Poštovanje svima prvenstveno voditeljima pa tek onda korisnicima BUG-a! Razmišljam se o kupovini tableta i variraju mi dvi ponuđene opcije molim vaša razmišljanja i savjete!!! Ako sam povrijedio kakvo pravilo il više njih ispričavam se nadležnima unaprijed!! Pozzz svima!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad si razmisljas izmedu OS-ova, ja sam za Android otvorenog koda, ali iPad 3 je kompletniji uredaj i trenutno mozda najkompletniji.

Uopce nije bolje.
Transformer Prime ima gomilu problema i bugova, na nekim trzistima su ga htjeli povuc iz prodaje.

po cemu je fanboy? pa i rekao je da mu je bolji android os ali da jednostavno nema jos dobrih tableta

Ja bi iPad2. Dosta je povoljniji a kad sam direktno uspoređivao iPad3 mi se grijao u odnosu na iPad2, ekran je bolji ali i na 2. je odličan.
Mozda zato sto imam iOS i Android
Razmišljam se o kupovini tableta i variraju mi dvi ponuđene opcije molim vaša razmišljanja i savjete!!!
Uzmi iPad 3.
22 | iPad 3 |
---|---|
5 | Galaxy tab 10.1 |
2 | Transformer Prime |
Mislim da bi ti bilo bolje uzet iPad 3, al opet to je sve stvar tvog ukusa. Možda bi bilo najbolje kada bih isprobao oba tableta, pa tek onda odlučio koji kupiti.
Ako imas viška para uzmi iPad 3
Ako ces se samo igrati i imas viska para uzmi iPad 3
ako ces korisiti za net i ostale aplikacije a ne mislis se toliko igrati , uzmi galaxy
:)
Ako imas viška para uzmi iPad 3
Ako ces se samo igrati i imas viska para uzmi iPad 3
ako ces korisiti za net i ostale aplikacije a ne mislis se toliko igrati , uzmi galaxy
:)
Oživljavaš staru temu, ali nema veze.
Ipad ima odličan ekran i perfomanse ali nema mogućnosti proširenja i moraš koristiti iTunese za koje smatram da su najgori i najnekorisniji softver na mom računalu ( a ima ga poprilično).
Moj glas ide Samsungu.