Card sharing izdvojena tema

poruka: 984
|
čitano: 915.275
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Card sharing

Tražim neku jeftiniju soluciju od MaxTV ili OptiTV usluge koju sam imao i sad sam zatražio produženje usluge ali odustao od OptiTV-a i uzeo VDSL 20mb/s pa mislim da bi to moglo raditi sa nekom IPTV opcijom.Imam LG TV 42LA640S sa smart funkcijom i na njoj bi se to nekako posložilo ako može.Nisam prezahtjevan i super bi bilo ako se mogu gledati programi koje sam imao na OptiTV-u plus par sportskih radi isključivo nogometa ostali sport me i nezanima baš pa mi to i nije bitno.Najbitnije filmovi,krim serije i dokumentarci tipa Nat geo,History chn, i sl.

Pokušao bi izbjeći sve probleme jer baš nemam iskustva s tim stvarima i poštelavanjima, a opet stiže jesen i zima i treba nekako ubiti umirovljeničke dane.

Nalazim se u VU ako je to bitno glede inih informacija.

Hvala svima na savjetima i pomoći.

Pošto nitko neodgovara postao sam na drugu temu gdje je i mjesto sorry što sam tek sad našao pravu temu pa se ovaj upit može obrisati.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 21:53 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Card sharing

Da li netko možda zna neki od razloga zašto pojedini kanali iz MAX-TV preko CS-a štopaju ili ne rade nikako(crni ekran i scrambled), a neki rade perfektno kao recimo Arene HD, a neki rade i onda svako malo slika se zamrzne pa dođe.
Koristim CS preko wirelessa pa može li biti da je do toga, jer neki kažu žica je žica ?
Eurosport 2 neće pa neće a treba mi zbog bundeslige. Resiver AMIKO MINI COMBO HD SE. 

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Imaš par strana ranije moje iskustvo sa likovima s njuškala koji prodaju cs, pročitaj, vjerovatno je ista situacija i kod tebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Card sharing
divac kaže...

Da li netko možda zna neki od razloga zašto pojedini kanali iz MAX-TV preko CS-a štopaju ili ne rade nikako(crni ekran i scrambled), a neki rade perfektno kao recimo Arene HD, a neki rade i onda svako malo slika se zamrzne pa dođe.
Koristim CS preko wirelessa pa može li biti da je do toga, jer neki kažu žica je žica ?
Eurosport 2 neće pa neće a treba mi zbog bundeslige. Resiver AMIKO MINI COMBO HD SE. 

U mene je žica i imam isti problem, znači da nije do wirelessa. 

Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
13 godina
neaktivan
Card sharing

Čudno kako neki kanali rade dobro, a neki loše. Logično bi mi bilo da svi rade isto jer su od istog provajdera i ista je enkripcija(NAG3) ili nešto propuštam o CS-u ili je možda i resiver loš tko zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 7:26 (divac).

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Ako imaš cs sa njuškala onda je u pitanju pohlepa tih momaka. Natovarili su servere sa puno korisnika da što više zarade i vjerovatno samo najatraktivniji kanali rade koliko toliko dobro. Arene, možda SK i HBO. Sjećam se prijenosa F1, uvodna emisija i najava utrke katastrofa, nebi se sastavilo 30 sekundi a da ne zakocka. Kad se postave za krug za zagrijavanje čarobno sve proradi i radi odlično do kraja utrke, možda 2-3 puta malo se pokocka bez gubitka zvuka. Kad završi utrka i dok još traje zadnji krug nakon završetka i prije ulaska u box sve opet misteriozno prestane radit i vraća se u prijašnje stanje. Nemoj krivit svoju opremu i net, nije do toga.

Ako ti je enigma2 reciver instaliraj si na komp Funshare cccam control program koji prati koliko si uspješno povukao ključeva. Za normalan rad bez trzanja moraš povući 99 ili 98 posto ključeva. Evo kako izgleda:  Recent ECM handled : 198766 / 199186 (99%). Ovo je stanje unazad cca mjesec dana.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Card sharing

Aha hvala na odgovoru, nije u mene s njuškala. Čut ću se s ovim što mi daje usluge. Nije da me to previše smeta jer mi rade arene i dosta glavnih kanala, ali radi se o principu. Kupio resiver od njega i CS do nove godine i sad me zajebaje s ovim.
I još nešto, meni je tanjur hvata samo 16E i od paketa mi radi samo MAXTV(polovično) i Pink International i sad šta me kopka jeli se za totaltv mora dodatno platit ili ako uzmeš CS oni daju sve što imaju po istoj cijeni, kakva je tu praksa ?

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Total je u drugom sistemu kodiranja i to što vidiš od Totala je otprilike to, paket nije dostupan u cijelosti, ne može se sve gledati i pitanje hoće li ga i kada uspjeti otvoriti do kraja.

Inače oni ti puste sve a ti gledaš šta hoćeš, takva je praksa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 6:03 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

googlajte mgcamdhd

imate pod downloadom razne plugine za razne receivere... daju test 15 dana free, možete npr. prvo aktivirati free mgcamd pa kad istekne onda cccam i imate 30 dana free...

znači npr na enigmi2 (dreambox i slični) instalirate plugin, sa liste plugine pokrenite "Active Code CCcam" ili "Active Code Mgcamd"
pritisnite žutu tipku da vam se generiraju CS linije

i to je to.. imaju i maxtv ;)

za 24 sata linije googlajte generadorescccam

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 7:49 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Card sharing

Pozdrav,

Dali je moguće namjestiti card sharing na smart tv-u bez recivera, .... pomoću nekakvog software-a ili tak.? Ne mislim na IPTV!!!

TV ima DVB-S i internet LAN/wifi

Nadam se da nije pre glupo pitanje... nije baš moj fah.

Hvala unaprijed na odgovoru.

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Jedino ak ti taj reciver u tv-u podržava enigma2 ili sh17 platformu (ovo drugo je za jeftinije recivere tipa slabiji modeli amika ili alme). Trebao bi naći točnu informaciju kakav je reciver ugrađen u tv i onda googlat. I taj reciver mora podržavati DVB-S2.

Prije će ti tu radit iptv nego cs

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 14:23 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Card sharing

Aha, ne radi mi ništa iz total-a niti albanski kanali koji su kodirani u conax-u.

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Ak misliš na albanski Tring, to je radilo. Ne znam zašto ne radi sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Card sharing

Da mislim da na 16E postoje 2 albanska paketa Tring i DigitAlb i oba su kodirana u conax-u. Meni ni jedan od ta 2 paketa ne radi. Moguće da ovaj moj pajdo nema te pakete u ponudi. Čuo sam se s njim u vezi maxtv i rekao mi je da mu jedna kartica nije u funkciji, pa da zato ne rade neki kanali. 

0 0 hvala 0
13 godina
Card sharing

Tring paket sta ste gledali to je to jel mislim da su uparili katrice. Nema veze sa davateljem usluge.

Sta se tice nekih programa sta neradi u max-u to isto nije do davaoca usluga i nema veze sa onim sa njuskala ili ne.

Poceli su neku suradnju sa vipom i djele neke kanale pa tako recimo cinemax i hbo kanali oni iz vip paketa koji su u HD imaju dvije vrste kodiranja. Da ste probali to otvorit vjerovatno bi vam radilo.

Bar meni je jucer. Od onda nisam ni isporbavo jel negledam te kanale.

Eto toliko malo za informaciju.

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

HBO sa VIP-a radi uredno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 6:20 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

Pozz

Tring vam neradi vise u cs jer su uparene kartice mozda bude nesto od totala ali to je sve rekla kazala,sta se tice maxtv-a varaju vas svi ima mozda svega 10etak kartica original  koje se reshraju po serverima od vasih davaoca  i onda vama davaoci usluga nepostoji perfektan maxtv!

Sto se tice free linija javite se na skype cyber9115 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Card sharing

Hmm, dosta toga onda ne ide više preko CS, čini mi se da mu se polako staje u kraj. Što sve radi od paketa sa Astre 19E ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam kako da dobijem taj podatak o platformi. Reciver je DVB-S2 radi se o samsung smart tv-u serija 8. 

Dali netko ima kakva iskustva?

16 godina
divac kaže...

Hmm, dosta toga onda ne ide više preko CS, čini mi se da mu se polako staje u kraj. Što sve radi od paketa sa Astre 19E ?

CanalSat France, Canal+, Digital+, TNT Sat, CSat, ORF, SKY Njemačka, UPC Direkt...

13 godina
Ico2005 kaže...
divac kaže...

CanalSat France, Canal+, Digital+, TNT Sat, CSat, ORF, SKY Njemačka, UPC Direkt...

Od kad je UPC Direct na Astri 19,2?

Bio je u ona dobra stara vremena :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 23:53 (bero666).
10 godina
neaktivan
force_d kaže...

Neznam kako da dobijem taj podatak o platformi. Reciver je DVB-S2 radi se o samsung smart tv-u serija 8. 

Dali netko ima kakva iskustva?

idi na domaće forume koji se bave satelitskom tematikom, npr: novi SF, sat-plus

ja se time nisam bavio na TV-u ali ne može biti drugačije nego na receiverima... znači mora biti plugin koji će to omogućiti

16 godina
bero666 kaže...
Ico2005 kaže...
divac kaže...

Od kad je UPC Direct na Astri 19,2?

Bio je u ona dobra stara vremena :)

Moja greška...

12 godina
neaktivan
Card sharing

Pozdrav ljudi,

Čitam tu o raznim iskustvima sa davaocima CS-a, pa me zanima jedan sa njuškala (objavljen je 21.09.2015. i kontakt je preko njuškala a dole je i viber broj).

Uglavnom, poslao sam poruku da istestiram i vrlo brzo i dobio liniju. Mogu reći da linija nije loša, ali sad mi je postalo sumnjivo što sam na pik.ba oglasniku našao isti taj oglas, ali ne samo jednom nego 4 puta... i isti je kontakt viber broj, a svaki od tih oglašivača je s drugim nickom.  Jel to neka muljaža?

Imam već jedno negativno iskustvo otprije, kad me lik prevario jer mi je dao da testiram liniju koja je bila super a kad sam platio pola toga nije više radilo, pa ne bi htio da se opet dogodi isto.

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Svi oni rade na isti takav sistem. U testu super, kad platiš užas. Bjež od toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

Počeo sam koristiti CS prije nekoliko dana i još uvijek se "upoznajem" sa tim kako sve ovo funkcioniše.

Imam Dreambox 800HD i uzeo sam liniju on jednog covjeka koji se bavi sa tim.

Postavio bih pitanje vezano za MaxTV. 

Interesuje me koji sve kanali treba da rade iz ovog paketa?

Pošto mi radi samo dio kanala a neki od tih kanala mi mrznu i ne mogu se gledati kako treba.

Antena je namještena na Eutelsat 16.0

0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Sve ti ovisi o davaocu linije i koje on kartice ima. Najlošiji su naravno ovi public davaoci koji se oglašavaju javno na npr. Njuškalu ili Piku. Ovi koji to rade bez reklamiranja uglavnom imaju kvalitetnije linije, ali opet, to ne znači da imaju full MAXtv. Njih je stvarno malo i trebaš imati puno sreće da nađeš jednog od njih. Ali u MAXtv-u inače rade Arene, filmski kanali, pokoji dječji i dokumentarni. No nemoj baš previše očekivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Ne kužim baš sve u ovom pluginu Cccam.info. Naime, mao sam isprobavao ove linije sa cccam generatora, pa uvijek u tom Cccam info pogledam informacije o tome koliko ima kartica, providere i slično. Na jednoj liniji, i to stvarno samo na jednoj koja uz to dosta solidno i radi u tom Cccam infu piše da ima 60 kartica, i istovremeno je dole pod reshare navedeno da ima 60 kartica. Šta to točno znači, pa svugdje se kartice resheraju ali uvijek piše da je reshare 0? Da li je tu stvarno 60 kartica njihovo pa ih dalje dijele, i kako opet u drugim slučajevima neki imaju svoje kartice a reshare je uvijek nula.

I ako netko od vas ima nekog stvarno dobrog davatelja ili dobru liniju ako mu nije teško da mi javi pa da si i ja probam uzeti nešto takvo.

0 0 hvala 0
16 godina
Card sharing

Pusti reshare i te stvari, ono što ti trebaš gledat su hop-ovi, hop1 znači da on ima karticu kod sebe, hop2 da ju uzima od nekog, dalje ide hop 3, sve od hop 3 je loše.

A ono što te stvarno zanima je koliko uspješnih ecm-a (ključeva) si povukao. evo ti ss za moj maxtv, tako da razbijemo famu o tome radi li ili ne. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 10:41 (Ico2005).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Znači taj reshare ne moram gledati, to je nebitno?

A ovo sa hop sam već prije negdje pročitao, ali meni je to čudno. Istestirao sam puno linija, na mnogima od njih piše hops1 a slika zapinje da se ne može gledati (mislim i da na MAX TV na dosta linija piše da su u hops1 a gledanje je gotovo nemoguće koliko zapinje).

Kako da vidim Ico koliko ključeva sam povukao, to nisam uspio vidjeti u ovom pluginu Cccam.info?

I imaš li ti za preporučiti nekog dobrog davatelja?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice