Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.178.286
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji tablet da uzmem?

Pozdrav kolega. Koji točno Samsung A 2016? Onaj sa manjom dijagonalom ili većom? Imaš li više informacija o tabletu ili? Pozz :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
17 godina
Mislim da je model A 2016 10.1 incha. Demo oba tableta je meni bio super. Ekrani vrlo dobri. Ali za šmasung me trgovac uvjeravao da je amoled...pa kada sam izvadio s7 počeo sa pričom...ali ne takav amoled..iako ekran mi izgleda kao ips malo bolji. Nije loš ali nije amoled.

Čini mi se bolji nego mediapad m2..cijena je tu negdje..ali malo je prevelik i u trgovini nisu znali kako se ponaša u multiuser kombinaciji...

Većina od androida 5.0.1 nadalje imaju problema sa drugim i trećim userom koji koriste npr. Fb i messenger...sve živo počne štekati..
15 godina
ALVIN kaže...
Po preporukama izgleda da vece dijagonale postaju sve popularnije.

Meni bi trebao tek 7" ili uvrh glave 8". Pošto mi treba samo za internet, čitanje, malo youtuba eventualno, tražio bih nešto vrlo jeftino, do 500kn.

Recimo da bi mi jača baterija igrala najveću ulogu, pa je poželjna.

Ima li koja preporuka među tim jeftikanerima, može i iz kineskih trgovina ? Uvijek postoji best buy, čak i na deponiju otpada.

Našao sam si model koji ću vjerovatno kupiti kada se odlučim. Ali ne ulazi u 500 kn. Općenito ovi od 500 ili manje kuna podržavaju samo Wi-Fi, valjda u 99% slučajeva.

Radi se o Lenovo Tab 3 , dosta pozitivnih kritika, a jeftin. Baterija mu je navodno dobra. Samo treba paziti da je 3G model jer ima i onih sa samo WI-Fi, bez mogućnosti za SIM karticu. Sviđa mi se i izgled nekih od modela taba 3 jer je ekran skoro do krajeva, jako je malo plastike lijevo-desno. Što se tiče ram-a ima i verzija sa 2 GB, ali ja ne koristim više aplikacija odjednom na tabletu pa to i nije problem.

Pošto mi može proći i nešto manje od 7'', preko kimovila se može filtrirati one između 6 i 7 inča, uz jaku bateriju, ima izbora.

14 godina
Provincija kaže...
Mislim da je model A 2016 10.1 incha. Demo oba tableta je meni bio super. Ekrani vrlo dobri. Ali za šmasung me trgovac uvjeravao da je amoled...pa kada sam izvadio s7 počeo sa pričom...ali ne takav amoled..iako ekran mi izgleda kao ips malo bolji. Nije loš ali nije amoled.

Čini mi se bolji nego mediapad m2..cijena je tu negdje..ali malo je prevelik i u trgovini nisu znali kako se ponaša u multiuser kombinaciji...

Većina od androida 5.0.1 nadalje imaju problema sa drugim i trećim userom koji koriste npr. Fb i messenger...sve živo počne štekati..

Pozdrav kolega. Pa ovako, po specifikacijama, ne znam što ti je točno bitno, tako da mogu reći što sam ja našao kao prednost na Samsungovom tabletu u odnosu na Huaweijev. Ima bolje kamere i veću bateriju. Dok sa druge strane, Huaweijev Mediapad ima više senzora, manju bateriju i nešto "brži" procesor. Koliko vidim, Samsungov tablet se već upgrade-a na Android 7.0, tako da to meni osobno radi minimalnu prednost.. Pozz :)

ALVIN kaže...
ALVIN kaže...
Po preporukama izgleda da vece dijagonale postaju sve popularnije.

Meni bi trebao tek 7" ili uvrh glave 8". Pošto mi treba samo za internet, čitanje, malo youtuba eventualno, tražio bih nešto vrlo jeftino, do 500kn.

Recimo da bi mi jača baterija igrala najveću ulogu, pa je poželjna.

Ima li koja preporuka među tim jeftikanerima, može i iz kineskih trgovina ? Uvijek postoji best buy, čak i na deponiju otpada.

Našao sam si model koji ću vjerovatno kupiti kada se odlučim. Ali ne ulazi u 500 kn. Općenito ovi od 500 ili manje kuna podržavaju samo Wi-Fi, valjda u 99% slučajeva.

Radi se o Lenovo Tab 3 , dosta pozitivnih kritika, a jeftin. Baterija mu je navodno dobra. Samo treba paziti da je 3G model jer ima i onih sa samo WI-Fi, bez mogućnosti za SIM karticu. Sviđa mi se i izgled nekih od modela taba 3 jer je ekran skoro do krajeva, jako je malo plastike lijevo-desno. Što se tiče ram-a ima i verzija sa 2 GB, ali ja ne koristim više aplikacija odjednom na tabletu pa to i nije problem.

Pošto mi može proći i nešto manje od 7'', preko kimovila se može filtrirati one između 6 i 7 inča, uz jaku bateriju, ima izbora.

Mislim da nije loša ideja da uzmeš verziju sa 2 GB RAM memorije, danas svaki Android sve više traži, pa čak i ako ti ne treba, preporučio bih da uzmeš.. Danas Android mobiteli sa 1GB RAM memorije rade jako slabo, čak i bez ikakvih dodatnih aplikacija, a sigurno nećeš koristiti samo 1 aplikaciju.. Pozz :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
17 godina
Hvala još jednom
Mislim da će biti šmasung.
Samo idem još jednom vidjeti veličinu i prikaz.
Mediapad m2 mi ima oooodličan zvuk.

Cijena je tu negdje.

Hvala i pozdrav
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav kolege!

Molim preporuku tableta do 1200 kn, nov, u hrvatskoj

Namjena yt, surfanje itd, igre ne bi sluzio za igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav kolega, s obzirom da nisi rekao određenu dijagonalu, onda pretpostavljam da sve dijagonale dolaze u obzir.. Ovaj Asus izgleda super, ima Quad Core procesor i 2GB RAM memorije.. Također, Samsung isto ima kandidata u ovom rangu, ali ima samo 1.5GB RAM memorije, tako da možda baš i nije najbolji izbor.. Također, možeš pogledati i ovaj Lenovo tablet.. Pozz :)

17 godina

Pozdrav

Ja bih ipak preporučio ( kupljen) Galaxy tab A 6 2016.

Fhd..2gb rama. Sd do 200gb. Radi dobro na 2,4 i 5GHz. Baterija čisto ok.Malo je težak. Ali u landscape piči kodi samo tako.

Cifra ide oko 1600kn. Je dosta ali se osjeti razlika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 22:38 (Provincija).
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav,

kupio bih novi tablet koji bi koristio za browsanje interneta, citanje i youtube. Nikakve igre niti zahtjevnije apliakcije. Zanima me preporuka postoji li neki best buy ili korektan tablet do 800kn. Dimenzije (dijagonala ekrana) mi isto nije presudna, ali bi bilo zgodno da je dovoljno velika za ugodno npr. citanje web stranica.

Unaprijed hvala.

Ivo Defa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav ljudi, trebam savjet. Kupujem Tablet PC ( ili kako se već zove ), znači da ima odvojivu tipkovnicu. Jedino što sam našao je ALCATEL PLUS 10, sad me zanima kojih još marki i modela ima? Budget mi je nekih 1500kn za polovni. Šta se da naći za te pare?

0 0 hvala 0
14 godina
Defa kaže...

Pozdrav,

kupio bih novi tablet koji bi koristio za browsanje interneta, citanje i youtube. Nikakve igre niti zahtjevnije apliakcije. Zanima me preporuka postoji li neki best buy ili korektan tablet do 800kn. Dimenzije (dijagonala ekrana) mi isto nije presudna, ali bi bilo zgodno da je dovoljno velika za ugodno npr. citanje web stranica.

Unaprijed hvala.

Pozdrav kolega, bilo bi dobro kada bi se mogao još malo protegnuti sa budžetom, jer nažalost u ovom cjenovnom rangu postoje samo MeanIT i Vivax tableti, što iskreno ne bih nikome preporučio (moje osobno mišljenje). No u slučaju da nemaš mogućnosti protegnuti se sa budžetom, šaljem ti ovih nekoliko tableta koji su u navedenom cjenovnom rangu. Pozz :)

Vivax TPC 702 3G

MeanIT Promise 10.1''

Vivax TPC 802 3G

Zoko kaže...

Pozdrav ljudi, trebam savjet. Kupujem Tablet PC ( ili kako se već zove ), znači da ima odvojivu tipkovnicu. Jedino što sam našao je ALCATEL PLUS 10, sad me zanima kojih još marki i modela ima? Budget mi je nekih 1500kn za polovni. Šta se da naći za te pare?

Pozdrav kolega, u navedenom cjenovnom rangu jedino što ima novo je taj Alcatel tablet sa tipkovnicom. Ali zašto ne pogledaš neke bluetooth tipkovnice koje se povezuju sa tabletima pa da tako povežeš sve to? Iskreno se meni čini puno jednostavnije.. Na Njušaklu sam uspio jedino ovo pronaći. Alcatel Tablet 2U1 Plus

Pozz :)

13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Što se tiče tableta do 1000 kuna,trebalo bi se držati one : Nisam dovoljno bogat da kupim jeftinu stvar.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Hej ekipa,

Odlucio sam uloziti u tablet koji bih koristio primarno za citanje strucne literature (konkretno matematicke i fizicke), posto mi postaje jako neprakticno to raditi na laptopu. Nemam neki novcani limit (iako bih volio ustedjeti koju kunu gdje je moguce), niti posebne zelje oko velicine ili slicno. Ne interesiraju me graficke sposobnosti (sto se tice igrica). Posto ne pratim svijet digitalija vec dulje vrijeme, mislio sam da je bolje pitati nego pucati na slijepo. Imate li neku generalnu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav svima!

U dvojbi sam oko tableta za klince (konkretno:7 godina, curica).

Dvojim između: LEXIBOOK KIDS TABLET LexiTab MFC146 i meanIT Tablet Q15 kids .

Sve je to tu negdje oko 500 kn. Iskreno, mislim da za ono što će se koristiti i ne treba potrošiti više. Možda netko ima kakvu bolju ideju ili iskustvo s kojim od gore navedenih? Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Trebam tablet za čitanje kniga u PDF-u (za kćerku, studenticu) i za youtube. Igranje nebitno.

Dvoumim se između dva modela: https://www.hgshop.hr/proizvod/tablet-asus-z300m-z300m-6a047a-10-1-quad-core-1-3ghz-2gb-16gb-5mp-2mp-android-6-0-sivi/217211 i https://www.hgshop.hr/proizvod/tablet-acer-iconia-tab-10-a3-a40-fhd-10-1-full-hd-32gb-emmc/2gb-5mp/2mp-android-6-0-marshmallow/212101

Razlika je u cijeni, rezoluciji ekrana i količini dodatnog prostora (mislim da mi taj segment i nije bitan)

Pitanje je koliko utječe rezolucija ekrana (1280x800 vs FHD) na čitljivost PDF-ova? Da li postoje razlike i u kojoj mjeri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
marky55 kaže...

Hej ekipa,

Odlucio sam uloziti u tablet koji bih koristio primarno za citanje strucne literature (konkretno matematicke i fizicke), posto mi postaje jako neprakticno to raditi na laptopu. Nemam neki novcani limit (iako bih volio ustedjeti koju kunu gdje je moguce), niti posebne zelje oko velicine ili slicno. Ne interesiraju me graficke sposobnosti (sto se tice igrica). Posto ne pratim svijet digitalija vec dulje vrijeme, mislio sam da je bolje pitati nego pucati na slijepo. Imate li neku generalnu preporuku?

U vašem slučaju kolega, obzirom ste naveli kako nemate novčani limit, koliko dugoročno želite i koliko dnevno intezivno koristiti gadget?! 

Osobno bih "dugoročnim ulaganjem" pucao na kvalitetu, po bilo kojem osnovu, kako HW tako i po SW segmentima, jedino je pitanje, koliki su vaši fizički gabariti, jer meni sa oko 185 plus ostale prateće dimenzije sve ispod 9.7/10.5 je premalo, a za samo čitanje, sve preko je preveliko! Imam prijatelja koji je under 170, njemu su pak 7.9 dijagonale najtaman, no takav gadget obično ima i "sitniju/oštriju" rezoluciju! 

Nadalje, dali u upit ulazi stavka interna memorija i ukupna težina gadgeta, i želite li uz gadget uzeti i kakvu zaštitu, periferiju kao tipkovnica?! 

ivšo007 kaže...

Pozdrav svima!

U dvojbi sam oko tableta za klince (konkretno:7 godina, curica).

Dvojim između: LEXIBOOK KIDS TABLET LexiTab MFC146 i meanIT Tablet Q15 kids .

Sve je to tu negdje oko 500 kn. Iskreno, mislim da za ono što će se koristiti i ne treba potrošiti više. Možda netko ima kakvu bolju ideju ili iskustvo s kojim od gore navedenih? Hvala unaprijed.

Cijenjeni kolega, obzirom je vaša cura pretpostavljam prvašić najmanje, cura sigurno ne pravi probleme oko nadogradnje na novu zadnju verziju OS-a, tako da bih za njezin uzrast prije svega sugerirao DO 8.0 inch-a dijagonalu, sa nekom boljom rezolucijom, a da bi imala takav gadget barem nekoliko godina, barem do 5-og razreda, i nešto kvalitetniji, cjenovno jači! 

Pitanje za vas, do koje maksimalne cijene bi ste mogli uzeti gadget za vašu curicu?! 

C64 kaže...

Trebam tablet za čitanje kniga u PDF-u (za kćerku, studenticu) i za youtube. Igranje nebitno.

Dvoumim se između dva modela: https://www.hgshop.hr/proizvod/tablet-asus-z300m-z300m-6a047a-10-1-quad-core-1-3ghz-2gb-16gb-5mp-2mp-android-6-0-sivi/217211 i https://www.hgshop.hr/proizvod/tablet-acer-iconia-tab-10-a3-a40-fhd-10-1-full-hd-32gb-emmc/2gb-5mp/2mp-android-6-0-marshmallow/212101

Razlika je u cijeni, rezoluciji ekrana i količini dodatnog prostora (mislim da mi taj segment i nije bitan)

Pitanje je koliko utječe rezolucija ekrana (1280x800 vs FHD) na čitljivost PDF-ova? Da li postoje razlike i u kojoj mjeri?

U mojem slučaju, "Uvijek je VIŠE BOLJE", a kako ste napomenuli jedan gadget sa FullHD rezolucijom, sugeriram njega! 

E sada, uvijek se osobno upitam prije svega; "koliko će mi/treba mi neki gadget koristiti/služiti vjerno, odnosno, koliko će vaša kćer još studirati, i što konkretno studira, jer ako studira pravo, medicinu, arhitekturu i takve "zahtjevnije" studije, svakako preskočite bilo što što nije FullHD. 

Da je samo do čitanja knjiga, znači ništa stručne literature bio bi uvrh glave dovoljan čitač knjiga, ali ako je u pitanju rad sa stručnom literaturom, minimalno FullHD, uz minimalno 32GB interne memorije plus mogućnost SD kartice onda, sa barem još 64GB ekstra, a sada u kojem pravcu bi uzimanje moglo ići dalje, lako je za sugerirati onda! 

ATJ Lučko
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav,

gledam po oglasima za tatu polovne tablete i cijena eto nazalost sto niza moguca (300kn-500kn).

Bitno mi je da rade aplikacije bez stekanja tipa ove za vijesti (vecernji, jutarnji...) i neke jednostavne tipa sah, sodoku, njuskalo... a i ponekad koristenje web preglednika...

Problem je da sam mislio da ce raditi to sve sa "HUAWEI MEDIAPAD 7 LITE", ali banana... spor je, cesto hoces otvoriti neke aplikacije pa samo pise da ne reagira... i to govorimo samo o tim jednostavnijim aplikacijama... web preglednik pre sporo itd...

Eto, neke sam nasao na oglasu u tom cijenovnom rangu (nazalost bez garancije i preko 2 godine stare) pa bih vas zamolio misljenje:

1. Samsung tab 2 7"

2. Samsung tab 3 7"

3. Samsung Tab 4 8"

4. iPad 1

5. Huawei Mediapad T1 8.0

6. Lenovo tablet A8 A5500

7. Lenovo tab3-850f

http://www.kava.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 11:07 (KAVAhr).

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav kolega. Većina tableta je prosječna, osim Lenovo Tab3-850F koji ima 2GB RAM memorije, ili evenutalno Samsung Galaxy Tab 4 8.1 sa 1.5GB RAM memorije. Iskreno, moje osobno mišljenje je da se ne ide na tablet sa 1GB RAM memorije, jer je to za današanje pojmove ipak premalo za bilo kakve aplikacije. Provjeri da li je ovaj Lenovo TAB3 sa 2GB RAM memorije stvarno u ponudi, ima li nekakvih grešaka i slično, inače mislim da je najbolji odabir između ovih. Pozz :)

16 godina

Ma ok, samo sto cijenovno su svi skuplji, a stvarno ga treba samo za malo tipa novine citati i sah i ponekad nes na browseru pogledati... nije valjda da bas mora imati 2gb?

Ovaj Lenovo Tab3-850F nema 2gb, on ima 1gb nazalost...

http://www.kava.hr
14 godina

Pozdrav kolega. Ma da, danas mislim da je u Android svijetu potrebno imati bar 2GB RAM memorije za bilo kakve aplikacije. Android generalno traži dosta resursa, tako da bi rad sa 2GB bio puno glađi i ne bi primjetio nikakvo zastajkivanje i slično.. Pozz :)

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
marky55 kaže...

Hej ekipa,

U vašem slučaju kolega, obzirom ste naveli kako nemate novčani limit, koliko dugoročno želite i koliko dnevno intezivno koristiti gadget?! 

Osobno bih "dugoročnim ulaganjem" pucao na kvalitetu, po bilo kojem osnovu, kako HW tako i po SW segmentima, jedino je pitanje, koliki su vaši fizički gabariti, jer meni sa oko 185 plus ostale prateće dimenzije sve ispod 9.7/10.5 je premalo, a za samo čitanje, sve preko je preveliko! Imam prijatelja koji je under 170, njemu su pak 7.9 dijagonale najtaman, no takav gadget obično ima i "sitniju/oštriju" rezoluciju! 

Nadalje, dali u upit ulazi stavka interna memorija i ukupna težina gadgeta, i želite li uz gadget uzeti i kakvu zaštitu, periferiju kao tipkovnica?! 

Isprike na kasnom odgovoru. Gadget bih koristio 2-3 sata dnevno. Volio bih napomenuti da, iako nemam odredjeni novcani limit, on ipak postoji, te nemam namjeru ulagati velika bogatstva u gadget (ipak sam samo student). Fizicki sam 173, a opcenito volim sto vece ekrane. Interna memorija nije kljucna, iako je pozeljno da bude razumna (po mojim standardima je to koliko god treba za normalan rad gadgeta + 10ak GB za glazbu i slicno). Tezina ne igra nikakvu ulogu u mom slucaju. Trenutno nisam zainteresiran za nikakvu dodatnu opremu za navedeni gadget. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.6.2017 19:05 (marky55).
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Bok, uzeo bi burazu(8 god) tablet za igranje (clash of clans i to), cijena oko 2k i da može SIM kartica.

Isplati li se uopće uzet tablet ili se za istu cijenu dobije bolji mobitel?

https://www.nabava.net/tableti__1250/samsung-tablet-galaxy-tab-a-101-101-1920x1200__24066421 

Nešto ovakvo mi se čini ok, ali nemoze SIM kartica

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 8:35 (medozg366).

0 0 hvala 0
14 godina
medozg366 kaže...

Bok, uzeo bi burazu(8 god) tablet za igranje (clash of clans i to), cijena oko 2k i po mogućnosti da može SIM kartica.

Osobno, uzeo bih tablet kao gadget za igranje, recimo da sam komparirao iPhone 6 Plus vs iPad Mini vs iPAd Air, normalno sukladno mojim gabaritima, primarno govoreći o rukama, i relativno debelim prstima za rad/igru na mobitelu! 

Ako bi se našao povoljan iPad Mini, sa 7.9 dijagonalom bi za klinca bio Space Shutlle u najmanju ruku, ali ne sumnjam da bi i neki android tabletići dobro odigrali svoju funkciju! 

Opet, ako bi dijete igralo recimo Subway Surefere, Hill Climb Racing, Sonic Dash, Ninja Fruit, Angry Birds ili neku drugu koju igricu "ovakvog tipa igrica" koje su ipak po mojem iskustvu bolje i prilagođenije za igrati se na mobitelu, moj glas ide za mobilni gadget, a poželjno je FullHD rezolucija čisto zbog ugode igranja. 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
medozg366 kaže...

Bok, uzeo bi burazu(8 god) tablet za igranje (clash of clans i to), cijena oko 2k i po mogućnosti da može SIM kartica.

Osobno, uzeo bih tablet kao gadget za igranje, recimo da sam komparirao iPhone 6 Plus vs iPad Mini vs iPAd Air, normalno sukladno mojim gabaritima, primarno govoreći o rukama, i relativno debelim prstima za rad/igru na mobitelu! 

Ako bi se našao povoljan iPad Mini, sa 7.9 dijagonalom bi za klinca bio Space Shutlle u najmanju ruku, ali ne sumnjam da bi i neki android tabletići dobro odigrali svoju funkciju! 

Opet, ako bi dijete igralo recimo Subway Surefere, Hill Climb Racing, Sonic Dash, Ninja Fruit, Angry Birds ili neku drugu koju igricu "ovakvog tipa igrica" koje su ipak po mojem iskustvu bolje i prilagođenije za igrati se na mobitelu, moj glas ide za mobilni gadget, a poželjno je FullHD rezolucija čisto zbog ugode igranja. 

Veličina i "feel" igranja nisu problem, jedino kaj je bitno su performanse.

12 godina
neaktivan
KAVAhr kaže...

Pozdrav,

gledam po oglasima za tatu polovne tablete i cijena eto nazalost sto niza moguca (300kn-500kn).

Bitno mi je da rade aplikacije bez stekanja tipa ove za vijesti (vecernji, jutarnji...) i neke jednostavne tipa sah, sodoku, njuskalo... a i ponekad koristenje web preglednika...

Problem je da sam mislio da ce raditi to sve sa "HUAWEI MEDIAPAD 7 LITE", ali banana... spor je, cesto hoces otvoriti neke aplikacije pa samo pise da ne reagira... i to govorimo samo o tim jednostavnijim aplikacijama... web preglednik pre sporo itd...

Eto, neke sam nasao na oglasu u tom cijenovnom rangu (nazalost bez garancije i preko 2 godine stare) pa bih vas zamolio misljenje:

1. Samsung tab 2 7"

2. Samsung tab 3 7"

3. Samsung Tab 4 8"

4. iPad 1

5. Huawei Mediapad T1 8.0

6. Lenovo tablet A8 A5500

7. Lenovo tab3-850f

Pozdrav

Ovo vam je novo. 
Quad-Core procesor, 1GB rama, cijena je 574kn ali je novo sa garancijom od godinu dana. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 15:42 (mima29).
14 godina
mima29 kaže...
KAVAhr kaže...

Pozdrav,(...)

(...)

Pozdrav

Ovo vam je novo. 
Quad-Core procesor, 1GB rama, cijena je 574kn ali je novo sa garancijom od godinu dana. 

Pozdrav kolega.. Ako se ne varam, kolega je rekao da je tražio polovne tablete za roditelje, tako da, ako se ne varam, novi tableti uopće ne dolaze u obzir. Pozz :)

14 godina
medozg366 kaže...
ATJLučko kaže...
medozg366 kaže...

Veličina i "feel" igranja nisu problem, jedino kaj je bitno su performanse.

Upravo je tu caka, "u tom zecu leži grm", da bi feeling bio dobar, bitne su performanse, jer ako nema performansi, nema ničega! 

Bilo da uzmete mobilni gadget ili tabletu, bez nekoliko RAM-a, minimalno 2 i FullHD rezoluciju, nisi ništa napravio. 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Upravo je tu caka, "u tom zecu leži grm", da bi feeling bio dobar, bitne su performanse, jer ako nema performansi, nema ničega! 

Bilo da uzmete mobilni gadget ili tabletu, bez nekoliko RAM-a, minimalno 2 i FullHD rezoluciju, nisi ništa napravio. 

Sve jasno, pričao sam o veličini ekrana i kak "leži" u rukama. Zanima me preporuka nekog konkretnog tableta

12 godina
Koji tablet da uzmem?

Koji tablet preporucujete do nekih 700kn ? Moze i ispod 700 ako je i on dovoljan.

Koristit ce se za pjesme, poneka ne zahtjevna igra i svrljanje youtubeom.

edit: pozeljno sa 2gb rama

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.7.2017 19:55 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav kolega. U tom cjenovnom rangu je ponuda tableta jako slaba, a kako se ne preporuča ništa ispod 2 GB RAM memorije, a tvoj budžet je ograničen na 700 kuna, jednostavno nema ništa. Nekakve pristojne performanse bi dobio okvirno od 1000 kuna pa na više, a i to je upitno. Pozz :)

Evo nekakav uži izbor: Zenpad 10,

Lenovo Tab3

ZenPad 8.0

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice