Takodjer vlasnik 5570c,ali par dana tek. Ja sam zadovoljan uredjajem.zamjerku bi mozda nasao na straznju stranu kucista zbog materijala koji imam osjecaj da ce se brzo izlizati,ili mozda na kvalitetu zvucnika I kamere,ali to su sitnice koje mi ne smetaju jer koristim slusalice,a kameru ne trebam skoro uopce. Sto se tice samog uredjaja,fluidan je jako,igre pretjerano ne igram ali rade bez problema.dosad sam probao dosta jednojezgrenih tableta I mogu reci da je 5570c osjetno brzi I fluidniji zbog tog dual core proca. Ja sam zadovoljan, ispunjena su moja ocekivanja. I ips ekran je sasvim solidan, to je na visoj razini nego ostali u toj cjenovnoj kategoriji
Samo,izjava "nikad prestigio" je malo smijesna, poznajem vlasnike skupljih tableta koji nisu zadovoljni,a placeni su dosta vise od prestigia. Ne moze se tako generalizirati. Imas budzet,znas svoje potrebe,kupis sto mozes i sto ti treba. Svaki uredjaj ima makar jedan review na netu,dosta njih mozes probati po ducanima,pa valjda mozes znati sto kupujes.