Oce li mi se accelerator resetirat i radit normalno ako updejtam na taj android 4.1?
Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
- poruka: 415
- |
- čitano: 155.786
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Ok, jedno pitanje...s obzirom da je update na 4.1.2 pušten globalno i postoji za Hrvatsku...hoće li onda ubrzo biti moguć update putem Kieas ili samog uređaja?
jel netko preko Odina pokušao instalirati službeni upgrade?
P3110XXDMA2 P3110CRGDMB1
jel netko preko Odina pokušao instalirati službeni upgrade?
P3110XXDMA2 P3110CRGDMB1Napisao sam prije stranu ili dvije da sam instalirao preko Odina HR verziju i da je sve prošlo OK.
Ovaj firmware je modificirao Tmobile pa se uz standradne aplikacije nalazi i par njihovih
jedno pitanje, onaj jamstveni list sto je u kutiji furam u Tcentar na ovjeru il?
Da li je tko probao flashati taj novi 4.1.2 hr rom?, Skinuo sam ga ovdje, upalio sve sto moram,stavio u download moda, upalio odin
stavio file pod pda i kad kliknem na ok dobijem poruku "parameter is incorrect", zna netko u cemu je problem?
Da li je tko probao flashati taj novi 4.1.2 hr rom?, Skinuo sam ga ovdje, upalio sve sto moram,stavio u download moda, upalio odin
stavio file pod pda i kad kliknem na ok dobijem poruku "parameter is incorrect", zna netko u cemu je problem?
ja nisam probao..vec i napravio sve kak je "kolega" antimadridista naveo samo sam skini taj 4.1.2. hr rom i sve radi ko po spagi...jos i roota..bez i jedne greske..tak da...fala "kolegi" na uputama :)
Riješenje tvog problema je brisanje ekstenzije md5 u nazivu fajla za taj rom. Znači nešto tipa xyz.rar.md5 preimenuj u xyz.rar i okini
ga preko odina i problem riješen. Imao takav identičan problem kad sam kod sebe stavljao 4.1.2 i naletio na to riješenje na netu.
LP..
Riješenje tvog problema je brisanje ekstenzije md5 u nazivu fajla za taj rom. Znači nešto tipa xyz.rar.md5 preimenuj u xyz.rar i okini
ga preko odina i problem riješen. Imao takav identičan problem kad sam kod sebe stavljao 4.1.2 i naletio na to riješenje na netu.
LP..
Radi, hvala! :) Cudno, flashao sam 4.1.1, ima md5 extenziju i sve je ok, a na 4.1.2 ne radi, moram je obrisati, no dobro, vazno da je uspijelo :)
jedno pitanje, onaj jamstveni list sto je u kutiji furam u Tcentar na ovjeru il?
Da i mene to zanima.
Da i mene to zanima.
u pravilu bi trebali ovjeriti, a u praksi netko ovjerava, a netko ne
ja nisam probao..vec i napravio sve kak je "kolega" antimadridista naveo samo sam skini taj 4.1.2. hr rom i sve radi ko po spagi...jos i roota..bez i jedne greske..tak da...fala "kolegi" na uputama :)
a već na dvije strane pišem kako sam ga stavio
ja sam ,evo prije pol sata,meni sve proslo bez problema xd
Pozdrav!
Planiram uzeti neki tablet za jednog ne zahtjevnog korisnika (pregledavanje videa,slusanje glazbe,skype i slicno) pa me zanima dali je ovaj tab 7.0 dobar odabir?
Sad kad ga pogledam i meni se cini bolji. Gdi je kod nas najjeftiniji?
Je bolji Nexus7 ali recimo Nexus7 dode prosjecno 600kn vise od Galaxy Taba 2 7.0.
Ne znam koliko ti se to isplati pogotovo za casual koristenje.
Ja sam si sad uzeo Tab2 i odlican je, nista mu nedostaje, za smjesnu cifru tako da.
Planiram kupiti 32 GB microSD karticu za ovaj tablet, ali me zanima moram li obratiti pažnju na klasu tih kartica. Koliko je klasa kartice bitna? Kartice više klase su i skuplje.
Planiram kupiti 32 GB microSD karticu za ovaj tablet, ali me zanima moram li obratiti pažnju na klasu tih kartica. Koliko je klasa kartice bitna? Kartice više klase su i skuplje.
Razlika između pojedinih klasa kartica je u brzini zapisivanja
klasa 2 - 2 MB/s
klasa 4 - 4 MB/s
klasa 6 - 6 MB/s
klasa 10 - 10 MB/s
kod mene na tabu2 super radi jedna od 16gb ,klasa 10. bas su brze kada kopiram sadrzaj. pa sam uzeo jednu za canon fotic koji snima fullhd video i bas je nuzna takva 10-klasna kartica. mislim da su cijenom postale jako pristupacne.
Da li netko ima probleme sa povezivanjem tableta na win7? Meni javi da ne može instalirati MTP ili MPT ? i ne može se spojiti
ja ga unutar 6 mjeseci jos nisam spojio na pc. sto trebas? prebacivati sadrzaj?
ja to radim ovako..
Da li netko ima probleme sa povezivanjem tableta na win7? Meni javi da ne može instalirati MTP ili MPT ? i ne može se spojiti
Ja nisam imal nikakvih problema, probaj instalirati Samsung Kies pa bi ti se uz njega trebali instalirati i driver za Tab2
@torrente
čak ti netreba ni AirDroid, istu (sličnu) stvar imaš predinstaliranu na tabletu AllShare Play. Pokreneš app na tabletu i pratišš upute. Stvar koja je prednost AirDroida za mene je backup aplikacija.
Ja nisam imal nikakvih problema, probaj instalirati Samsung Kies pa bi ti se uz njega trebali instalirati i driver za Tab2
Naravno da sam prvo instalirao Kies i drivere,ali neće. Vidim da dosta ljudi ima te probleme,ali svi nagađaju što bi moglo biti. Nevermind spojio samo ga preko Mac-a
Pozdrav ekipa !!
Vidim ,izašao novi firmware i da su ga neki i stavili nedavno ali nema povratne informacije.
Kako radi, što ima novo itd .....
Hvala !
Pozdrav ekipa !!
Vidim ,izašao novi firmware i da su ga neki i stavili nedavno ali nema povratne informacije.
Hvala !
Meni jos uvijek javlja da nema updejta ( na 4.0.4 mi je jos). Je to do t-coma nesto!? Ima tko kakvu informaciju kada bi trebali pustiti update na jelly bean?
Pozdrav ekipa !!
Hvala !
Meni jos uvijek javlja da nema updejta ( na 4.0.4 mi je jos). Je to do t-coma nesto!? Ima tko kakvu informaciju kada bi trebali pustiti update na jelly bean?
nema...
skini si HR verziju 4.1.2 sa sammobile i ubaci prek odina, i to je to. sluzbeni je FW pa ne gubis garanciju. postupak imas objasnjen par stranica prije ;)
meni je doša s 4.1.2 verzijom