Kupiti: GALAXY Tab 10.1 ili iPad 3 ???

poruka: 16
|
čitano: 9.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Poštovanje svima prvenstveno voditeljima pa tek onda korisnicima BUG-a! Razmišljam se o kupovini tableta i variraju mi dvi ponuđene opcije molim vaša razmišljanja i savjete!!! Ako sam povrijedio kakvo pravilo il više njih  ispričavam se nadležnima unaprijed!! Pozzz svima!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kupiti: GALAXY Tab 10.1 ili iPad 3 ???
iPad 3 daleko bolji.

Sad si razmisljas izmedu OS-ova, ja sam za Android otvorenog koda, ali iPad 3 je kompletniji uredaj i trenutno mozda najkompletniji.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Bolje je da kupiš Transformer Prime koji je cjenovno tu kao iPad,a trenutno je u vrhu tableta s Androidom
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Bolje je da kupiš Transformer Prime koji je cjenovno tu kao iPad,a trenutno je u vrhu tableta s Androidom

Uopce nije bolje.

Transformer Prime ima gomilu problema i bugova, na nekim trzistima su ga htjeli povuc iz prodaje.

14 godina
Joj Mitch ajde nemoj sad tu pametovat.Nema bugova i nigdje ga nisu htjeli povuči iz prodaje.Imaš i ovdje na forumu par ljudi koji imaju primea.Nebudi Apple fanboy
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Joj Mitch ajde nemoj sad tu pametovat.Nema bugova i nigdje ga nisu htjeli povuči iz prodaje.Imaš i ovdje na forumu par ljudi koji imaju primea.Nebudi Apple fanboy

po cemu je fanboy? pa i rekao je da mu je bolji android os ali da jednostavno nema jos dobrih tableta

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Ma po tome što je već u par tema malo veličao iOS i popljuvao Android
robimarko@gmail.com
15 godina
iPad daleko ispred konkurencije.
16 godina

Ja bi iPad2. Dosta je povoljniji a kad sam direktno uspoređivao iPad3 mi se grijao u odnosu na iPad2, ekran je bolji ali i na 2. je odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nemoj iPad2, prelos je naspram iPad3, u smislu ekrana, prevelika je razlika u odnosu 132 i 264 PPI, bas nebo i zemlja, ekran je po meni najbitnija stavka kad u njega gledas 100% vremena :). A svi ostali Android nisu ni blizu, svi imaju max 1280x800 rezu i mali PPI. 2048x1536 ftw.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
robimarko kaže...
Ma po tome što je već u par tema malo veličao iOS i popljuvao Android

Mozda zato sto imam iOS i Android

15 godina
neaktivan
expertxxx kaže...

Razmišljam se o kupovini tableta i variraju mi dvi ponuđene opcije molim vaša razmišljanja i savjete!!! 

Uzmi iPad 3.

22 iPad 3
5 Galaxy tab 10.1
2 Transformer Prime
14 godina
neaktivan

Mislim da bi ti bilo bolje uzet iPad 3, al opet to je sve stvar tvog ukusa. Možda bi bilo najbolje kada bih isprobao oba tableta, pa tek onda odlučio koji kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 23:14 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako imas viška para uzmi iPad 3

Ako ces se samo igrati i imas viska para uzmi iPad 3

ako ces korisiti za net i ostale aplikacije a ne mislis se toliko igrati , uzmi galaxy

:)

0 2 hvala 0
17 godina
damir.1 kaže...

Ako imas viška para uzmi iPad 3

Ako ces se samo igrati i imas viska para uzmi iPad 3

ako ces korisiti za net i ostale aplikacije a ne mislis se toliko igrati , uzmi galaxy

:)

Oživljavaš staru temu, ali nema veze.

Ipad ima odličan ekran i perfomanse ali nema mogućnosti proširenja i moraš koristiti iTunese za koje smatram da su najgori i najnekorisniji softver na mom računalu ( a ima ga poprilično).

Moj glas ide Samsungu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 16:47 (Kristyans).
16 godina
iTunes je debilan program, ali do zada od kako imam iPad praktički sam ga jedno dva-tri puta spojio na njega i općenito spojio na komp, jer zbilja nije potreban, backup preko clouda, a sve ostalo isto se može bezicno prebacit bez potrebe za itunesom. Prednost ipada je baterija koja meni u prosjeku traje 15 sati korištenja sa dan i pol standby-a. :)
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice