Kažu mi u Tisak mediji da ce im iduci tjedan doci s kapacitivnim ekranom :)
Ikakve šanse da dobijem koji dobar, duži video rada na tabu??
Kažu mi u Tisak mediji da ce im iduci tjedan doci s kapacitivnim ekranom :)
Ikakve šanse da dobijem koji dobar, duži video rada na tabu??
Imam nekoliko pitanja u vezi m778.
Hvala puno, ako su ova pitanja već postavljena, ja se ispričavam!
Neće mu se dogoditi ništa ako ga rootaš. Ako ne želiš brisati aplikacije koje se spajaju na net, a imaš rootan mobitel, možeš koristiti Droidwall, firewall za Android.
Neće mu se dogoditi ništa ako ga rootaš. Ako ne želiš brisati aplikacije koje se spajaju na net, a imaš rootan mobitel, možeš koristiti Droidwall, firewall za Android.
Super što mu se neće ništa dogoditi. Ali ovo za brisanje aplikacija, mislim na phone.apk koja se spaja na mobilnu mrežu... a ovaj tablet se očito nemože povezati na to pa ljudi kažu da mu to bolesno crpi baretiju.
http://androtab.info/telechips/firmwares
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1101094
Ovdje je sve objasnjeno za M778 kako ga flashati i rootat, ima i custom rom na kojem se jos radi, najpouzdaniji neoficijalni izvor do sad.
Evo link za tutorial kako spojiti m778 sa 3g stickom.Provjereno radi sa huawei t- com stickom,
Pozdrav! Tek sam dobio navedeni tablet i imam problem!Kad se želim spojiti na wireless cijelo vrijeme mi stoji obtaining ip adress i nemogu na net tako!Što mi je činiti?
Ma nije kriva šifra.Upišem i onda mi cijelo vrijeme govori obtain ip...I onda piše not found pa se isključi i onda opet traži i tako unedogled
Ma nije kriva šifra.Upišem i onda mi cijelo vrijeme govori obtain ip...I onda piše not found pa se isključi i onda opet traži i tako unedogled
makni sa rutera sifru za wi-fi i onda se konektiraj ni meni nije htjeo prvi put
Da ne otvaram novu temu ,dal se isplati kupovat navedeni tablet?
U potpunosti... Uzmalo dodatnih programa radi sve savršeno.
Može li mi netko poslati file system/app/yozo_office_1307.apk koja dolazi s uređajem. Izbrisao sam ju zabunom. Thx.
Može li mi netko poslati file system/app/yozo_office_1307.apk koja dolazi s uređajem. Izbrisao sam ju zabunom. Thx.
pa skini yozo office sa marketa ponovo
Problem je što ga nema na marketu... Nema ga ni na službenim stranicama Yozo... Ukratko nema ga nigdje, a dolazi sa uređajem.
Na kakve to programe misliš..............šta ću ga baš morat rootat ili?
I još da se ne pali sam od sebe i ne troši bateriju... Onda bi bio savršen.
Da ne otvaram novu temu, jesu stigli gdje sa kapacitivnim ekranom, hvala!
I još da se ne pali sam od sebe i ne troši bateriju... Onda bi bio savršen.
Pa ugasi ga kad ga ne koristiš
Dali bi mogli napisati sto sve dobijes rootanjam i flashanjem? tnx
Rootanjem dobiješ pristup sistemskim datotekama a flashanjem stavljaš novi (u većini slučajeva i bolji) softver
OK,hvala,ali jos samo jedno pitanje-ako ja vec na njemu 2.3 nis od tog nije potrebno il?
ovisi o tome dal želiš maknut onu phone aplikaciju koja se spaja na net
ovisi o tome dal želiš maknut onu phone aplikaciju koja se spaja na net
Ja bi to maknuo samo ne znam kako. Jel to komplicirano? Ima li gdje opisano kak se to radi i dali mogu nesto nepovratno sje.... ?
Danas sam bio u Chipoteci i dosli su modeli sa kapacitivnim ekranima (1399 kn)
Opet novi problem...Kad pokrenem Settings izbaci mi error The application Settings (process com.android.settings) has stopped unexpectedly.Please try again... i tako stalno...Molim vas pomazite :/
pomažite ljudiii hoću ga prodat da si mogu kupit mobitel
Pozdrav!
Molio bi nekoga tko ima M778 sa kapacitivim ekranom ako može uploadati svoj originalni software ili neku verziju koja radi. Hvala puno unaprijed :D
potraži na joyplusovim stranicama
Zna li tko gdje mogu nabaviti Podesivu zastitu za taj tablet, nesto slicno kao sto iPad ima, da ju mogu podesiti da stoji pod nekim kutem?
http://www.alltouchtablet.com/wp-content/uploads/2010/02/apple-ipad-case.jpg
E i da, jeli moguce spojiti VIP Internet stick ako koristim carnet?