Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.170.962
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?
EZY-E kaže...
givooo kaže...

Imaš ga? Ne bi ga koristio za igre ili ne znam šta, onako više za surfanje,youtube i slike... Cinio mi se ok onako dok sam radio na njemu u tcentru...

Isprobao ga u t centru 

I ti isto znaci... Ne znam, meni se činio ok ali iskreno nisam koristio puno tableta osim prestigio najsocijalnijeg modela koji je okvirni ogled sporosti rekacije na ikakav touch :D

Reviewi na netu ne kažu da baš šteka nešto, uglavnom pozitivne ocjene... :/ (galaxy tab 3 8,0 LTE)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 12:54 (givooo).
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pozz,dobiti cu za par dana tablet Alcatel One Touch Pop 8 na poklon, sta mislite kakav je?

Da li ima flash da se mogu gledati filmovi na netu i da li je 4:3 ili 16:9?

LP

EUNE: blazzers

0 1 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...

pozz,dobiti cu za par dana tablet Alcatel One Touch Pop 8 na poklon, sta mislite kakav je?

LP

Ne mogu vjerovat da je lakše postaviti pitanje ovdje nego koristiti Google:

http://www.phonearena.com/reviews/Alcatel-OneTouch-Pop-8-Review_id3635

12 godina
neaktivan
jozef kaže...
exorc1st kaže...

LP

ova dva pitanja koja sam postavio nisu odgovorena u toj recenziji

EUNE: blazzers
15 godina
exorc1st kaže...
jozef kaže...
exorc1st kaže...

LP

ova dva pitanja koja sam postavio nisu odgovorena u toj recenziji

Kako ne? Jasno se vidi da je ekran 16x10 i da ima Android JB (4.2). Dakle flash kao univerzalni plugin za 3rd party aplikacije nije podržan izravno s marketa ali se može instalirati kao APK. Situacija je takva na svim Androidima već neko vrijeme. Razni browseri imaju ugrađenu flash podršku.

12 godina
Koji tablet da uzmem?

ima tko nexus 7 2013 ili lg gpad 8.3. kakvi su se pokazali vama koji ih koristite?

dali je recimo nexus 7 dobra kupnja

0 0 hvala 0
15 godina

Imam ja GPad 8.3 od 4. mjeseca i jako sam zadovoljan njime. Koristi se za čitanje, net, igranje i gledanje serija. Ekran je super, ne šteka mi ništa i da sebi opet kupujem, kupio bih opet njega. Imao sam ranije dilemu, nekoliko postova ranije sam tražio pomoć za kupnjju poklona, međutim i tad je pobijedio GPad. Osim njega imam još i Galaxy Note 10.1 2014 i iskreno, ne smatram GPad prilikom korištenja inferiornim uređajem iako su komponente poprilično različite. Topla preporuka.

13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pozz, trebao bi pomoć u odabiru tableta, nisam u tom svijetu pa se ne kužim previše u njih al opet nisam totalna neznalica. imam neke uvjete koje bi tablet morao zdovoljavati a vi mi preporučite nešto kvalitetno i provjereno i da nebude krepalo za mjesec dana ili pola godine.

dakle mora imati windowse, 2gb RAMa, ekran ne manji od 8" veči slobodno i da nije neka socijalna rezolucija, i ako ima neki koji ima posebno utor za punjenje pa da mi micro usb bude uvjek slobodan za miš.

meni su recimo ovi prvi zapeli za oko po specifikacijama, samo neznam jel to čemu valja ? dajte neke prijedloge, savjete, iskustva. jel se može na tome lako surfati kao na kompu, npr da se otvori u browseru po 5-6 tabova a da ne zašteka itd.. recite odma odakle je najbolje naručiti ili  možda kupit kod nas nešto drugo?  inaće sa banggoodom sam imao loša iskustva što se tehnike tiće, stizale su mi sve pokvarene i škart stvari 

http://www.banggood.com/PIPO-W2F-Baytrail-T-Z3735F-Quad-Core-8-Inch-Win8-Tablet-p-954600.html

http://www.banggood.com/VOYO-A1-MINI-Intel-Baytrail-T-Quad-Core-8-inch-Windows-8_1-Tablet-p-932461.html

ovaj mi izgeda super jer ima i 3g

http://www.banggood.com/VOYO-A1-Mini-3G-Z3735F-Quad-Core-1_3GHz-8-Inch-Intel-Win8-Tablet-p-960704.html

http://www.banggood.com/Colorfly-i818W-3G-Z3735F-Quad-Core-1_33GHz-8-Inch-Win8-Tablet-p-959863.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 1:19 (GY6).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Tražim tablet do 1200kn. Kamere me ne zanimaju. Važan je samo ekran(ne preko 8") i da koliko toliko osnovne radnje radi što fluidnije.

http://realmadridnewsvideos.blogspot.com/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

jbt veca je mogucnost dobit na lotu nego odgovor na ovom forumu

2 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Ako bi vec uzima kinesko onda bi uze nesto sto je kolik otoliko provjereno i zato bi uze PIPO

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ako bi vec uzima kinesko onda bi uze nesto sto je kolik otoliko provjereno i zato bi uze PIPO

znas li neki vec provjereni model? ima li jos kakva marka kineska da valja i da ispunjava uvjete iz gornjeg posta?

11 godina

Koliko vrijedi ovaj tablet: http://www.iskon.hr/extra/Tablet-HUAWEI-MediaPad-T1-8.0 Nemogu ga naci na nabava.net

12 godina
Koji tablet da uzmem?

Pa negdje 700kn mozda, radi se o starijem SoC-u tako da tu negdje...

0 0 hvala 1
14 godina
GY6 kaže...
GeneralPag1997 kaže...

znas li neki vec provjereni model? ima li jos kakva marka kineska da valja i da ispunjava uvjete iz gornjeg posta?

Neman ti iskustva s kinezima osim s PIPOm. Imam doma jednog pa znan, tocnije s1 pro. Za 500kn tablet je super, jedino sto je bas plastican, ali ajde. Iako mi se ovaj cini najbolji link

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 15:15 (GeneralPag1997).
15 godina
protjeran
GY6 kaže...

jbt veca je mogucnost dobit na lotu nego odgovor na ovom forumu

Pitaš kakvi su pipo i colorfly tableti za koje 80% nas nikad nije čulo a još puno manje isprobalo pa se čudiš kako nitko ne odgovara...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Kakav je ovaj što se tiče ekrana i baterije i da li je ovo dobra cijena ?

tab tab
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisam siguran dali ima IPS ekran, pise samo TFT

Po meni ovo ti je bolje Asus

15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pozz,

u potrazi sam za tabletom koji bi služio za surfanje i možda pokoja igra. Tablet bi trebao biti 10 inc, 1-5-2 gb ram, quad core, pretragom sam skužio da se totalno rijetko može naći tako nešto, većina ima 1gb ram sa tom dijagonalom. Ono što mi je zapalo za oko je PIPO, po meni, gledajući karakteristike tab jede, ima jedna mana koja me dira a to je ime PIPO. Usput ne palim se na imena velikih i razvikanih firmi, baš naprotiv...Ali PIPO :), za te karakteristike bi ime trebalo biti moćnije.

Eto, zanimaju me prijedlozi za tab do nekih 1700kn i vaše mišljenje za Pipo:)

http://www.technomarket.hr/products/70006289/pipo-m6-pro-9-7-ips

Lp

ko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozz Lac,

probaj dodat neke novce i ubost ovo za 1911 kn,

http://www.nabava.net/tablet-racunala__1250/toshiba-tablet-excite-at10le-a-109-10-101-2560x1600__6234791

lijepi pozdrav

ko
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Izbor tableta na kraju sam sveo na dva modela koji se prije svega razliku po OS-u:

ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX)

Acer Iconia Tab W1-810

Radi se o hardverski prilično sličnim uređajima. Jedinu prednost tu dajem mini HDMI-out utoru pomoću kojeg se tablet može fino spojiti na monitor i TV i postati desktop računalo. Zbog toga i cijene sam mu čak naklonjeniji, ali plaši me izbor aplikacija. No, s druge strane, koristit ću ga najviše za čitanje e-knjiga, surfanje i tu i tamo bi rado pogledao pokoji film. 

Full Windows 8.1 i Office su genijalna stvar. Čak mi se čini da je nešto bolje izrade od Asusa.

Asus pak ima fenomenalne recenzije i impresije, ljudi ga jako vole. Android mi je također privlačan jer sam razočarani korisnik Windows Phone 8 platforme, pa bi se rado malo maknuo od Windowsa. Šteta što nema taj HDMI-out...

5 Asus Memo Pad 8
3 Acer Iconia Tab W1-810

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Koji tablet da uzmem?

Jel valjaju ovi Tesla tableti sa Atom procesorima? Npr ovaj ili je Galaxy tab 4 bolji izbor (ovaj)?

Kako se atom i ovaj quad nose sa androidom, kakav im je GPU i koji bi vi izabrali jer su cijenom tu negdje (molim obrazloženje)?

0 0 hvala 0
16 godina
Lac kaže...

pozz,

u potrazi sam za tabletom koji bi služio za surfanje i možda pokoja igra. Tablet bi trebao biti 10 inc, 1-5-2 gb ram, quad core, pretragom sam skužio da se totalno rijetko može naći tako nešto, većina ima 1gb ram sa tom dijagonalom. Ono što mi je zapalo za oko je PIPO, po meni, gledajući karakteristike tab jede, ima jedna mana koja me dira a to je ime PIPO. Usput ne palim se na imena velikih i razvikanih firmi, baš naprotiv...Ali PIPO :), za te karakteristike bi ime trebalo biti moćnije.

Eto, zanimaju me prijedlozi za tab do nekih 1700kn i vaše mišljenje za Pipo:)

http://www.technomarket.hr/products/70006289/pipo-m6-pro-9-7-ips

Lp

Imam taj tablet od nedavno. I ne bih ga ponovo uzimao. 

Na papiru je odličan i sve super radi dok iz nekog razloga ne odluči štekati i takav ostane nekih 10-15sec. Iako piše da ima npr., još 800MB slobodnog RAM-a.

Do čega je nemam pojma. 

Ekran je odličan, ali mislim da guta previše resursa. 

Antutu score sa najnovijim službenim firmware, root i nekim sitnim preimakama je oko 24000.

I da, malo mu je nabrijana cijena.. Ja sam ga prije koji mjesec 32GB verziju platio 1499kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 8:45 (hrastro).
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Trazim jeftilen Android tablet a da ne bacim pare, pa trebam pomoc. Nisam pronasao spominju li se ova dva tableta na forumu.

Oba se mogu nabaviti za ispod 800kn:

- Asus Memo Pad HD7 16 GB

- Prestigio MultiPad 4 Ultra Quad 8.0 3G

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5492&idPhone2=6206

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Može li mi netko reći odnos u kvaliteti samsung galaxy tab modela 3 i 4 ?

U nekim stavkama je bolja serija 3 (kamera itd) a u nekim 4 (quad core procesor)... Dvoumim se između kupovine ova dva modela.

Da li serija 3 ima senzor osvijetljenja ekrana ? 4 mislim da ne...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav,

može netko preporučit neki dobar tablet za oko 800 kn, da ima dobru bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Ljudi imam dilemu, uskoro kupujem tablet. htio bih nesto malo ipak jace i bolje, planiram citati tekstove, pdf, word, knjige, ali me zanima i multimedija, pa sam s toga zakljucio kako nije na odmet dati vise love...e sad nekak sam suzio izbor na 2 modela, rade bi moram priznati veci ekran nego manji...

uglavnom ovo su moji favoriti... Pipo P1 ili acer iconia a1-840fhd?

ako bi ukratko mozda dali nekakvu sugestiju, preporuku ili iz iskustva nesto rekli.... hvala puno unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

naime tražim jedan povoljni tablet za internet za starce, gledam nešto između acer w1-810 sa windows 8.1 i lenovo a5500 59-407805, razlika između njih dvoje je 200 kuna, zanimaju me samo iskustva vlasnika dotičnih kako su zadovoljni u radu s tim uređajima, ako netko ima neki bolji prijedlog a da ne prelazi max 1300 kuna neka ga napiše i po mogućnosti obznani zbog čega bi bilo bolje gledati taj uređaj.

hvala

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Jel valjaju ovi Tesla tableti sa Atom procesorima? Npr ovaj ili je Galaxy tab 4 bolji izbor (ovaj)?

Kako se atom i ovaj quad nose sa androidom, kakav im je GPU i koji bi vi izabrali jer su cijenom tu negdje (molim obrazloženje)?

Novi Atomi (3xxx) su odlični u svakom pogledu, valjda je i 2xxx usporedive kvalitete... Od ova dva ovako napamet, Tesla jer je primjetno jeftiniji i od nekoliko Atoma i ARM-ova s kojima sam imao kontakta, Atomi su ostavili puno bolji dojam. Ali, samo nagađam, a i Samsung je sigurno posve dobar.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice