Symbian borbeni komplet

poruka: 41
|
čitano: 17.365
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Symbian borbeni komplet

Kako je Symbian drugi OS za mobilne telefone prema broju korisnika, mislim da bi bio red da se i za taj OS otvori posebna tema.

Znači, ovdje navodite aplikacije koje su vam olakšale uporabu vaših mobitela.

Za početak, jedna aplikacija na koju sam se naviknuo i koja mi je učinila mobitel puno lakšim za korištenje:

SPB Mobile Shell:

http://spb.com/products/mobileshell/

PC RULES!!!

5 0 hvala 0
17 godina
Symbian borbeni komplet

Evo još jedne stranice na kojoj ima svega za skinut, od wallpapera, do tema i raznih programa:

http://www.ipmart-forum.com/forum.php

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Symbian borbeni komplet

Hrpa tema i raznih ostalih aplikacija za symbiane:

http://forum.dailymobile.se/index.php

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Symbian borbeni komplet

Symbian je otiso u stecaj :( Nazalost, bio sam korisnik Symbian OS-a, medjutim pojavom Androida pao je skroz. Ni izbliza nije kao Android.

Nazalost, Symbian po mnogocemu je na dnu liste.

16 godina
neaktivan
RE: Symbian borbeni komplet
Adin kaže...

Symbian je otiso u stecaj :( Nazalost, bio sam korisnik Symbian OS-a, medjutim pojavom Androida pao je skroz. Ni izbliza nije kao Android.

Nazalost, Symbian po mnogocemu je na dnu liste.

Masa ljudi ima symbian na telefonima..ako ti nemas slobodno ignoriraj temu i idi na android dio foruma ili sta vec..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 11:03 (Caviar).
17 godina
Symbian borbeni komplet

upišite u OVI store: mPrognoza

Prikaziva detaljnu prognozu (temeljenu na stvarnim mjerenjima u hrvatskim metereoloskim stanicama) i dobivenih od Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Aplikacija omogucava prikaz trenutnih podataka, trodnevne prognoze po dijelovima dana, biometeorološke prognoze, prognoze za pelud (šuma, trava, korov) i UV prognoze za preko 300 naselja Republike Hrvatske.

Aplikaciju je izradio tim STOG (Braović Ante, Dagelić Ante, Leko Ivo, Radan Nela i Radić Tanja)

uživajte ;)

www.stripovi.tk

1 0 hvala 2
17 godina
Symbian borbeni komplet

Imam instaliranu mprognozu, super aplikacija...

Evo mog homescreena - napravljen uz pomoć SPB mobile shella i još nekih aplikacija:

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 11:56 (mika2210).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Symbian borbeni komplet

jel puno rama troši taj spb shell?

konkretno, mislim na nokiu X6

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Symbian borbeni komplet

Ne, aplikacija je maximalno ispolirana i ne troši mnogo RAM-a, kojih par megabajta...

Inače, ta aplikacija postoji i za ostale OS-e, i plača se oko 30€ puna verzija, tako da je jako pouzdana i stabilna, ne troši resurse, i fino radi bez ikakvih trzaja...

PC RULES!!!

0 0 hvala 1
17 godina
Symbian borbeni komplet

Evo jednog widgeta kojim možete pratiti zauzeće raznih memorija na mobitelu, od RAM-a, preko memorije ugrađene u telefon, do memorijskih kartica:

http://www.symbianzone.co.cc/2010/12/ergos-memory-info-v24-symbian3-nokia-n8.html

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Symbian borbeni komplet
ivoleko kaže...

upišite u OVI store: mPrognoza

Prikaziva detaljnu prognozu (temeljenu na stvarnim mjerenjima u hrvatskim metereoloskim stanicama) i dobivenih od Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Aplikacija omogucava prikaz trenutnih podataka, trodnevne prognoze po dijelovima dana, biometeorološke prognoze, prognoze za pelud (šuma, trava, korov) i UV prognoze za preko 300 naselja Republike Hrvatske.

Aplikaciju je izradio tim STOG (Braović Ante, Dagelić Ante, Leko Ivo, Radan Nela i Radić Tanja)

uživajte ;)

posto si negdje rekao da si jedan od autora aplikacije imam pitanje, da li je za aplikaciju koristen QT framework?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina

da (rekao sam i tu :P, Ivo Leko)

ovo je jedna od aplikacija koja se natjecala na VIP Nokia Symbian Challenge, a to je bio uvjet natjecanja

na našu žalost nismo upali u top 3, a ja jos uvijek cekam da vidim te pobjedničke aplikacije koje nikako da osvanu na OVI storu :)

www.stripovi.tk
17 godina
Symbian borbeni komplet

A jel se zna koje su to aplikacije?

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina

A zna se. Odnosno znalo se, jer je VIP objavio nakratko.

Prva aplikacija se zove juha! a druga mislim CaRAmel (mislim da sam fulao velika i mala slova). Uglavnom kako sam cuo, prva pokaziva trenutno stanje na skijalistima u hrvatskoj, austriji i italiji (razina snijega, jel suncano, vjetar itd). A druga je nesto vezana za benzinu i potrosnju.

Ne znam tocno jer nisu objavljene na OVI store, sto me jako ljuti, s obzirom da je nasa objavljena ima mjesec dana i vec downloadana preko 500 puta...

Šta ti se cini od ideja pobjednika :P

www.stripovi.tk
17 godina
ivoleko kaže...

A zna se. Odnosno znalo se, jer je VIP objavio nakratko.

Prva aplikacija se zove juha! a druga mislim CaRAmel (mislim da sam fulao velika i mala slova). Uglavnom kako sam cuo, prva pokaziva trenutno stanje na skijalistima u hrvatskoj, austriji i italiji (razina snijega, jel suncano, vjetar itd). A druga je nesto vezana za benzinu i potrosnju.

Ne znam tocno jer nisu objavljene na OVI store, sto me jako ljuti, s obzirom da je nasa objavljena ima mjesec dana i vec downloadana preko 500 puta...

Šta ti se cini od ideja pobjednika :P

Ova sa potrošnjom je kolko tolko OK ideja, al ova prva mi je totalna glupost, i prilično sam siguran da tako nešto već postoji...

PC RULES!!!
17 godina
Symbian borbeni komplet

Evo, nakon malo truda novi homescreen:

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može li SPB Mobile Shell instalirati na nokiu C5 (s60 3rd edition) ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 9:20 (nurofeg).
17 godina
nurofeg kaže...

može li SPB Mobile Shell instalirati na nokiu C5 (s60 3rd edition) ?

Nažalost, mislim da nemože...

http://spb.com/symbian-software/mobileshell/

S desne strane piše S60 5th edition or above

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan

štete, baš mi se svidja

17 godina
Symbian borbeni komplet

Imaš još par aplikacija kojima možeš mijenjati izgled homescreena, jedna od njih je voyager homescreen, postoji i ndesk, orange tornado itd, probaj s nekim od tih...

PC RULES!!!

0 0 hvala 1
15 godina
Symbian borbeni komplet

Jel ima kakva aplikacija za benchmark symbiana?

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Symbian borbeni komplet

Probaj malo proguglat, za S60 postoje sigurno, no za zadnju verziju (S3) neznam...

PC RULES!!!

2 0 hvala 0
15 godina
Symbian borbeni komplet

Opet ja

Kako cu namjestiti da me mob pita preko koje cu se pristupne tocke spojit kad pokrecem internet?(ako ih imam vise od jedne)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Symbian borbeni komplet

Zar ne bi trebala Nokia C5 uredno instalirati .sis file-ove?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Symbian borbeni komplet

Stranica sa aplikacijama, igrama i temama za Symbian S60v5. Sve besplatno i direktno ;).

LINK

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 14:52 (nj0fra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Da, a u čemu je točno problem? Javlja error, ili?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
protjeran
nj0fra kaže...
Mentalist kaže...

Da, i kad pretvorimo one DM aplikacije sa Ovi-a (procesom brisanja dijelova u Notepad-u i spremanja kao .sis) opet ne radi.

Pokrenem u Ovi aplikaciji, pise Nastavite proces instalacije na mobitelu, mobitel javi error, a PC kaze da .sis nije podrzan na mobitelu.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
nj0fra kaže...
Mentalist kaže...

Da, i kad pretvorimo one DM aplikacije sa Ovi-a (procesom brisanja dijelova u Notepad-u i spremanja kao .sis) opet ne radi.

Pokrenem u Ovi aplikaciji, pise Nastavite proces instalacije na mobitelu, mobitel javi error, a PC kaze da .sis nije podrzan na mobitelu.

Probaj skinuti najnoviju verziju Ovi aplikacije, a ako već imaš najnoviju onda vidi podržava li ti mobitel Ovi Store uopće...

15 godina
Mentalist kaže...
nj0fra kaže...
Mentalist kaže...

Malo googlam to "DM" i otkrijem da je to kao neki nacin downlodanja aplikacija na racunalo..

{#}

Pa sve sto trebas uraditi je pored linka aplikacije upisati /download i voila

Npr: http://store.ovi.com/content/61776

http://store.ovi.com/content/61776/download

Nadam se da mislimo na istu stvar

15 godina
neaktivan
passat kaže...
Mentalist kaže...
nj0fra kaže...
Mentalist kaže...

Malo googlam to "DM" i otkrijem da je to kao neki nacin downlodanja aplikacija na racunalo..

{#}

Pa sve sto trebas uraditi je pored linka aplikacije upisati /download i voila

Npr:  http://store.ovi.com/content/61776

http://store.ovi.com/content/61776/download

Nadam se da mislimo na istu stvar

Ali zar nije njemu problem to što mu mobitel ne želi instalirati tu aplikaciju kad je skine?? Nek proba tako preko PC-a skinuti i samo instalirati i nebi trebalo biti problema...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice