Evo TV izdvojena tema

poruka: 485
|
čitano: 566.010
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Evotv (Hrvatska pošta)
5 godina
Re: Evo TV
ihush kaže...

-upute daj juzerima koji traže, ok? :)

Molim te, ne savjetuj više ništa o evo tv. Očito nisi korisnik, ne znaš o čemu se radi i dijeliš neke opće savjete koji su napola točni. Ne znam zašto to moderator dopušta.

16 godina

-prijavi

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
4 godine
Evo TV

Jesu to oni maknuli opciju stvaranja vlastitog paketa, maknuli CI modul i povisili cijene? Time se izgubila svaka svrha...

0 0 hvala 0
5 godina
Googlewhystop kaže...

Jesu to oni maknuli opciju stvaranja vlastitog paketa, maknuli CI modul i povisili cijene? Time se izgubila svaka svrha...

Evo tv koristim takoreći od prvog dana. CI modul + još jedan dodatni STB na drugoj lokacij (ali ta druga varijanta je sada prošlost). Dakle, CI modul, 3 buketa programa, kako se to ranije nazivalo + 3 HBO programa i tako od prvog dana. 125 kuna ili sada 16,59 eura. S tim da sam u početku imao HBO besplatan čak 12 mjeseci. I cijena se nije mijenjala 100 godina, što me debelo čudi, jer je HT dizao cijene zbog inflacije, a ovo nije dirao. Na sreću.

Izgleda su ukinuli nekakav Mini TV ili kako se zvao taj paket.  A da si mogao stvoriti vlastiti paket, to se ne sjećam. Uvijek su ih nekako grupirali.

Ovaj sadašnji najmanji paket (https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/evotv) je totalno bez veze. Ja sam najbliže srednjem paketu po izboru programa, jedino nemam 2 Arena sporta, dodatne RTL-ove i ostale Cinestare, a to mi uopće ne fali. (imam samo Cinestar 1 i tu se vrte non stop isti filmovi: John Wick, 96 sati, Sicario, Igre gladi, a danas Majstori iluzije, po ne znam koji put). Taj srednji paket je, vidim, jeftiniji za 1,59 eura od ovoga što ja plaćam.

Nedavno su me zvali s, čini mi se, 098 1520 i nudili ovaj najveći paket za 25 eura, ali nisam htio uzeti jer ne želim Arena sport kanale. Dok je bio onaj Sport klub, imao sam Euro košarku, koja me zanimala. Onda sam putem STB-a probno uzeo tih 10ak ili 12 Arena i vidio koja je to bijeda, posebno ljeti (korejska liga, australska liga...).

Tako da ništa ne diram, ako me ne prisile na neki način. :-)  Ili mi krepa CI modul. Onda ću 99% sam siguran, otkazati Evo tv nakon 100 godina korištenja i neću uzeti nikakav IP tv tipa Max TV-a i slično. Hrpa programa, a samo trošiš daljinski jer na svim tim programima rijetko kada imaš nešto zanimljivo. Čak i na National geographicu. Fakat mi je dosta faraona, Egipta, tajne nacističke znanosti i sl.

15 godina
Evo TV

Upadam kao padobranac, ali jel ima netko Evo TV CI modul za prodati?

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Evotv (Hrvatska pošta)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice