Pipo S2

poruka: 8
|
čitano: 8.855
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pipo S2

Već tri tjedna koristim navedeni tablet i mogu reći da sam zadovoljan sa onim što sam dobio za uloženi novac (1200 kn).

Procesor Rockchip 3066 Cortex A9 1.6GHz Dual-core CPU i 1 GB RAMa uspješno izvršavaju sve zadaće (klinac igra sve moguće igre i nikada nije trznuo ili sl.). Baterija zadovoljavajuća, ekran također...

U speckama piše da podržava 3G adaptere svih hrvatskih operatera.

Ja pokušavam upogoniti 3G stick Qualcomm 3G CDMA GI0225m ali stvar baš ne funkcionira.

Uštekam ga, LEDice počinju titrati, dakle struje ima. :D

Ali u postavkama tableta (JB 4.1.2) kod unosa APNa nemam opcije sa spremanje APNa. Dakle, unesem sve podatke (prepišem iz ih moba) ali nigdje nema opcije za SAVE. Ako tapnem na ikonu za izbornik onda mi se sve izgubi.

U čemu je kvaka?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pipo S2
Nitko nema Pipo S2? :)
12 godina
neaktivan
Na gornje pitanje sam nasao odgovor: nekompatibilan usb 3g stick.
A sada jedno novo pitanje...
Tablet mi je pao na plocice i napukao je ekran. Cini mi se da je napuknuo unutarnji ekran. Vanjski stakleni zastitni dio je ok.
Touch funkcije i dalje rade samo sto se vidi onaj cracked uzorak.
Koliko bi to po prilici kostalo, odnosno ima li smisla popravljati tablet koji je kostao 1200 kn...
12 godina
neaktivan
Pipo S2

Fuck...nema ništa gore od novogo uređaja kad mu se nešto takvo desi.....

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kuopio Sam I ja Pipo S2. Baterija se vrlo brzo prazni. Pokusao Sam ga resetirati na tvornicke postavke pa jos gore. Sada ne mogu koristiti USB. Da li tko zna sto mi je ciniti?
12 godina
neaktivan
Pipo S2
Ee ljudi trebam pomoc vezi pipo s2...Tablet mi je pao i puko mu je samo vanjski stakleni zastitni dio, pa jel znate mozda dal ima to negdje za narucit?? Ekran i dalje sve radi super sam mi vise ne radi bluetooth.

0 0 hvala 0
12 godina

možda da kontaktiraš gornjeg kolibrija pa se dogovorite za neku transplantaciju... ako je to uopće izvedivo, naravno

12 godina
neaktivan
Pipo S2
Ma htio bi al nezz dal se nekak moze vidjet da je otvaran tablet jer nebi htio izgubit garanciju

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice