Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.720
|
čitano: 2.012.629
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?

Takodjer vlasnik 5570c,ali par dana tek. Ja sam zadovoljan uredjajem.zamjerku bi mozda nasao na straznju stranu kucista zbog materijala koji imam osjecaj da ce se brzo izlizati,ili mozda na kvalitetu zvucnika I kamere,ali to su sitnice koje mi ne smetaju jer koristim slusalice,a kameru ne trebam skoro uopce. Sto se tice samog uredjaja,fluidan je jako,igre pretjerano ne igram ali rade bez problema.dosad sam probao dosta jednojezgrenih tableta I mogu reci da je 5570c osjetno brzi I fluidniji zbog tog dual core proca. Ja sam zadovoljan, ispunjena su moja ocekivanja. I ips ekran je sasvim solidan, to je na visoj razini nego ostali u toj cjenovnoj kategoriji

Samo,izjava "nikad prestigio" je malo smijesna, poznajem vlasnike skupljih tableta koji nisu zadovoljni,a placeni su dosta vise od prestigia. Ne moze se tako generalizirati. Imas budzet,znas svoje potrebe,kupis sto mozes i sto ti treba. Svaki uredjaj ima makar jedan review na netu,dosta njih mozes probati po ducanima,pa valjda mozes znati sto kupujes.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 13:05 (cyclone).
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Zanima me mišljenje o ovom tabletu:

http://www.ekupi.hr/TAB-MYAUDIO-TABLET-PC-SERIES-8-808DCC-254486.aspx

Sad je na sniženju, a blagdani se bliže{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dobar na papiru, a u praksi ne znam.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
Koji tablet da uzmem?

na notebookchecku su prilično zadovoljni sa 7'' PrimeDuo:

http://www.notebookcheck.net/Review-Prestigio-MultiPad-7-0-Prime-Duo-PMP5770D-Tablet.84656.0.html

uz par mušica, za tu lovu stvarno se ne može tražiti kruha preko pogače, a što je najbolje - cijena mu je skoro identična kod nas, kao i vani.

1 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav, gledam tablete,stvarno ima svega ali naletio na ovom forumu koja ekipa preporucuje :

http://www.vemil.hr/proizvod/prestigio-multipad-80-pro-duo-5580c-8-capacitive-1024x768-dual-core-15ghz-1gb-8gb-front-camera-03mp-wifi-msd-usb-mhdmi-android-40/37305/ 

https://www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet/huawei-meadiapad-7-lite/

ovaj prestigio ima garanciju dok ne znam jel ide i garancija  za huawei ako se kupuje preko oglasa (od ekipe koja odmah prodaje jer im ne treba).Isto nije mi bitno uopce da moze ici kartica u njega nece bit koristen ko tel.Cijena koju imam je 1

1000-1200 ali da se malo rastegnut ako se bas pokaze neka bitnija razlika.Koristio bi se standard, surf ,filmovi/crtani,igre i tak ...
pa ako ima jos koji u ovom rangu slobodno navedite i preporucite. Thx 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

jel valjaju ista oni tableti iz chipoteke za 400 kn? http://www.chipoteka.hr/artikli/grupa/611300/tablet-racunala

mislim za tu cijenu za internet ito umjesto pocket pc-a?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cropunk kaže...

Pozdrav, 

Ako ti nije bitan 3G, odi na Prestigio jer su performanse duplo bolje i ima jedan inc veci ekran nego Huawei.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Da, ovaj, dobio sam na jednoj nagradnoj igri LC Power Mira 2 tablet, 10.1".

Ako netko razmišlja o kupnji istoga, neka odustane. Tablet je užasno spor, štekav, kilav i nikakav. Pohvala jedino ide za bateriju i veliki ekran. Sve ostalo, palac dole. Pokušavao sam micanjem aplikacija, oslobađanjem rama, ClassX kartice... no way, jednostavno mu se u nekom času sprdne i on stane. I stoji jedno 5 sekundi i onda se probudi. I tako unedogled.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
Koji tablet da uzmem?

da bas gledam spec od prestigija....i cini mi se cist solidno za te pare ili ti ga best buy 

http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_8.0_PRO_DUO

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 10:25 (cropunk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

razlog što se zamrzne ne stoji u tabletu već u verziji androida(firmwarea) ta verzija koju imaš puna je bagova i ne radi kako treba.....u vezi zamrzavanja meni je pomoglo factory reset  i wipe cash....treba se strpit do nove verzije da radi sve kako treba....  

15 godina
neaktivan

Preporucujem odlazak u mojservis ducan u slobostini ako si se odlucio za prestigio.ja sam tamo prije kupnje isprobao 7.0 pro duo, 7.0 prime duo I 8.0 pro duo. Kod tog 8.0 pro duo me zasmetao ekran,jer mi je na 7.0 pro duo IPS i dosta je bolji kut gledanja. Kazem, najbolje je otici isprobati pa se onda odluciti

13 godina
guls kaže...

Da, ovaj, dobio sam na jednoj nagradnoj igri LC Power Mira 2 tablet, 10.1".

Ako netko razmišlja o kupnji istoga, neka odustane. Tablet je užasno spor, štekav, kilav i nikakav. Pohvala jedino ide za bateriju i veliki ekran. Sve ostalo, palac dole. Pokušavao sam micanjem aplikacija, oslobađanjem rama, ClassX kartice... no way, jednostavno mu se u nekom času sprdne i on stane. I stoji jedno 5 sekundi i onda se probudi. I tako unedogled.

Moja Mira radi skroz dobro (kao sto sam napisao gore - naravno nije brza kao ipad, opera se ne pokrece prvi puta 0.5 sec nego 3 sec itd), ali za sada nista ne steka i nista se ne usporava niti zamrzava, a bome sam ga nakrcao do vrha appovima i widgetima. I nisam ga gasio vec prakticki 3 dana otkad sam ga kupio (na standby potrosi ispod 1% baterije po satu, bez wifia). Koji OS ti je gore? Meni je difoltni 4.0.3

12 godina
mcf kaže...

Moja Mira radi skroz dobro (kao sto sam napisao gore - naravno nije brza kao ipad, opera se ne pokrece prvi puta 0.5 sec nego 3 sec itd), ali za sada nista ne steka i nista se ne usporava niti zamrzava, a bome sam ga nakrcao do vrha appovima i widgetima. I nisam ga gasio vec prakticki 3 dana otkad sam ga kupio (na standby potrosi ispod 1% baterije po satu, bez wifia). Koji OS ti je gore? Meni je difoltni 4.0.3

Meni je također out of the box OS, ali me to trzanje i zaštekavanje već ubija. Gore je samo File manager+Face+RDP app. Lud ko puška. Ali dobro, poklonjenom konju se u zube ne gleda...

Fuck me I'm famous.
13 godina
guls kaže...

Meni je također out of the box OS, ali me to trzanje i zaštekavanje već ubija. Gore je samo File manager+Face+RDP app. Lud ko puška. Ali dobro, poklonjenom konju se u zube ne gleda...

Da probas stavit 4.1 gore nekako, ili novi firmware? Uredjaj je rootan po defaultu, kazu.

16 godina
guls kaže...
mcf kaže...

Čudno, isto posjedujem miru 2 i do sada nisam imao apsolutno nikakve probleme..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Uređaj je rootan? Nisam iskreno ni čekirao. Pozabavit ću se kad dođem doma s posla, sad me zanima, lako je hitit gore neki drugi fw.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
guls kaže...

Uređaj je rootan? Nisam iskreno ni čekirao. Pozabavit ću se kad dođem doma s posla, sad me zanima, lako je hitit gore neki drugi fw.

Ajd' javi kako je proslo. Ja sam napravio request za zadnji sluzbeni fw kod proizvodjaca, javim ako se jave :)

EDIT - dobio sam odgovor, brzi resposne bome, u 20 minuta..

Hi,
Android 4.1 is not supported by Mira-2.
Here are the latest firmware:

http://www.lc-power.de/fileadmin/user_upload/Firmware/LC10TAB-A10/Mira-2_Firmware_Software_Anleitung.rar

(374MB)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:04 (mcf).
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Poz ekipa, zanima me koji od sljedecih tableta bi mi preporucili, koristio bi ga za internet, filmove, i pokoju igricu, i ako ima neko da je koristio ili koristi neki od njih da napise svoje misljenje 

Prestigio MultiPad PMP5580C 8" Duo

TABLET ARNOVA 10D G3 4GB EU

ARCHOS 80XS WH 8" 8GB WW

Prestigio Multipad PMP5097C PRO 9,7"

Eto ove neke sam izabrao osim cijene, po velicini displeja i procesoru 

Takodje ako bi preporucili neke alternative ali da su obavezno priblizne cijene, recite :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

0 0 hvala 0
15 godina
neurot kaže...

http://www.yarvik.com/en/products/tablets/tablets_97/TAB466EUK/

slične karakteristike a jeftiniji

12 godina
neaktivan
kishobran kaže...
neurot kaže...

http://www.yarvik.com/en/products/tablets/tablets_97/TAB466EUK/

slične karakteristike a jeftiniji

je, ali ovi imaju 8 gb, a yarvik 4 gb

13 godina
Koji tablet da uzmem?

Uzeo sam pred tjedan dana Nexus 7 model pa da napisem koju.

Moglo bi se reci da je ovo high-end model 7'' tableta. Iako ga ne mogu usporediti s slabijim tabletima posto ih nisam imao prilike testirati, po citanju tudjih iskustava rekao bih da se dodatni ulog isplati.

Kupio sam model od 32gb i platio ga 2100kn, nisam uzeo 3g jer mi ne treba.

Ovo mi je prvi Android uredjaj tako da sam pozitivno iznenaden. Jako mi se svidja integracija s Google racunom, prakticno su svi Google servisi na dohvat ruke. Aplikacija ima mnogo, igara takoder. Kupio sam vec par igara sa marketplacea i svidja mi se sustav. Igre su jeftine , vecina se vrti oko $0.99 iako ima i skupljih (Vice City sam platio oko $5).

Sto se hardwarea tice, nemam zamjerki. Tablet je stvarno fluidan i sve leti. Kvaliteta prikaza je izvanredna a ni rad vani nije problem kada se poveca brightness. Zvucnici su kvalitetni i dovoljno glasni, kamera je taman kvalitete za koji Skype video call.

Sve u svemu, odlican tablet. Kada bih mogao nesto promijeniti, pojacao bih bateriju. Rekao bih da mi ista traje oko 8-9 sati koristenja nw WiFi-ju, sto je sasvim ok.

Ugalavnom, moja preporuka.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 12:51 (OriginalEXE).

4 2 hvala 1
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Zna li itko da li se na lc power miru 2 moze stavit sim kartica? probavam sve i nikako da nadem utor niti ista lol (

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...

Zna li itko da li se na lc power miru 2 moze stavit sim kartica? probavam sve i nikako da nadem utor niti ista lol (

Pa niti nema sim utor :)

Mozes staviti kompatibilni usb 3g stick (imas negdje na netu popis kompatibilnih, ili pitaj decke iz linksa, meni su nudili... )

13 godina
Koji tablet da uzmem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Što kažete o ovome

ispao bi oko 400 kn sa pdv-om

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 12:05 (zelenbic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mislim si uzeti Prestigia 7.0 Pro Duo tj 5570C
Pa me zanima kakav je,jer mi se čini najbolji za te novce
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
robimarko kaže...
Mislim si uzeti Prestigia 7.0 Pro Duo tj 5570C
Pa me zanima kakav je,jer mi se čini najbolji za te novce

Odlican tablet, brz, fluidan, igre lete, IPS ekran... za sad preporucam{#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 20:27 (Bugzapper).
16 godina
Koji tablet da uzmem?

a koja je razlika izmedu te 7  i http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_8.0_PRO_DUO ? ja si planiram nju uzet sad slj vikend kad uhvatim vremena....daleko su mi ti vrbani maj... im

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cropunk kaže...

a koja je razlika izmedu te 7  i http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_8.0_PRO_DUO ? ja si planiram nju uzet sad slj vikend kad uhvatim vremena....daleko su mi ti vrbani maj... im

Velicina ekrana i malcice slabiji procesor, moj je na 1,6 GHz, a taj je na 1,5 GHz

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 22:11 (Bugzapper).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice