Tablet flash player

poruka: 16
|
čitano: 4.353
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Tablet flash player

Pozdrav kolege imam Tablet Asus memopad 10 i ceo dan me zeza sa flash player skinuo sam sa playstore photon broswer ali nista opet mi na pojedinim sajtovima trazi flash.Moze pomoc kako hvala unapred

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tablet flash player
cardadule kaže...

Pozdrav kolege imam Tablet Asus memopad 10 i ceo dan me zeza sa flash player skinuo sam sa playstore photon broswer ali nista opet mi na pojedinim sajtovima trazi flash.Moze pomoc kako hvala unapred

Imaš li instaliran Flash Player?

11 godina
neaktivan
Tablet flash player

Imam al ne ide..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cardadule kaže...

Imam al ne ide..

O kojem se Androidu radi?

11 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
cardadule kaže...

Imam al ne ide..

O kojem se Androidu radi?

4.4.2 Ne znam koj mu je...

14 godina
neaktivan
Tablet flash player

Probaj instalirati ovaj Flash.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Probaj instalirati ovaj Flash.

Nece kolega can't open file neznam vise sta da mu radim:(((

14 godina
neaktivan
Tablet flash player
Imaš li u meniju Flash Player Settings?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tablet flash player

Otvori mi setings i sve crno daje mi samo sa desne strane brosver setings

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tablet flash player

Da napomenem da imam mobille internet dakle kroz kartu ne znam dal nesto menja sutra sam na wifi pa videcu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tablet flash player
Jesi probao u stock browseru?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jesi probao u stock browseru?

Ma jesam druze ne znam vise sta da mu radim malo hvali da ga razbijem sve...

14 godina
neaktivan
Tablet flash player

U postavkama Stock browsera negdje ima opcija za aktiviranje dodataka ili plugina, probaj potražiti malo. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

U postavkama Stock browsera negdje ima opcija za aktiviranje dodataka ili plugina, probaj potražiti malo. 

Ima,imam i dolphin broswer pa u "web content" - "Flash player"  imas opciju (Always on,On Deamond,off) ma nista ne ide jednostavno flsah je "crn" this content requires adobe flash player which is not supported by your device pa ne znam vise koji nisam prbao od 4,0 4,5 otaje mu dve stvari ili cu da ga razbijem u najsitniji deo ili idem do nekog servisa..toliko komicna stvar da prsne covek.

Hvala kolega puno na trudu i pomoci.

14 godina
neaktivan
cardadule kaže...

Ima,imam i dolphin broswer pa u "web content" - "Flash player"  imas opciju (Always on,On Deamond,off) ma nista ne ide jednostavno flsah je "crn" this content requires adobe flash player which is not supported by your device pa ne znam vise koji nisam prbao od 4,0 4,5 otaje mu dve stvari ili cu da ga razbijem u najsitniji deo ili idem do nekog servisa..toliko komicna stvar da prsne covek.

Nema na čemu. Adobe je obustavio podršku za Flash još za vrijeme ICS-a pa izgleda da ti nema pomoći. Ja imam Flash na Androidu 4.1.2 i sve radi bez problema.

11 godina
neaktivan
cardadule kaže...

Nema na čemu. Adobe je obustavio podršku za Flash još za vrijeme ICS-a pa izgleda da ti nema pomoći. Ja imam Flash na Androidu 4.1.2 i sve radi bez problema.

^ E ovo nisam znao koristan info,kupio sam ga za 3 nedelje upotebe na posao nocu posle ide zeni..Uzalud bacih novac

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice