već zgrada ima neki svoj satelit..

Mozes se toga rjesiti ali treba malo volje, zivaca i vremena.

tv odjavi, kad posalju racun reci da je tv odjavljen, onda ce vjerojatno jos slati racune, no nemoj placati, onda ce doci valjda poziv za sud ili sto, isto kazes da si odjavio tv, a ako ga imas doma reci da igras ps3.

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan
Trebao si reći da nemaš tv, te da si ti samo podstanar... i to je to...

i normalno trebao si odmah ugasiti tv da se ne cuje...

A luka... ne plaćaš ti na TV program pretplatu NEGO NA POSJEDOVANJE TV PRIJEMNIKA KOJI RADI...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Electroroll kaže...

Kad ti drugi put dođe, izbaci ga van i to je to nema on kaj dolazit kod nikog u stan jer ne moze i ne smije bez naloga može probat ali ništa od toga.{#} A nalog nece dobit nikad sigurno, onaj broj koji je ostavil baci u smece i gotovo kad dođe opet pitaj ga jel ima nalog za prisilan ulaz u neciji stan a pošto nema nogu u stražnjicu i rješeno na isti nacin nek postupi i tvoj gazda normalno.{#}{#}

16 godina

"Kad ti drugi put dođe, izbaci ga van i to je to nema on kaj dolazit kod nikog u stan jer ne moze i ne smije bez naloga može probat ali ništa od toga.{#} A nalog nece dobit nikad sigurno, onaj broj koji je ostavil baci u smece i gotovo kad dođe opet pitaj ga jel ima nalog za prisilan ulaz u neciji stan a pošto nema nogu u stražnjicu i rješeno na isti nacin nek postupi i tvoj gazda normalno.{#}{#}"

e pa nije ni ulazija niti išta, samo smo mu rekli da je naš signal priko satelita  od zgrade nismo nikako rekli da imamo tv, nismo ga puštali..čuo sam da se to tako radi pa san samo htio eto uvjeriti se da ga možemo tako odhebavati {#}

hvala na vrimenu, pozz :)

16 godina
Electroroll kaže...

"Kad ti drugi put dođe, izbaci ga van i to je to nema on kaj dolazit kod nikog u stan jer ne moze i ne smije bez naloga može probat ali ništa od toga.{#} A nalog nece dobit nikad sigurno, onaj broj koji je ostavil baci u smece i gotovo kad dođe opet pitaj ga jel ima nalog za prisilan ulaz u neciji stan a pošto nema nogu u stražnjicu i rješeno na isti nacin nek postupi i tvoj gazda normalno.{#}{#}"

e pa nije ni ulazija niti išta, samo smo mu rekli da je naš signal priko satelita  od zgrade nismo nikako rekli da imamo tv, nismo ga puštali..čuo sam da se to tako radi pa san samo htio eto uvjeriti se da ga možemo tako odhebavati {#}

hvala na vrimenu, pozz :)

Moraš se malo ''glasnije'' razgovarat sa takvima kad ti dođu, da im pokažeš tko je gazda u svom stanu.{#}

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice